- 13 Ağustos 2014
- 5.577
- 2.439
- 448
ooo az kalmis tatlim hadi bakalım:)GUNAYDIN 356.DONEMIN GUZEL YARENLERI
SAFAK 154
allammmmm yarabbbimmmmm 30 gun dewirmisiz inanilir gibi degil
allammmm yarebbim askerimin gelmesine 3 gun kaldi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo az kalmis tatlim hadi bakalım:)GUNAYDIN 356.DONEMIN GUZEL YARENLERI
SAFAK 154
allammmmm yarabbbimmmmm 30 gun dewirmisiz inanilir gibi degil
allammmm yarebbim askerimin gelmesine 3 gun kaldi
![]()
kolay gelsin tatlım görüşürüz:)gunaydin canlaaar ben ise gidiyorummm aksam gorusuruzzz :) optuuum
Sagol cnmmm ayyy izne gelcek cok heyecanliyim cok mutluyum kelebekler ucusuyo heyuuuuuuooo az kalmis tatlim hadi bakalım:)
kac gun kalicak cnmSagol cnmmm ayyy izne gelcek cok heyecanliyim cok mutluyum kelebekler ucusuyo heyuuuuuu![]()
aMerhaba kızlar benm sevgilim de ağrıya gidiyor sevgilisi ağrıda asker olan var mı içinizde ?
Pazar sabahi burda olucak cumartesi gidicek ttlimkac gun kalicak cnm
suprrmis tatlim iyi degerlendirinPazar sabahi burda olucak cumartesi gidicek ttlim
bnmkide cekinir ama dun ablasiyla enistesinin yaninda elimi tuttu butun gece sasirdim:)
Selaaam tanışalımmı![]()
sinirimden uyuyamadim goruyomusun yaaa.. bu KK da ki bazi kizlar gercekten kafayi yemisssaskerde ki nisanlisindan ayrilmiss bi kiz nedeni isee nisanlisinin ailesiii bunlara ev almiyomus diyeee ???! neymis efendim diger kardeslerine almislar bunun nisanlisina bi turlu alamamislar 6 ay kalmis evlenmelerine bilmem ne.
ay cok sinirliyim.
tamam sakinim :)
Pazar günü benim sevgilimde tekrar gitti, yemin törenine felan gittim cumartesi de birlikteydik artık üzülmeyiz alıştık diyip dalga geçiyoduk Pazar sabahı yine o iğrenç ruh hali ile uyandım. Her şey yine köpkötü geldi gözüme. Bi şekilde zaman geçecek ve hiç gitmicekler inşallah canım :)bnm bugün canim cokk sikkin askerimi gormek ii gelir ozlemim diner diyodum artti ya bi gun gördüm yetmedi sanki ilk gittigi ana geri dondum cokkkk özledim![]()
aMerhaba kızlar benm sevgilim de ağrıya gidiyor sevgilisi ağrıda asker olan var mı içinizde ?
kıyamam ya bende yemin töreninden sonra gördüm 2 gün boyunca ama şimdi türkiyenin bi ucundabnm bugün canim cokk sikkin askerimi gormek ii gelir ozlemim diner diyodum artti ya bi gun gördüm yetmedi sanki ilk gittigi ana geri dondum cokkkk özledim![]()
bende öyle canım ya ama sesi çok kötüydü bugün benimkinin onun için canım acayip sıkkın benimde kafam hep onda napıyo şimdi diye düşünüp duruyorum ağlamak üzereyimPazar günü benim sevgilimde tekrar gitti, yemin törenine felan gittim cumartesi de birlikteydik artık üzülmeyiz alıştık diyip dalga geçiyoduk Pazar sabahı yine o iğrenç ruh hali ile uyandım. Her şey yine köpkötü geldi gözüme. Bi şekilde zaman geçecek ve hiç gitmicekler inşallah canım :)
Bendemi bole olcam acababnm bugün canim cokk sikkin askerimi gormek ii gelir ozlemim diner diyodum artti ya bi gun gördüm yetmedi sanki ilk gittigi ana geri dondum cokkkk özledim![]()
Ayyy neden oleki benimkide kolordu komutanligina gitcek oda bole mi olurkiSelamlar kızlarr.Giremedim bikaç gündür.Askerim dün aradı.Ben seni sıkça arayamam dedi.Haftada 1 falan anca dedi.Bi bakıyım ben buranın durumuna haber vericem dedi.TSK yı arayıp tümen komutanlığının numarasını aldım ben de.Taburu bölüğü falan belli çünkü.Ziyaret gün ve saatlerini öğrenicem.Forumlardan okuduğum kadarıyla her hafta çarşı izni verilmeyebiliyomuş.
Bi de dağıtım için geldiğinde görüşemedik ya, içime oturdu.En kısa zamanda ziyaretine gidesim var.
Ayyy nasil aikintiliki yaaaaaaa
kıyamam ya bende yemin töreninden sonra gördüm 2 gün boyunca ama şimdi türkiyenin bi ucunda
çok mutsuzum bugün sesi çok kötü geliyodu sıkıntılıymış orası![]()
Cocugun salakligina doymiyimMüsadenle bi "Yuhhh!" demek istiyorum.Nişanlısının ailesinin öyle bi zorunluluğu mu varmış? Ne saçma şey.Gerçi benzer örneğini gördüm.Düğün öncesi nikaha gidiceklerdi.Kız ben o masaya oturmam 8 tane bilezik takmazsan demiş ve çocuk da salak gibi gidip almış.
Sanki millet Sabancıların soyundan geliyor.Çok sinir oluyorum böyle şeylere yaa.
![]()
Kybele35 senin askerin kibrosa gittimi cnm nasilmis kibris ay benim arkadasim oraya gitcekSelamlar canım.Hoşgeldin.Allah hayırlı tezkereler versin inşallah, hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.Benim askerim de kıbrısta.O da Şubatta gelicek İnşallah.![]()