- 16 Ağustos 2014
- 408
- 205
- 48
inşallah canımüst devreyle çıkmış canım sıkıntı yapma ben sokarım demiş bakalım inşallah sokabilirler
gecmis olsun canim bence seni uzmemek icin dememistir yoksa niye demesin canim skma caniniaskerim çok fena grip olmusbnide aramadi hic ablasindan öğrendim. .bni neden arama gereği duymuyor anlayamadım
hosgeldin.. allah yardimciniz olsun canimmerhaba kızlar ben de sizdenim . Üstelik sevgilim Şırnak'ta askerher ne kadar rahatım dese de adı Şırnak ve korkutucu
..bi şekilde geçiyor aslında ama berbat durumdayım
yo ablasina sen söylersin demis cok kırıldım. .onlari iki defa aramis bni bütün gun hic aramadi merak edicegimi biliyo. .sabh msj atti soguk cvplar verdim. soguk konusuyosun noldu dedi..yok bisi dedim.gecmis olsun canim bence seni uzmemek icin dememistir yoksa niye demesin canim skma canini
Usta birliği Bornova çıkmış nedense beni bir telaş aldı
hosgeldin.. allah yardimciniz olsun caniminsallah sag saglim oda donecek araniza canim dualarimiz butun askerlerimizle
: 37368703, member: 538200"]Usta birliği Bornova çıkmış nedense beni bir telaş aldı
İzmirmi canim
aynen oleee
bende ora cikar diye cok bekliyodum ama cok sukur cikmadiBen tahmin ediyordumda bir ihtimal belki olmaz diyordum oldu.Askeriye tam merkezde Ege Üni kampüsüne çok yakın şansa bak ya.
bende ora cikar diye cok bekliyodum ama cok sukur cikmadi
anlayamadim ki canim neden boyle yapiyoyo ablasina sen söylersin demis cok kırıldım. .onlari iki defa aramis bni bütün gun hic aramadi merak edicegimi biliyo. .sabh msj atti soguk cvplar verdim. soguk konusuyosun noldu dedi..yok bisi dedim.
benim ki sakarya pamukovada canim.. ama kuzenim seneler once hakkarideydi oyuzden dogudakilefi duyunca bende uzuluyorum.. allah yardimcilari olsunsenın askerin nerde cnm
valla bnmki uctu gitti:) bnde ne yapsa he diorum..ztn sesi solugu gitmis kuzumun..dönünce sorucam hepsinin hesabini:)anlayamadim ki canim neden boyle yapiyoseninkinin piskolojisi baya alt ust olmus anlasilan canim hani tavsiye edebilecegim biseyde yok daha kotu olmasindan korkarim.. hakkinizda hayirlisi
benim ki sakarya pamukovada canim.. ama kuzenim seneler once hakkarideydi oyuzden dogudakilefi duyunca bende uzuluyorum.. allah yardimcilari olsun
valla bnmki uctu gitti:) bnde ne yapsa he diorum..ztn sesi solugu gitmis kuzumun..dönünce sorucam hepsinin hesabini:)
kaynana nisana ne karisiyo ya:) bu anneler herseyin içinde maşallah:)selamm kızlaaar :) gokhan dun evci iznine geldi yarın dönüyor.. Bu arada bugün konusuyorduk ben yeni işe başladım ilk maaşımla çeyizlerimi tamamlıcam falan dedim bencede hızlandıralım artık dedi:) bugün annesiyle konusmuslar mustakbel kayınvalide nişanı gereksiz buluyormuş anlarsınız yadugun salonu falan muhabbeti geçmiş işte benimkide demiş ne o öyle ben düğünümü salonda yapmak istemiyorum , bizim burda çok güzel açık mekanlar var sosyal tesisler gibi. Orayı söylemiş nidayla öyle düşünüyoruz demiş :) hımmm demiş fiyatını falan sormuş annesi o da demiş işte salonlara gore fazla ama en azından değer diye:) ahh kaynana ah :) nişanı sanki o yapacak anneme anlatıyorum gülüyor o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?