• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

askerler arasında, seçim öncesi bedelli cikacagina ve askerliğin kısalacagına dair muhabbetler dönüyormuş. yasalasirsa ocakta erken terhis gelebilirmis. Ama haberlere bakıyorum hiç bahsetmiyor böyle bir şeyden. Keşke olsa böyle bir şey:(

askerler arasında, seçim öncesi bedelli cikacagina ve askerliğin kısalacagına dair muhabbetler dönüyormuş. yasalasirsa ocakta erken terhis gelebilirmis. Ama haberlere bakıyorum hiç bahsetmiyor böyle bir şeyden. Keşke olsa böyle bir şey:KK43:
Ben de söylemiştim sevgilime canım, heveslenme öyle bir şeye her asker birliğinde hep konuşulur böyle şeyler demişti :( çok umutlanmamak lazım :(

saol kusuum :) suan ortaligi yokluyor canimin ici komutanlarin huyunu suyunu bi ogreniyim sokucam telefonu demisti bugun sordum ne zaman alcan diye haftaya carsi izninde alcam dedi :)

kargoyu dedim bisey lazim mi falan diye yok dedi dedim sana kargo gondericem ne gondercen ama biliyim icinde ne oldugunu daaaa dedi

en sevdigi findik ezmeli kurabiye yapcamm :)
oy oy askerine kurabiye de yaparmis gorunce cok mutlu olucak eminim:)

ay bebeğim tel aldi iceri sokucak saat 6 ya kdrda carsida rahat rahat msjlasicaz cok mutluyum:KK46:

carsiya gec cikmislar bugun Başbakan bilecikteymis asker görmek istemiyorum demiş sinirimden ölcem ya asker görmek istemiyorum ne demek:KK62:

askerler arasında, seçim öncesi bedelli cikacagina ve askerliğin kısalacagına dair muhabbetler dönüyormuş. yasalasirsa ocakta erken terhis gelebilirmis. Ama haberlere bakıyorum hiç bahsetmiyor böyle bir şeyden. Keşke olsa böyle bir şey:KK43:
Canım hevesini kırmak istemem ama, 2009da 329.dönemde asker yolu beklemiştim, o zaman kısa dönem askerlik 4 aya düşecek diyorlardı hep kendi aralarında, olmadı. sene 2014, 355. dönem asker yolu bekliyorum, haftada 1 mutlaka konuştuğumuzda aşkım askerlik 4 aya düşcek diyorlar burda diyor :KK48:

Back
X