- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
ay insallah canim.. valla hic bilmiyorum ekspres kargo var 1 2 gune gider yaziyo ama bence en fazla 1 hafta surerTaze kalit gibi geldi bana canim. Ne kadar günde ulasacak ki eline?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay insallah canim.. valla hic bilmiyorum ekspres kargo var 1 2 gune gider yaziyo ama bence en fazla 1 hafta surerTaze kalit gibi geldi bana canim. Ne kadar günde ulasacak ki eline?
canim yaa ne guzel oluuur gidebilsennn :) sabah erkenden cikarsiniz gece de gec gelirsin arkadasimin problemleri vardi onu birakamadim falan dersin canim olmaz mi? allah korusun bisey de olsa kuzeninde teyzenlerde falan kaliyorum dersinya canim askerim bilecikte bnde istdeyim haftaya pazar ablasi fln gormeye gidicekler benide goturmek istiyolar erkek arkadaşım da cok istiyoda bizimkiler bilmiyo hayatta izin vermez ise gidiyorum die ciksam gitsem bi taraftanda yol bu belli olmaz diyorum cok kararsizim napim
yok mesai kalıyorum derim gece 11 e kdr vaktim var ama yol bu kaza olur allah korusun ne bilim teyzmm halam yemezler onu bnm hic yapmadigim seyler ya cok moralim bozulducanim yaa ne guzel oluuur gidebilsennn :) sabah erkenden cikarsiniz gece de gec gelirsin arkadasimin problemleri vardi onu birakamadim falan dersin canim olmaz mi? allah korusun bisey de olsa kuzeninde teyzenlerde falan kaliyorum dersin
askerini bilen kuzenin falan yok mu canim kimse bilmiyor mu? onlarda kalmaya gidiyorum desenyok mesai kalıyorum derim gece 11 e kdr vaktim var ama yol bu kaza olur allah korusun ne bilim teyzmm halam yemezler onu bnm hic yapmadigim seyler ya cok moralim bozuldu![]()
askerim aradi ne var 2 saatlik yol gel bisey olmaz cok özledim dio kiyamam yaaskerini bilen kuzenin falan yok mu canim kimse bilmiyor mu? onlarda kalmaya gidiyorum desen
hosgeldin cnm safak saymaya devam sen nasılsın bakalımKozlar ben geldim.biliyiru. uzun zaman oldu ihmal ettm sizi ozurdilerim ama çok yoğun geciyo Günlerim.ne var ne yok bakalim nasil geçiyor günler bugün bur ay oldu gondereli askerimi :))
canim kartlar in gitmeside 1 haftayi bulmuştu yanlış hatırlamıyorsam bu da öyle olur büyük ihtimalay insallah canim.. valla hic bilmiyorum ekspres kargo var 1 2 gune gider yaziyo ama bence en fazla 1 hafta surer
hg tatlimm ozlettin kendini :) bizde ayni iste seslerini duyup mutlu olalim umidiyle geciyor gunler :)Kozlar ben geldim.biliyiru. uzun zaman oldu ihmal ettm sizi ozurdilerim ama çok yoğun geciyo Günlerim.ne var ne yok bakalim nasil geçiyor günler bugün bur ay oldu gondereli askerimi :))
canim kartlari sakaryadan gondermisti arkadasim manisaya 1 haftada gitmisti ben belcikadan gondericem ama arastiridim ekspres kargo digerlerinden baya pahali ama 1 2 gune gidiyomus bakalim artik hafta ici gondericem insallahcanim kartlar in gitmeside 1 haftayi bulmuştu yanlış hatırlamıyorsam bu da öyle olur büyük ihtimal
hadi bakalım :)canim kartlari sakaryadan gondermisti arkadasim manisaya 1 haftada gitmisti ben belcikadan gondericem ama arastiridim ekspres kargo digerlerinden baya pahali ama 1 2 gune gidiyomus bakalim artik hafta ici gondericem insallah
yok canim vermezler sabh 7 de gidip aksam 5 te donucez ama ne bilim tedirginim pat die bisi olsa eve gel deseler sehir disindayim nasil gelirim off ya![]()
aynen cnm bnm sabh 8 den aksam 11 e kdr çalıştığım cok oluyo o konudan rahatim riske deger gidicem askerime:)İşe gidiyomuş gibi çıkman daha mantıklı sanki.![]()
telefonunu mu sokmus canimmm :)askimmmm msj atti yihuuuu![]()
usta askerdenn almis canim öyle mutlu oldum ki 5 msj fln atti o bile yetti:)telefonunu mu sokmus canimmm :)
oy kiyamam :) ne uyursun sen simdi varyaaa ohhh mis :)usta askerdenn almis canim öyle mutlu oldum ki 5 msj fln atti o bile yetti:)
hemde ne mis ya darisi basina tatlım :)oy kiyamam :) ne uyursun sen simdi varyaaa ohhh mis :)
saol kusuum :) suan ortaligi yokluyor canimin ici komutanlarin huyunu suyunu bi ogreniyim sokucam telefonu demisti bugun sordum ne zaman alcan diye haftaya carsi izninde alcam dedi :)hemde ne mis ya darisi basina tatlım :)