- 12 Mayıs 2007
- 1.200
- 1.221
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de söylemiştim sevgilime canım, heveslenme öyle bir şeye her asker birliğinde hep konuşulur böyle şeyler demiştiaskerler arasında, seçim öncesi bedelli cikacagina ve askerliğin kısalacagına dair muhabbetler dönüyormuş. yasalasirsa ocakta erken terhis gelebilirmis. Ama haberlere bakıyorum hiç bahsetmiyor böyle bir şeyden. Keşke olsa böyle bir şey![]()
evet birlikte konuşuluyormuş, bana araştır dedi ama demek ki asli yok.puffBen de söylemiştim sevgilime canım, heveslenme öyle bir şeye her asker birliğinde hep konuşulur böyle şeyler demiştiçok umutlanmamak lazım
![]()
oy oy askerine kurabiye de yaparmis gorunce cok mutlu olucak eminim:)saol kusuum :) suan ortaligi yokluyor canimin ici komutanlarin huyunu suyunu bi ogreniyim sokucam telefonu demisti bugun sordum ne zaman alcan diye haftaya carsi izninde alcam dedi :)
kargoyu dedim bisey lazim mi falan diye yok dedi dedim sana kargo gondericem ne gondercen ama biliyim icinde ne oldugunu daaaa dedi
en sevdigi findik ezmeli kurabiye yapcamm :)
oy oy askerine kurabiye de yaparmis gorunce cok mutlu olucak eminim:)
oyy ne güzel ya Allah bozmasin bebeğim :)bencede canimm cocuklar gibiyim simdi konustuk yerim onu ya :)
allah allaah o ne demek yaaa :scarsiya gec cikmislar bugun Başbakan bilecikteymis asker görmek istemiyorum demiş sinirimden ölcem ya asker görmek istemiyorum ne demek![]()
sorma canim ya nasıl sinir oldum anlatamamallah allaah o ne demek yaaa :s
mrb cnm hoşgeldin:)Mrb kızlar bayadır giremiyodum foruma benim de askerim lefkoşada![]()
erken sokmuş bebeğim yaa eğer yakalanırsa yani komutanına bile gerek yok ust devre gorurse alır elindenaskerim tel soktu iceri cok tedirginim ya yakalanır die korkuyorum
ayy o ne demek yaa lafa bak asker napacaksa sanacarsiya gec cikmislar bugun Başbakan bilecikteymis asker görmek istemiyorum demiş sinirimden ölcem ya asker görmek istemiyorum ne demek![]()
korkma canim ya bisey olmaz ins.. rahat rahat mesajlasabiliyomusunuuz bari canim :)askerim tel soktu iceri cok tedirginim ya yakalanır die korkuyorum
Canım hevesini kırmak istemem ama, 2009da 329.dönemde asker yolu beklemiştim, o zaman kısa dönem askerlik 4 aya düşecek diyorlardı hep kendi aralarında, olmadı. sene 2014, 355. dönem asker yolu bekliyorum, haftada 1 mutlaka konuştuğumuzda aşkım askerlik 4 aya düşcek diyorlar burda diyoraskerler arasında, seçim öncesi bedelli cikacagina ve askerliğin kısalacagına dair muhabbetler dönüyormuş. yasalasirsa ocakta erken terhis gelebilirmis. Ama haberlere bakıyorum hiç bahsetmiyor böyle bir şeyden. Keşke olsa böyle bir şey![]()
ayy canm 9 dan beri msjlasiyoruz çok mutluyumkorkma canim ya bisey olmaz ins.. rahat rahat mesajlasabiliyomusunuuz bari canim :)