- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
askerimin kargosu haziiiiir kizlaaar :)
cok heycanlandimmm yaaa
hemen resmini cekiyorum canim :)Neler hazırladınnnn? :)
hemen resmini cekiyorum canim :)
bu arada mektup olayi benimde hosuma gitti mektubu bi dusun canim
bunlar canim :) cikolatalar az geldi gozume yarin biraz daha alir oyle gonderiririm :))
aynen canim bi sekilde ulas sogukluk girmeden.. insallah hersey cok guzel olur bundan sonra keske demezsinBekliyorum canım, çok merak ettim.
Zaten ben sayfalarca mektup yazdım gittiği günden sonra, her gün onun için bir şeyler yazıyorum, ama göndermiyorum işte... Yarın nerede askerlik yaptığını öğrenip arayacağım. Gemileri yaktım. Sesini duymaya ihtiyacım var, dayanamıyorum artık.
saol canim :) kurabiye yapicaktim ama gestapooo annem hep evde olmadi malesef ama insallah dogum gunune gondericem bidaha 10 ekimde insÇikolatalar çok lezzetli bir fikirmiş.Nasıl mutlu olur şimdi. Ellerine sağlık canım.
bunlar canim :) cikolatalar az geldi gozume yarin biraz daha alir oyle gonderiririm :))
aynen canim bi sekilde ulas sogukluk girmeden.. insallah hersey cok guzel olur bundan sonra keske demezsin
saol canim :) kurabiye yapicaktim ama gestapooo annem hep evde olmadi malesef ama insallah dogum gunune gondericem bidaha 10 ekimde ins
saol canimmm :)oo masşallahh çikolatalaraa bakkbence aldıklarının hepsi çok güzel çok mutlu olacaktır
iZin verme canim hadi goreyim senii :) evet denemeye deger tabi hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruzzzBenim için yıllar geçse de değişen bir şey olmaz, ben ondan soğumam. Çünkü onun zerre kadar suçu yok. Ama suçlu olan ben olduğum için, o düşündüğünde benim hatalarım yüzünden benden uzaklaşabilir, buna izin veremem. En azından çabalamalıyım, aşkım için elimden ne geliyorsa yapmalıyım. Sonunda onu tekrar kazanamayacak olsam bile denemeye değer, hem de her şeyden daha çok değer...
saol canimmm :)
iZin verme canim hadi goreyim senii :) evet denemeye deger tabi hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruzzz
askerimin kargosu haziiiiir kizlaaar :)
cok heycanlandimmm yaaa
Merhaba kızlar.
Merhaba canım.
Miku beni hatırladın mı ? eski adım bugu idi semiramis'in topiğinde yazışıyorduk.
Kuzum çok uzun zamandır online olmuyorum, hangi topikti hatırlayamadım?
Uzun süreli ilişkisi olanlar topiğiydi ama çok zaman geçti zaten. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?