Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

askerler arasında, seçim öncesi bedelli cikacagina ve askerliğin kısalacagına dair muhabbetler dönüyormuş. yasalasirsa ocakta erken terhis gelebilirmis. Ama haberlere bakıyorum hiç bahsetmiyor böyle bir şeyden. Keşke olsa böyle bir şey

Ben de söylemiştim sevgilime canım, heveslenme öyle bir şeye her asker birliğinde hep konuşulur böyle şeyler demişti çok umutlanmamak lazım

oy oy askerine kurabiye de yaparmis gorunce cok mutlu olucak eminim:)

ay bebeğim tel aldi iceri sokucak saat 6 ya kdrda carsida rahat rahat msjlasicaz cok mutluyum

carsiya gec cikmislar bugun Başbakan bilecikteymis asker görmek istemiyorum demiş sinirimden ölcem ya asker görmek istemiyorum ne demek

Canım hevesini kırmak istemem ama, 2009da 329.dönemde asker yolu beklemiştim, o zaman kısa dönem askerlik 4 aya düşecek diyorlardı hep kendi aralarında, olmadı. sene 2014, 355. dönem asker yolu bekliyorum, haftada 1 mutlaka konuştuğumuzda aşkım askerlik 4 aya düşcek diyorlar burda diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…