cnm bunlar manisadan egitim icin bilecige giden grup tek kogusta kalıyo usta askerler yokmus herkes onceden sokmustu hatta askerim gec bile götürdü inş bi sıkıntı olmz burası rahat olmasa bn sokmazdim ztn dio ama bakalımerken sokmuş bebeğim yaa eğer yakalanırsa yani komutanına bile gerek yok ust devre gorurse alır elinden
o görmek istemedigi askerler sayesinde rahat uyuyoayy o ne demek yaa lafa bak asker napacaksa sana
ozaman o görmüş rahatlıgı cesaret etmiş demekki . Hadi bakalım canım sevindim inşallah bi sorun olmazcnm bunlar manisadan egitim icin bilecige giden grup tek kogusta kalıyo usta askerler yokmus herkes onceden sokmustu hatta askerim gec bile götürdü inş bi sıkıntı olmz burası rahat olmasa bn sokmazdim ztn dio ama bakalım
Bende 2010 da beklemiştimCanım hevesini kırmak istemem ama, 2009da 329.dönemde asker yolu beklemiştim, o zaman kısa dönem askerlik 4 aya düşecek diyorlardı hep kendi aralarında, olmadı. sene 2014, 355. dönem asker yolu bekliyorum, haftada 1 mutlaka konuştuğumuzda aşkım askerlik 4 aya düşcek diyorlar burda diyor
Oyy sen de 2 kere asker yolu bekleyenlerdensin demekBende 2010 da beklemiştimozaman da 12 aya düşecek diyorlardı hep düştü süşecek derken 4 yıl sonra düştü.. Bende pek ümitli değilim yani kendimi 9 aya enddekslemıyorum hiç. Ama umut fakirin ekmeğidir demişler düşmesede koymaz artık
ehehehihi sormaOyy sen de 2 kere asker yolu bekleyenlerdensin demek
Millet 1 taneyi bekleyemez, biz 2.ye bekliyoruz
Ayy ben de aynen çok büyük konuştum, asla beklemem dedim, artık hiiiç öyle şeyler söylemiyorum, başımıza gelirse çekeriz napalımehehehihi sormabidaha beklemem diye buyuk konusmustum basıma geldi bide 15 bekledim yahu dile kolay olsun ama o bi deneyim kazandırdı bana artık prof. asker yareniyim
Aslında çok çok sabırlıyım demem kendime ama hayat işte herşeyi öğretiyor dediğin gibi başa gelen çekilirmiş..Ayy ben de aynen çok büyük konuştum, asla beklemem dedim, artık hiiiç öyle şeyler söylemiyorum, başımıza gelirse çekeriz napalım
Kız sen bi de hep uzun beklemişsin kıyamam, benim ikisi de kısa gene de düşündükçe içim daralıyo, ne sabırlı insanmışsın canım maşallah sana
Ben de çok çekmiştim ilkinde. Canıma tak etmişti, ne kadar yapmam dediysem de ayrılmıştım askerdeyken. Ama yine de dönene kadar beklemiştim bir hiç uğruna. Boşuna beklemişim.Aslında çok çok sabırlıyım demem kendime ama hayat işte herşeyi öğretiyor dediğin gibi başa gelen çekilirmiş..Diğeri sorunluydu ama ya resmen işkence çekiyordum Allah'a şükür gökhanı beklememe değecek hissediyorum
Kesinlikle yasadıklarının aynısnı yasadım emin olabilirsin.. Çalmayan telefonlar triplerrr soguk davranmalar puff 4 yıllık ilişkim gözümde minnacık kalmıştı askerden geldi 1 hafta içince ben bıraktım zaten onun istediğide oydu.. Amaan bazen diyorum iyi ki de yasamısım bana ders olmuş bidaha aynı hataları yapmadım cok sukur mutlulugum huzurum yerinde güzel günler kapıda inşallahBen de çok çekmiştim ilkinde. Canıma tak etmişti, ne kadar yapmam dediysem de ayrılmıştım askerdeyken. Ama yine de dönene kadar beklemiştim bir hiç uğruna. Boşuna beklemişim.
Şimdi ben de çok rahat bekliyorum. Özlem had safhada ama en azından huzurum yerinde. Beklediğimize değecek canım, merak etme, güzel günler bizi bekliyor
cok guzel tatlimmm cok sevindim yaa :)ayy canm 9 dan beri msjlasiyoruz çok mutluyum
ayy kiyamam ya ne zor sey hemde 15 ay yani azda degil üzüldüm cnm bosa gecen zamanina ama olsun hersey insanlar icin bundan sonra cok mutlu ol insehehehihi sormabidaha beklemem diye buyuk konusmustum basıma geldi bide 15 bekledim yahu dile kolay olsun ama o bi deneyim kazandırdı bana artık prof. asker yareniyim
insan hemen özlüyo dimiKizlar benimki cuma günü gityi ben de yavastan özlemeye basladim yaa
hoşbuldum canımmrb cnm hoşgeldin:)
canim kisa donem mi senn kihoşbuldum canım
üzülme cnm gecicek inşallah en ksa zamnda tel sokarBizimki hala 300lerdesu an ona bisey anlatmam lazim ama arayip anlatamıyorum ne kötü bi durum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?