Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

arkadaslarimla yemege gidecektik isin icine sevgilileri de girdi.. 3 arkadasim ve sevgilileri yemekteler suan.. bi bahane buldum gitmedim.. bahane buldum cunku gelmek istemiyorum desem anlamiyolar ne var sanki sen niye gelmiyecekmissin diyolar.. onlari oyle yan yana gorunce bende sevdigimden uzak olunca kahroluyorum..

ahh sabretmek cok zor bazenn..

oyy Kıyamam tatlım evet zor ama yaşamayan anlayamaz

aa ben olsam cok alınırdım ya nebiliyim . şimdi üç kız arkadasım varr biz 4 lü cocukluk arkdasıyızdır. Biyerlere gıtmsler foto atmıslar falan içim bi tuhaf olduu ama öyle fesatlıktan değil keşke gokhan da olsaydıda hep beraber gezerdik diye . Yani şöyle alınırdım; arkdaskarınla yemek ıcın sözleşiyosunuz sonucta kız kıza yemek yiceksiniz sevgilileri çağırmaya ne luzum var bilmiyolarmı seninkinin asker oldugunu sanki:) bilmiyorum ya belki bu dönem cok hassasım normal olarak ama ben alınırdım kesin

bende alinirdim ilk zamanlar canim ama 4 sene oldu ve bu hep boyle oldu.. tamam kiz kiza cok gittik yemege onlarada hak veriyorum sevgilileriyle de gitmek istiyorlar hep beraber ama benim erdim yok iste burda yok. sevgilileri varken bulusacaklarsa beni cagirmasinlar iste cagirdigiklarinda ben yok diyebileyim.. ama yok bunu yasamadikalri icin beni anlamiyorlar canim oyuzden bahaneler buluyorum gitmiyorum

ne güzel çok sevindim cnm senin adına :) kendim için de kısmet diyorum böyle olması gerekiyor demek ki :)

( şuan kendimi avuttuğum doğru )

kızlar usta birliğine gideli daha 1 hafta oldu şimdiden çok özledim.. usta birliğinde rahat ederiz dedik tam tersi oldu telefon yasak ankesörlü kısıtlı.. birkaç güne nöbetler başlar üst üste arayamayabilirim dedi.. üstüne ayda bir operasyon dedi pusu dedi ben iyice bittim sanki sözde sofor ama doğuya gidince görevin pek önemi kalmıyomuş bunu anladım..

canim cok iyi anlıyorum seni ..bizde de tel yasak,destek olamıyorum bisi diyemiyorum ankesorluden anca 5 dk

canim cok iyi anlıyorum seni ..bizde de tel yasak,destek olamıyorum bisi diyemiyorum ankesorluden anca 5 dk

nasıl gececek bu günler canım, izin de kullanmak istemediğini söyledi.. önümüzde var daha 10 ay doğu rahat dediler serbest bırakırlar dediler ama yok yani ben bir rahatlık göremedim daha

nasıl gececek bu günler canım, izin de kullanmak istemediğini söyledi.. önümüzde var daha 10 ay doğu rahat dediler serbest bırakırlar dediler ama yok yani ben bir rahatlık göremedim daha
aynn canim tel çok rahat kullanır diyoduk. .tam tersi en kötüsü oldu.bnmkide izin kullanmak istemiyor.. erkn gelmk icin

aynn canim tel çok rahat kullanır diyoduk. .tam tersi en kötüsü oldu.bnmkide izin kullanmak istemiyor.. erkn gelmk icin

tekrar arama olucakmıs heryeri arayacaklarmış.. yataklar valizler tüm eşyalar aranacak, telefonu kendi elimle teslim edicem dedi sanki hersey inadına zorlastırıyor gibi ama bunda da vardır bir hayır ne diyeyim.. izin kullanmak istemiyorsa sen de sabrederim de canım nasıl rahat ediceklerse öyle yapsınlar

aynn canim bn ona bıraktım izin konusunu.o nasil istiyosa öyle yapsin.ama tel cok kotu oldu msjlasabilsek ne iyi olurdu

iyi kalplisin canım benim:)

yeşommm daha dur destur bi hafta oldu gideli usta birliğinee:) usta birliğide ilk zamanlar acemiliğin ilk zamanları gibi olur. Orda kaldıkça rahatlayacak zamanla kuşum benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…