ne zaman belli olacak usta birliği cnm
Aradığında cuma belli olacak büyük ihtimal demişti. Ama belli olmama ihtimali de varmış haftaya cumada olabilir. 24ünde gelecekti belli olmazsa 30unda gelecek.
birşey kalmamış cnm az daha sabır :)
cok cabuk bittiyor daha bide ben yurtdisindayim 3 dk da bitiyom 10 dklalik kartBugün arar inşallah. :) Kartıda çok çabuk bitiyor ya cebi arayınca çok mu gidiyor anlamadımki.
aradi mi ?Bugün arar inşallah. :) Kartıda çok çabuk bitiyor ya cebi arayınca çok mu gidiyor anlamadımki.
Dedgm gibi canim 300 den zaten iki ay sonra dusuyousun:) baslarda boyledrr zorlanman normal canim ama safagn azaldgni gordukce gucun artiyor:) biz meesla bigun ayri kalmazdk kahrolurdm napicam ben diye ama Allah kuluna dayanamayacagi derdi vermezmis:) bak ekim de bitiyor bi ay daha yaklastiniz birbirinize., ben 200 lerre kadar saymamistim bile moralim bozuluyodu :/Ayy en kolayi 300ler diyosun bana 300ler böyle gectiyse kalanini düsünemiyorum o zaman :) bana da aralar kolay gecer gibi geliyo nedense. Keske biraz anlatsan bu zamana kadar olan süreci bebegim ya zorlaniyorum bu ara biraz
Ne guzel tatlimm rahatla tabi gecivk bu gunlerde:)Mrb kizlarrr:)
ya ben bu gorumcemle konuşunca nedendir bilmiyorum acayip icim rahatliyo,o kdr insan teselli veriyo ama onun ki bna acayip güç veriyo nedense:) gorumcemle konusunca sevdicegim askerde cok rahat bn gozumde buyutuyorum sanki gibi bi mutluluk hali oluyo anlamadım gitti:) :)
ins canım bizimki biraz nazli alışamadı daha birligine de teslim olamadı ztn.Ne guzel tatlimm rahatla tabi gecivk bu gunlerde:)
cok cabuk bittiyor daha bide ben yurtdisindayim 3 dk da bitiyom 10 dklalik kart
yarin mutlaka ariyacakdir cnm usta birligide belli olacak diye yazmisin telefonu ynindan ayirma senSinir oluyorum yaaa. Aramadı hala ne yapıyor bu çocuk nasıl acaba öldüm meraktan dört gün oldu.
Mrb kizlarrr:)
ya ben bu gorumcemle konuşunca nedendir bilmiyorum acayip icim rahatliyo,o kdr insan teselli veriyo ama onun ki bna acayip güç veriyo nedense:) gorumcemle konusunca sevdicegim askerde cok rahat bn gozumde buyutuyorum sanki gibi bi mutluluk hali oluyo anlamadım gitti:) :)
aynn ya nasil iyi geliyor anlatamam:)Onun ailesinden olan insanlardan bunları duymak daha çok rahatlatıyodur seni canım :)
yarin mutlaka ariyacakdir cnm usta birligide belli olacak diye yazmisin telefonu ynindan ayirma sen
Benimkideeee
hastaneye çıktığında çıkarmasin kapida yakalanabilirbiz de ilk gidiste soktuk ama bugün hastaneye cıktı bakalım tekrar sokabilcekmi
hastaneye çıktığında çıkarmasin kapida yakalanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?