Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnmki 7 gun ceza aldi..komutanin tutumuna gore degisiyo cnm
gerci bzmki farklıydı telini caldirmisti bnm ki..caln çocuğu görmüş kavga etmisti ondan ceza aldi..ztn komutanlar biliyo teli bn kavgadan aldim cezayi demisti
acemı birliginde ne sıklıkla arayabılıyorlar kızlar ? ve usta bırlıgıde telefon kullanabılıyorlarmı ? usta bırlıgımız ıstanbul
Yerine göre değişir canım.
Sevgilim 5 kez arardı,en az 15-20 dk konuşurduk.
valla ya cnm hic sorma. .karsidaki usta askermis elinden telide almamislar ceza da almamis..olan bnm sevdicegime olduTövbe ya.Haklıyı haksız konumuna sokmanın örneği.Hem malın gitsin hem ceza al.
askerlıgini nerede yapmıstı sevgılın ogreneblırmıyım canım. benım acemıızmır usta ıstanbul insallah sızın gbı sanslı olurum:)
insallah bizde sizin gibi oluruz:)Acemi Burdur,Usta Edirne Süloğlu'ndayız. :)
ya canım bişeeyy sorucamAcemi Burdur,Usta Edirne Süloğlu'ndayız. :)
ya canım bişeeyy sorucambenim sevgilimde edirne de keşanda. Edirne'de baya askeri birlik var sanırım bi arkadaşımın sevgilisi de farklı bi yerde edirnenin.
![]()
Suloglu tam olarak nerede kaliyor canim yakinmi acaba kesanaTabi kuzum buyur sor.
Suloglu tam olarak nerede kaliyor canim yakinmi acaba kesana
İstanbul'un neresi?askerlıgini nerede yapmıstı sevgılın ogreneblırmıyım canım. benım acemıızmır usta ıstanbul insallah sızın gbı sanslı olurum:)
Anladım canım. Bizimkiside keşan'ın merkezinde bu erikli tatil köyüne 15-20 dk :) anaa zaten istanbuldan keşan 3 saat okadar varmıymış araları :)Yok canım yakın değil aralarında tam ortada Uzunköprü var.Süloğlu Keşan arası 112 km... 2 saat falan sürüyor.Edirne merkeze en yakın yer Süloğlu,45 dk falan. :)
Anladım canım. Bizimkiside keşan'ın merkezinde bu erikli tatil köyüne 15-20 dk :) anaa zaten istanbuldan keşan 3 saat okadar varmıymış araları :)
Sen nerede oturuyosun tatlım:)Varmış kuzum baksana.Ben de yakın sanırdım. :)
istanbul çatalca canım .bilgin varmı ?İstanbul'un neresi?
Benimki eyupte canim hasdal kislasinda.telefon acisindan cok rahatti. 15-20 gun sonra soktu telefon. Catalcayi hic bilmiyorum ama genel olarak istanbuldakiler o acidan rahat diye biliyorum. Kartalda da yapan arkadasim var, o da surekli telefonda.ne zaman istesek arayabiliyoruz..istanbul çatalca canım .bilgin varmı ?
telefonu suan bende sorun yapıyorum umarım rahat olurda kullanabılır. olumlu seyler duyunca sevınıyorum ya:)Benimki eyupte canim hasdal kislasinda.telefon acisindan cok rahatti. 15-20 gun sonra soktu telefon. Catalcayi hic bilmiyorum ama genel olarak istanbuldakiler o acidan rahat diye biliyorum. Kartalda da yapan arkadasim var, o da surekli telefonda.ne zaman istesek arayabiliyoruz..
Merak etme canim. Istanbulda olmasi her acidan sansli :) Allah kavustursun :)telefonu suan bende sorun yapıyorum umarım rahat olurda kullanabılır. olumlu seyler duyunca sevınıyorum ya:)