Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

erken sokmuş bebeğim yaa eğer yakalanırsa yani komutanına bile gerek yok ust devre gorurse alır elinden
cnm bunlar manisadan egitim icin bilecige giden grup tek kogusta kalıyo usta askerler yokmus herkes onceden sokmustu hatta askerim gec bile götürdü inş bi sıkıntı olmz burası rahat olmasa bn sokmazdim ztn dio ama bakalım

cnm bunlar manisadan egitim icin bilecige giden grup tek kogusta kalıyo usta askerler yokmus herkes onceden sokmustu hatta askerim gec bile götürdü inş bi sıkıntı olmz burası rahat olmasa bn sokmazdim ztn dio ama bakalım
ozaman o görmüş rahatlıgı cesaret etmiş demekki . Hadi bakalım canım sevindim inşallah bi sorun olmaz

Bende 2010 da beklemiştim ozaman da 12 aya düşecek diyorlardı hep düştü süşecek derken 4 yıl sonra düştü.. Bende pek ümitli değilim yani kendimi 9 aya enddekslemıyorum hiç. Ama umut fakirin ekmeğidir demişler düşmesede koymaz artık

Oyy sen de 2 kere asker yolu bekleyenlerdensin demek
Millet 1 taneyi bekleyemez, biz 2.ye bekliyoruz

ehehehihi sorma bidaha beklemem diye buyuk konusmustum basıma geldi bide 15 bekledim yahu dile kolay olsun ama o bi deneyim kazandırdı bana artık prof. asker yareniyim
Ayy ben de aynen çok büyük konuştum, asla beklemem dedim, artık hiiiç öyle şeyler söylemiyorum, başımıza gelirse çekeriz napalım
Kız sen bi de hep uzun beklemişsin kıyamam, benim ikisi de kısa gene de düşündükçe içim daralıyo, ne sabırlı insanmışsın canım maşallah sana

Aslında çok çok sabırlıyım demem kendime ama hayat işte herşeyi öğretiyor dediğin gibi başa gelen çekilirmiş.. Diğeri sorunluydu ama ya resmen işkence çekiyordum Allah'a şükür gökhanı beklememe değecek hissediyorum

Ben de çok çekmiştim ilkinde. Canıma tak etmişti, ne kadar yapmam dediysem de ayrılmıştım askerdeyken. Ama yine de dönene kadar beklemiştim bir hiç uğruna. Boşuna beklemişim.
Şimdi ben de çok rahat bekliyorum. Özlem had safhada ama en azından huzurum yerinde. Beklediğimize değecek canım, merak etme, güzel günler bizi bekliyor

Kesinlikle yasadıklarının aynısnı yasadım emin olabilirsin.. Çalmayan telefonlar triplerrr soguk davranmalar puff 4 yıllık ilişkim gözümde minnacık kalmıştı askerden geldi 1 hafta içince ben bıraktım zaten onun istediğide oydu.. Amaan bazen diyorum iyi ki de yasamısım bana ders olmuş bidaha aynı hataları yapmadım cok sukur mutlulugum huzurum yerinde güzel günler kapıda inşallah

ehehehihi sorma bidaha beklemem diye buyuk konusmustum basıma geldi bide 15 bekledim yahu dile kolay olsun ama o bi deneyim kazandırdı bana artık prof. asker yareniyim
ayy kiyamam ya ne zor sey hemde 15 ay yani azda degil üzüldüm cnm bosa gecen zamanina ama olsun hersey insanlar icin bundan sonra cok mutlu ol ins

Bizimki hala 300lerde su an ona bisey anlatmam lazim ama arayip anlatamıyorum ne kötü bi durum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…