- 13 Ağustos 2014
- 226
- 119
- 53
Selam :) nasılsın canım? :)Selamlar kızlar.Herkescikler uyuyodur muhtemelen.Ama ben uyuyamıyorum.Epeycedir giremedim işlerimden zaman ayırıp da topiğeNasılsınız, iyidir herkes inşallah?:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam :) nasılsın canım? :)Selamlar kızlar.Herkescikler uyuyodur muhtemelen.Ama ben uyuyamıyorum.Epeycedir giremedim işlerimden zaman ayırıp da topiğeNasılsınız, iyidir herkes inşallah?:)
Aaaa ne hoş olurBenim de öyle bir niyetim var kesin olmamakla birlikte, ister misin nizamiyedeki bekleme salonunda beraber bekleyelim bizimkileri![]()
Endişelenme canım son bir haftadır tüm birliklerde bi hareketlenme varmış, oraya özel değilBen forumu yeni gordum yeni katıldım Ardahan 25. mekanizede askerliğini yapan varmı ? Benm nişanlım orda ve bi kaç gundur hiç arayamıyor buaralar sıkı yonetim varmış sanırım durumlar neler sizlerin bilgisi varmı acaba
hıı carsi izni bizdede var sanirim ama ben evci izinine cikmasini istiyorumAy yok canım nerdeeeeEvli değiliz
Gidicem çarşı izninde olacak günübirlik
![]()
evet öyle olur kesin işte tüm mesele şu günler geçirebilmekNeyi yasarsan o sana zor gelr canm emn ol bittgnde hic yasamams gbi olrsun ne cabk gecti dersn.
Bu gece yola cikiyorummm yarin yemin töreninde yanindayimm heyecandan kalbim yerinden cikicak![]()
Yaaa çok güzeldi :) Çok çok duygusallaşıyorsun zaten, ağlama garantili diyebilirmBu gece yola cikiyorummm yarin yemin töreninde yanindayimm heyecandan kalbim yerinden cikicak![]()
Kesinlikle tahmin edebiliyorum :) neler goturmustunuz giderken kizlar hediye falan yanielzemasal .!.:Yaaa çok güzeldi :) Çok çokizlar şıyorsun zaten, ağlama garantili diyebilirm![]()
Kesinlikle tahmin edebiliyorum :) neler goturmustunuz giderken kizlar hediye falan yani
Ben sadece kendimi götürmüştüm canımKesinlikle tahmin edebiliyorum :) neler goturmustunuz giderken kizlar hediye falan yani
Aynen canim borek cok sever ondan yaptimm :) eve gelemicek 1 gun sonra usta birligine teslim olucak bikac bisey aldim konusma karti falan oyle cok heycanliyimBen sadece kendimi götürmüştüm canımBirlikte dönmüştük zaten eksikleri vardı biraz onlar halletmiştik ertesi gün :) Aslında tatlı bişiler yapacaktım ama annesi her şeyi yapmıştı, o yüzden yapmamıştım.Sevdiği bi kurabiye fln yapabilirsin. Çok mutlu olacağına eminim. Yemekleri gerçekten kötü çünkü, özlemiştir:)
bende bol bol konusma kartı ve yaprak sarma yapmıştımm çok severrAynen canim borek cok sever ondan yaptimm :) eve gelemicek 1 gun sonra usta birligine teslim olucak bikac bisey aldim konusma karti falan oyle cok heycanliyim![]()
Bu gün öğlen konuşabildik. Bayrama kadar epey sıkıntılı geçecekmiş daha bugun atış yaptırmışlar ve hepsini atabildiği için özel bi görev verilcekmiş nöbetler onlara göre ayarlanıyormus bende gece atışlarını atama lutfen dedim ama bilemiyorum tabii hepimize Allah kolaylık versinEndişelenme canım son bir haftadır tüm birliklerde bi hareketlenme varmış, oraya özel değil![]()
Atamiyomus gibi yapsin tatlim benimki bilerek öyle yapmisti simdi ankaradan da sinira asker gonderiliyomus ama silah egitimi alanlar gidecekmis aman dikkat.Bu gün öğlen konuşabildik. Bayrama kadar epey sıkıntılı geçecekmiş daha bugun atış yaptırmışlar ve hepsini atabildiği için özel bi görev verilcekmiş nöbetler onlara göre ayarlanıyormus bende gece atışlarını atama lutfen dedim ama bilemiyorum tabii hepimize Allah kolaylık versin
Canım ben göndereli 150 gün oldu nerdeyse, hala zaman zaman aynı şeyleri yaşıyorum, az demedim ben dayanamayacağım diye ama başka çare yok ki, elimiz mahkum..Kizlar ben bugün biraz depresifim biraz önce konuştuk o kadar özledim ki dayanamiycak gibi hissediyorum. Hasta olmus nasil icim gittiyaninda olmasini istiyosun ne biliyim sarilmak koklamak istiyosun ama yapamiyosun cok zor
diger günler cok iyiydim alistim diyodum ama nugün böyle oldu niyeyse