• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Kızlar basımıza neler geldi.. Gökhan burda 14 gun refakatçi olarak geldi bi arkdasına sevk vermişlerdi.. Bugun donuceklerdi dun aksamdan beri cocuga ulsılamıyor cocuk firarda!! ve gökhan o cocugun sorumlulugundaydı bi nevi.. Çocuk bı kac gun once demıstı gokhana ben antalyaya gıdıyorum kız arkadasımın yanına eger ogrenırlerse falan sen dersin ki beni dinlemedi yalan soyledi gitti diye. İşte bugun tanıdıgı komutan var askerlıgını yaptıgı yerde onunla konustu sabah demişki oglum raporu getirmen lazım raporda cocukta tabi! ki gokhan cocugun aldıgı raporu bile görmedi ya almadıysa o da var . Sonra işte babası konustu komutanla komutanda mahkeme,ceza vs işleri en son onun imzasıyla kapanıyor. Komutan demiş tamam gokhan sen gel sana hastaneden bı sekılde rapor ayarlıcaz diye. Bugun donucekti donemıyor fırmalarda uygun saate bilet yok kesan'a yani anlayacagınız cocuk kendini de bizi de yaktı..:KK62::mad:
Yaa saçma sapan insanlar her yerde :KK34: Şimdi n'olcak canım, senin sevgiline felan ceza vermezler dimi :KK57:

Yaa saçma sapan insanlar her yerde :KK34: Şimdi n'olcak canım, senin sevgiline felan ceza vermezler dimi :KK57:
Bilmiyorum canım komutan tanıdık zaten sans eseri tanıdık çıkmıstı. O dedi gokhana rapor ayarlarız sana diye gokhan inanıyo ayarlayacagına ama bakalım uzarsa 7 gun uzaycak inşşalah öyle bişey olmaz cok uzulurum zaten uzun donemiz :KK51: Yapıtıgına bak cocugun ya kendı basını yakıyosun bari bizi düşünseydin:KK62:

ne sekilde onun kafasini karisdircan siz nisanlidiyniz bi gecmisinis var sen bi hata yaptin ve o hata duzeltmek istion onun kafasi kotu biseye mi karisacak hayir..... ya seni affedecek ya affemiyecek ama en asindan affemese vicdanin rahat olacak bence cunku sen onu kendini ifade etmis olacan bence aramlisin.... yada sididen kayib ettini Kabul edeceksin tamamen cnim

offff kızlarrr sevgilim aradı duymadım yetişemedim sinirden kendimi yerden yere atıyorummm :KK61::KK61: giderken bi kere açma bidaha asla aramam diye tekrar tekrar üstüne basa basa söyledi ya aramazsaaaa :KK43:

offff kızlarrr sevgilim aradı duymadım yetişemedim sinirden kendimi yerden yere atıyorummm :KK61::KK61: giderken bi kere açma bidaha asla aramam diye tekrar tekrar üstüne basa basa söyledi ya aramazsaaaa :KK43:

Canım sakin ol, olur mu öyle şey. Sonuçta günlük hayatında duşa giriyorsun, tuvalete giriyorsun, ne bileyim telefona bakamayacağın bazı durumlar olabiliyor. "Bir kere açma bir daha asla aramam" demesi biraz garip olmuş. Onu da askerlik psikolojisine verelim. Arar o tekrar, merak etme sen. Kendini de hırpalama, bile isteye yapmadın ki sonuçta. Eminim sen de gün boyunca ondan gelecek telefonu bekliyorsundur.

Canım sakin ol, olur mu öyle şey. Sonuçta günlük hayatında duşa giriyorsun, tuvalete giriyorsun, ne bileyim telefona bakamayacağın bazı durumlar olabiliyor. "Bir kere açma bir daha asla aramam" demesi biraz garip olmuş. Onu da askerlik psikolojisine verelim. Arar o tekrar, merak etme sen. Kendini de hırpalama, bile isteye yapmadın ki sonuçta. Eminim sen de gün boyunca ondan gelecek telefonu bekliyorsundur.
o sey dedi ben orda askerdeyim senin ne yaptığını bilemem ve orda aklıma neler gelebilir diye bende senin söylediklerini söylemiştim umarım anlamıştırrr :(((

o sey dedi ben orda askerdeyim senin ne yaptıhası bilemem ve orda aklıma neler gelebilir diye bende senin söylediklerini söylemiştim umarım anlamıştırrr :KK43:((
Canim kizma ama sana guvenmiyor o zaman her adimini takip etmek isteyen adamdan hayir gelmez haa eger sen yalan soyluyor guvenini sarsiyorsan orasini bilemem tabi acmazsan bidaha aramam demesi paranoyakça bi yaklasim sana guvenmeyi ogrenmesi lazim bence boyle iliskinizi nasil saglikli surdureceksiniz

Canim kizma ama sana guvenmiyor o zaman her adimini takip etmek isteyen adamdan hayir gelmez haa eger sen yalan soyluyor guvenini sarsiyorsan orasini bilemem tabi acmazsan bidaha aramam demesi paranoyakça bi yaklasim sana guvenmeyi ogrenmesi lazim bence boyle iliskinizi nasil saglikli surdureceksiniz
5 yildir cok saglikli bi şekilde yurutuyoruz iliskimizi canik üstelik 2 sene ayriydik üniversitede guvenmese o zaman guvenmezdi ama bu askere giden çevredeki arkadaslarimin sevgililerinden de duyduğum biseydi ben bunun altında bi art niyet aramadim acikcasi

5 yildir cok saglikli bi şekilde yurutuyoruz iliskimizi canik üstelik 2 sene ayriydik üniversitede guvenmese o zaman guvenmezdi ama bu askere giden çevredeki arkadaslarimin sevgililerinden de duyduğum biseydi ben bunun altında bi art niyet aramadim acikcasi
ordaki arkdaslarının anlattıgı kotu orneklerden etkılenmış ve sana bunu yansıtmıs olabilir telefonuna cevap vermeyince.

o sey dedi ben orda askerdeyim senin ne yaptığını bilemem ve orda aklıma neler gelebilir diye bende senin söylediklerini söylemiştim umarım anlamıştırrr :KK43:((

Anlamıştır kuzum. Anlamazsa da sen alttan almaya çalış. Aslında sana güvenmediği için böyle davranıyor falan değil, askerlik psikolojisi bu. Anlamak, anlayışlı olmak lazım. Sen onun gönlünü alırsın.:KK68:

büyük ihtimal sakayla karisik söylemiştir o kelimeyi tatlim uzme kndini ben tam 2 kez acmamistim kacirmistim aramayi ilk aglamistim acamadim die hatta sonra konuştuğumuz da biz arıyoruz hatun acmiyo die sakayla takilmisti :)

Çok sagolun valla kizlar destege ihtiyacim var köstege değil:KK68: bakalm yarin ne olacakkk :KK17:

Ne ahlakasi var guvenmedinden filan neden ona bagliyosunus hemen....da kiza iyice kendini kotu hissederion bence tam tersi oglam kiza bagli oldunda bide askerden aramak zordur aradimda mutlaka cik dedinde acmazsan bende merak ederim diyecesine..... tekrarda ariyacakdir benimkisode ben gelene kadar bi yere cikma beni bekle dedi guvenmedinden mo oluyo bu litfen cvp yazinca karsinisdani dusunun

="yasinmeryem, post: 37071337, member: 626586"]Ne ahlakasi var guvenmedinden filan neden ona bagliyosunus hemen....da kiza iyice kendini kotu hissederion bence tam tersi oglam kiza bagli oldunda bide askerden aramak zordur aradimda mutlaka cik dedinde acmazsan bende merak ederim diyecesine..... tekrarda ariyacakdir benimkisode ben gelene kadar bi yere cikma beni bekle dedi guvenmedinden mo oluyo bu litfen cvp yazinca karsinisdani dusunun[/QUOTE] Canimsinn :KK68: Bosver uzaktan yorum yapmak yargılamak bukadar kolay iste. herkes dusunceli davranamiyo yapcak bisey yok

="yasinmeryem, post: 37071337, member: 626586"]Ne ahlakasi var guvenmedinden filan neden ona bagliyosunus hemen....da kiza iyice kendini kotu hissederion bence tam tersi oglam kiza bagli oldunda bide askerden aramak zordur aradimda mutlaka cik dedinde acmazsan bende merak ederim diyecesine..... tekrarda ariyacakdir benimkisode ben gelene kadar bi yere cikma beni bekle dedi guvenmedinden mo oluyo bu litfen cvp yazinca karsinisdani dusunun
Canimsinn :KK68: Bosver uzaktan yorum yapmak yargılamak bukadar kolay iste. herkes dusunceli davranamiyo yapcak bisey yok[/QUOTE]
:nazar::KK19: rica ederim canim...... bilip bilmeden konusuliyo yargiliniyo...!!!

Back