• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

yeşommm daha dur destur bi hafta oldu gideli usta birliğinee:) usta birliğide ilk zamanlar acemiliğin ilk zamanları gibi olur. Orda kaldıkça rahatlayacak zamanla kuşum benim.

bebeğim ya işte düzen otutturamadığı için böyleyiz.. dediğin gibi zamanla rahatlarız inşallah :)

Merhaba arkadaşlar benim sevdiceğim de ağustosta gitti şuan sakaryada şubatta gelecek :KK54:

kizlar dun erdimle konustuk :) cok bunalmis falan filan askerden sonra termale gidicem diye tutturdu dedim gidemezsin :KK45::KK45:bensiz bi yere gidemezsin, bende evlenmeden senle bi yere gelemeyecegime gore dedim evlenmeden hic bi yere gidemezsin :D biraz konustuktan sonra onun yanima gelmesine karar verdikkk :) amcasi var almanyada onlara gidecek ordan da hooop yanima insallahhh :)
ayyy kizlar nasil heycanliyim bi bilsenizzz :KK49:

pomem yakti biziii :( polislik sinavlarina girecekti erdim kimliginde yasi 1 yas buyuk yaziyo kabul edilmemis :( :( :( resmen çöktük ikimizde.. askerim bunalima girdi resmen bi is yapamicam artik diye yedi bitirdi kendini..

pomem yakti biziii :KK43: polislik sinavlarina girecekti erdim kimliginde yasi 1 yas buyuk yaziyo kabul edilmemis :KK43: :KK43: :KK43: resmen çöktük ikimizde.. askerim bunalima girdi resmen bi is yapamicam artik diye yedi bitirdi kendini

hayirlisi olsun yinede cnm.... her kapatilan kapi acilacak bi kapi vardir siz guclu durmaya bakin <3

Bende oyle diyorum canim dusunmesin diye sebeklikler yapiyorum keyfi yerine gelsin diye ama olmuyor yuzu asik olunca bende uzuluyorum caktirmamaya calisiyorum..

hayirlisi artik canim ne diyiim :/

Aramadi yine 3 gundur en son nobetler basliyacak demisdi olecem meraktan :cry:

nasıl oluyor bilmiyoırum ama bütün gün telefon gözünde bekliyorsun haa aradı haa arıyacak diye, öyle bi nokta atışı yapıyorlarki telefondan bi 1 dk uzaklaşıyorsun bi bakmışsın 0428........ bi numara.... o anki hislerimi buraya yazmayım, öldür beni daha iyi yani :(

nasıl oluyor bilmiyoırum ama bütün gün telefon gözünde bekliyorsun haa aradı haa arıyacak diye, öyle bi nokta atışı yapıyorlarki telefondan bi 1 dk uzaklaşıyorsun bi bakmışsın 0428........ bi numara.... o anki hislerimi buraya yazmayım, öldür beni daha iyi yani :KK43:
Yani beni biri bogusun... 3gundur telefonu yanimdan ayirmiyom... kendi kendime sinirlendim telefonu firlatim koltaga mutfa gittim geldim aramis sinirden guduracam

Ayni seyi bnde yasiyorum, cok sukur oyle gunler olmadi aramayali.ama dedigim gibi butun gun beklerken telefon bir cevapsiz arama girmek gibisi yok. Kacurdiginami yanarsin, yoksa 2 saat aciklama yapmak zorunda kalmayami. Onlarda hakli okadar sira bekliyorlar aramak icin cvp veren yok...ama gorundugu gibi degil iste...

Back