Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Ustalığı ne güzel yakın çıkmış sana.Biz uzaktan yürütüyoruz,5.5 aydır görüşemedik hiç.
Mayısta gitti sanırım. Zaten cogunluk cekıyor canım o uzaklıgı malesef. Aynen şans işte kısmeti oymuş yakına geldi canım. Olsun ama dua et güzel yerde.. Aslında görmeye gidebilirsin kac saat suruyor ordan?

Yok canım Ağustos'ta gitti,kısa dönemiz biz.Okul biterken başladık biz,4 yıl arkadaştık,15 gün beraber olabildik.Onun dışında hep 2000 km uzak...Kesinlikle canım,en azından öyle.

11-12 saat sanırım ama ben ne evden izin alabilirim ne de gidecek param,işim var.

hadi ya.. Ama olsun bak kısa dönemmiş dayanılır en azından tatlım be. Suraya bak marttan beri 3 ayrı kısa dönem ler tezkere aldı :) sende öyle benden önce hürgeneral olacaksın. Enee şuraya bak

hadi ya.. Ama olsun bak kısa dönemmiş dayanılır en azından tatlım be. Suraya bak marttan beri 3 ayrı kısa dönem ler tezkere aldı :) sende öyle benden önce hürgeneral olacaksın. Enee şuraya bak

Çok şükür canım evet.Ama babamın askerliğini de biliyorum ben 7 yaşındayken gitmişti,30 yaşındaydı babam askere gittiğinde.18 ay bekledik.Bilirim yani zorluğunu.Rabbim sağlık sıhhat versin de geçsin.

sevdalinkayla kaderimiz ayni uzaktan yurutuyoruz, sevdiklerimizi senede sayiliyi gunler goruyoruz

Sonu güzel olur inşallah canım. :)

Dün itibariyle telefonu sevdiğime ulaştı kızlarrr Uyandığımda onun günaydın mesajını görmek heer şeye bedel darısı olmayanların başınaa!

Dün itibariyle telefonu sevdiğime ulaştı kızlarrr Uyandığımda onun günaydın mesajını görmek heer şeye bedel darısı olmayanların başınaa!
canım uzun donemmısınız? birde usta bırlıgınde nezaman kullanmaya basladı telefonu

Kizlarr benimki araligin sonunda yilbasi gibi izin kullanmayi düsünüyomus bir hafta, sizce ikinci izin icin erken bi tarih mi bu? Ikinci izin dedigim dagitim iznine gelmisti bu ikinci olacak iste. Uzun dönemiz bu arada

Kizlarr benimki araligin sonunda yilbasi gibi izin kullanmayi düsünüyomus bir hafta, sizce ikinci izin icin erken bi tarih mi bu? Ikinci izin dedigim dagitim iznine gelmisti bu ikinci olacak iste. Uzun dönemiz bu arada
canim bizde uzun dönemiz erkn bnce bizde nisan gibi düşünüyoruz

canım uzun donemmısınız? birde usta bırlıgınde nezaman kullanmaya basladı telefonu
Canım benim kısa dönem ustaya geçince 1 hafta sonra telefonunu kullanmaya başladı ama forumda bı arkadaşında aynı yerde o daha telefon sokamadı aynı yerde oldukları halde. Yaptığı işe göreve görede değişiyor biraz

Yol izniyle alakalı bir muhabbet var sanırım 2014 bitmeden o izni kullanmak adına biz de aralık sonu yılbası gibi izin kullanmayı düşünüyoruz. Bakalım dayanabilirsek belki subata kadar bekleriz ama işte dayanılmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…