- 25 Ekim 2013
- 34
- 6
- 98
Evet canım şafak 133 :)canim kisa donem mi senn ki
Sagol canim benim..üzülme cnm gecicek inşallah en ksa zamnda tel sokar
Hayırlısıyla bitirip gelir inşallah canım sayılı gün çabuk geçer..Bizim şafak 333 :))))
Amin canım cok sağol.. yaşadıklarım bi sınavdı benim için diyorum ya pişman değilim yasadıklarım sayesnde olgunlastım düşüncen için teşekkür ederim tatlımayy kiyamam ya ne zor sey hemde 15 ay yani azda degil üzüldüm cnm bosa gecen zamanina ama olsun hersey insanlar icin bundan sonra cok mutlu ol ins
pff askerim 2 gündür niye aramıyor diyordum meğer başbakan kıbrısa gidiyormuş kesin ona hazırlık yapmak için askerlerin canını çıkartmışlardır
Amin canım cok sağol.. yaşadıklarım bi sınavdı benim için diyorum ya pişman değilim yasadıklarım sayesnde olgunlastım düşüncen için teşekkür ederim tatlım
Kesinlikle yasadıklarının aynısnı yasadım emin olabilirsin.. Çalmayan telefonlar triplerrr soguk davranmalar puff 4 yıllık ilişkim gözümde minnacık kalmıştı askerden geldi 1 hafta içince ben bıraktım zaten onun istediğide oydu.. Amaan bazen diyorum iyi ki de yasamısım bana ders olmuş bidaha aynı hataları yapmadım cok sukur mutlulugum huzurum yerinde güzel günler kapıda inşallah
Hayat işte canım..Çok zor bi durum cidden canım.Ben de diyodum ben beklemem askerlik yapıp gelmiş olması gerek diye ama dediğin gibi büyük konuşmuşum.Beklemek de güzel geliyo zaman zaman çünkü.Geleceğini biliyosun... İki taraflı bi olgunlaşma süreci bana göre askerlik.Tabi kişilik de mühim....Orda birsürü insan oluyo ve etkisi altında kalıp da bambaşka bşrş olmak da var.Bi arkadaşımın sevgilisi İstanbuldan İzmire gelirken yanında arkadaş getirmiş.Tanıştık, 1 aya askere gitti çocuk ama benim sevgilim var ve çocuk bunu biliyo.Arkadaş olarak tanıştım.Sonuçta misafir olarak geldiler ettiler.Arkadaşımın sevgilisi buna numaramı vermiş.Allahım askerde bi sardı bu bana ayı ayı gevşek gevşek konuşmalar ordan beni arayıp falan... Normal insan alosu bile yok...."Alüooooo" Normalde öyle bi çocuk değildi.Öyle kaldı.Hala ayı yani.
Offf okadar uzun ilişki zaten 15 ayı askerlik. Canim nası bir şeymiş seninki ya :/
Ay canim ben de bu konuyu acicaktim iyi ki söylemissin. Kizlar askerlerinizde olumlu veya olumsuz degiaimler görüyo musunuz? Benimki dagitima geldi ya o kadar degismis ki inanamadim resmen. 20 günde bile inanilmaz olgunlasmis önceden ince düsünceli bi insandi ama sevgisini pek belli etmezdi, simdi nasil üstüme düsüyo nasil iltifatlar sürprizler yapmalarfalan görmeniz lazim :) 7 gün agzim acik dolandimÇok zor bi durum cidden canım.Ben de diyodum ben beklemem askerlik yapıp gelmiş olması gerek diye ama dediğin gibi büyük konuşmuşum.Beklemek de güzel geliyo zaman zaman çünkü.Geleceğini biliyosun... İki taraflı bi olgunlaşma süreci bana göre askerlik.Tabi kişilik de mühim....Orda birsürü insan oluyo ve etkisi altında kalıp da bambaşka bşrş olmak da var.Bi arkadaşımın sevgilisi İstanbuldan İzmire gelirken yanında arkadaş getirmiş.Tanıştık, 1 aya askere gitti çocuk ama benim sevgilim var ve çocuk bunu biliyo.Arkadaş olarak tanıştım.Sonuçta misafir olarak geldiler ettiler.Arkadaşımın sevgilisi buna numaramı vermiş.Allahım askerde bi sardı bu bana ayı ayı gevşek gevşek konuşmalar ordan beni arayıp falan... Normal insan alosu bile yok...."Alüooooo" Normalde öyle bi çocuk değildi.Öyle kaldı.Hala ayı yani.
aynn bnmkide çok degismis olgunlasmis geldiAy canim ben de bu konuyu acicaktim iyi ki söylemissin. Kizlar askerlerinizde olumlu veya olumsuz degiaimler görüyo musunuz? Benimki dagitima geldi ya o kadar degismis ki inanamadim resmen. 20 günde bile inanilmaz olgunlasmis önceden ince düsünceli bi insandi ama sevgisini pek belli etmezdi, simdi nasil üstüme düsüyo nasil iltifatlar sürprizler yapmalarfalan görmeniz lazim :) 7 gün agzim acik dolandimen kücük seylerin bile kiymetini anladim seni anlatamam bile diyo :) hayatimin en güzel gunlerindendi valla :)
evet canım mesafeler ayırır derler ama öyle olmuyor bende gökhan gideli bi kac hafta olmusken bunu gördüm yani mesela burdayken cok kıskanc bi insandı şimdi beni çok düşünüyor brazcık odundu şimdi aşk pıtırcıgı olduAy canim ben de bu konuyu acicaktim iyi ki söylemissin. Kizlar askerlerinizde olumlu veya olumsuz degiaimler görüyo musunuz? Benimki dagitima geldi ya o kadar degismis ki inanamadim resmen. 20 günde bile inanilmaz olgunlasmis önceden ince düsünceli bi insandi ama sevgisini pek belli etmezdi, simdi nasil üstüme düsüyo nasil iltifatlar sürprizler yapmalarfalan görmeniz lazim :) 7 gün agzim acik dolandimen kücük seylerin bile kiymetini anladim seni anlatamam bile diyo :) hayatimin en güzel gunlerindendi valla :)
aaaa auroram hoşgeldiiiinOfff okadar uzun ilişki zaten 15 ayı askerlik. Canim nası bir şeymiş seninki ya :/
Dedimmmm minilisss beni özlemiştiraaaa auroram hdiiiin
ozledim ozlemez miyim kim kaldi ki 355 tenDedimmmm minilisss beni özlemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?