Ayyy neden oleki benimkide kolordu komutanligina gitcek oda bole mi olurki
Kybele35 senin askerin kibrosa gittimi cnm nasilmis kibris ay benim arkadasim oraya gitcek
valla ceguz cnm inşallah sana böyle olmaz bn iki gündür cok zorlanıyorum tam alismistim basa sardi cumartesi bütün gun beraberdik onn hayaliyle yaşıyorum
çok farkli güzel bi duygu dimi herzmn el eke tutusup sariliyosun ama bunun verdiği duygu bi baska:)Gitmeden evvel teyzesi ve eniştesiyle tanıştım.Onların yanında el eleydik...Çok mutlu olmuştum.
inşallah canım Allah bizim ve askerlerimizin yardimcisi olsunPazar günü benim sevgilimde tekrar gitti, yemin törenaine felan gittim cumartesi de birlikteydik artık üzülmeyiz alıştık diyip dalga geçiyoduk Pazar sabahı yine o iğrenç ruh hali ile uyandım. Her şey yine köpkötü geldi gözüme. Bi şekilde zaman geçecek ve hiç gitmicekler inşallah canım :)
kötü olmus canim kndinisini düğüne tercih ettigini dusunup degersiz hissetmistr onun açısından bakarsak hakli gibi ee bide asker psikolojisini eklersek yazik olmusBen annemlerin gidemediği bi düğüne gittiğim için görüşemedim.Tavır yaptı bir sürü.Ağlıyorum geceleri günlük yazarken.En son görüştüğümüz zamanlar geliyo benim de gözümün önüneKızdım kendime.O yüzden en kısa zamanda gidip bi kocaman sarılmam lazım.Konuşuyoruz ama haliyle kırılmıştır.Gönül alma yolları arıyorum bi yandan.Çikolata kurabiye fikirleri falan çok güzelmiş bu arada.
Anladim cnm sagolasinKışları özellikle gece çok serin oluyomuş canım.Bi de su sıkıntısı varmış.Halk pek sevmediğinden asker ve öğrenciyi, azcık pahalı biryermiş ve bazı terlerde sterlin geçiyomuş ve en sıkıntılı kısmı Kıbrısla Rumlar aralarında ateşkes imzalamamış 1974 teki savaştan beri.Ama tek bi kurşun da atılmamış tabi.O yüzden her an savaş olucakmışçasına hazırlıklı yetiştiriyolarmış askerlerini.Eğitimler zorluymuş yani.
Anladim cnm al tabi gonlunuBen annemlerin gidemediği bi düğüne gittiğim için görüşemedim.Tavır yaptı bir sürü.Ağlıyorum geceleri günlük yazarken.En son görüştüğümüz zamanlar geliyo benim de gözümün önüneKızdım kendime.O yüzden en kısa zamanda gidip bi kocaman sarılmam lazım.Konuşuyoruz ama haliyle kırılmıştır.Gönül alma yolları arıyorum bi yandan.Çikolata kurabiye fikirleri falan çok güzelmiş bu arada.
Ay ben daha onu yasayamadimçok farkli güzel bi duygu dimi herzmn el eke tutusup sariliyosun ama bunun verdiği duygu bi baska:)
Aminnnnnnnninşallah canım Allah bizim ve askerlerimizin yardimcisi olsun
benim sevgilim edirnede 6 aydır asker. Hepsi için geçerli değil bu aslında , hiç zorlanmadık gittiğinden beri telefondayız hep watsaptaiki hafta da bir evci iznine gelir hep yatar haber şöför bide tabi o da var :)Benim askerimde ayni seyi dedi doguya gidenler sikmiyolarmis ama batiya gidenleri rahat diye canlarina okuyolarmis arkadasim ankara mizika okulunda yapti usta bir. Bile tel sokamadi komutan korkusuna dusun
Katiluyorum empati yapmak lazimkot
kötü olmus canim kndinisini düğüne tercih ettigini dusunup degersiz hissetmistr onun açısından bakarsak hakli gibi ee bide asker psikolojisini eklersek yazik olmus
Hayirdir bacimmmmkizlarrr cokkkkk mutluyum :)
Sansliymissiniz siz cnmbenim sevgilim edirnede 6 aydır asker. Hepsi için geçerli değil bu aslında , hiç zorlanmadık gittiğinden beri telefondayız hep watsaptaiki hafta da bir evci iznine gelir hep yatar haber şöför bide tabi o da var :)
Uzun dönemiz ama allahtan yakın yoksa napardım bilmemSansliymissiniz siz cnm
Valla bizim kisa don. Ama turkiyenin obur ucu van gondericem izmirdenUzun dönemiz ama allahtan yakın yoksa napardım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?