• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

acemı birliginde ne sıklıkla arayabılıyorlar kızlar ? ve usta bırlıgıde telefon kullanabılıyorlarmı ? usta bırlıgımız ıstanbul

is yerinde ewde hep sorunlar..hepside ust uste geldi:(
hep o destek olurdu bna o da yok cok zorlanıyorum. .cok ariyorum varlığını:(

Yok canım yakın değil aralarında tam ortada Uzunköprü var.Süloğlu Keşan arası 112 km... 2 saat falan sürüyor.Edirne merkeze en yakın yer Süloğlu,45 dk falan. :)
Anladım canım. Bizimkiside keşan'ın merkezinde bu erikli tatil köyüne 15-20 dk :) anaa zaten istanbuldan keşan 3 saat okadar varmıymış araları :)

istanbul çatalca canım .bilgin varmı ?
Benimki eyupte canim hasdal kislasinda.telefon acisindan cok rahatti. 15-20 gun sonra soktu telefon. Catalcayi hic bilmiyorum ama genel olarak istanbuldakiler o acidan rahat diye biliyorum. Kartalda da yapan arkadasim var, o da surekli telefonda.ne zaman istesek arayabiliyoruz..

Benimki eyupte canim hasdal kislasinda.telefon acisindan cok rahatti. 15-20 gun sonra soktu telefon. Catalcayi hic bilmiyorum ama genel olarak istanbuldakiler o acidan rahat diye biliyorum. Kartalda da yapan arkadasim var, o da surekli telefonda.ne zaman istesek arayabiliyoruz..
telefonu suan bende sorun yapıyorum umarım rahat olurda kullanabılır. olumlu seyler duyunca sevınıyorum ya:)

Back