inan aynı bizde de durum. Antalya'dan Ardahan'a.. Bu arada askerin durumuna göre demişsin de senin anlattığın gibiyse nasıl Van'a gönderdiler kiValla bizde izmirin gobeginde vanin ayazini yicek benim soguda sewmez bide
Benimki kisa donem cnm oda vanda kolordu komutanligina gitcekİnan
inan aynı bizde de durum. Antalya'dan Ardahan'a.. Bu arada askerin durumuna göre demişsin de senin anlattığın gibiyse nasıl Van'a gönderdiler ki
Hadi gozunaydin kardes askerin nerdeydi seninAy çok mutluyum kızlar.Askerim aradı.1 hafta falan arayamayabilirim demişti.Sabit telefon yokmuş bölükte.Daha yerlerimiz falan belli değil dedi.Karışık azcık ziyaretçi durumları dedi.Karakollara vericekler, dağıtıcaklar bizi dedi.Bi bakıyım buranın ortamına çok dağlık tepelik bi yer dedi.Bi çıkıyım çarşı iznine dedi ama sanırım 2 haftaya falan anca çıkarırlar dedi.Yarın başlıcakmış eğitimleri.Gelirken telefonumu getirmeni isticem senden muhtemelen dedi.Nasıl sevindim anlatam.
Teyzesi de çok sevindi bizi öyle görünce.Hep böyle görürüm sizi inşallah dedi.çok farkli güzel bi duygu dimi herzmn el eke tutusup sariliyosun ama bunun verdiği duygu bi baska:)
Hadi gozunaydin kardes askerin nerdeydi senin
kot
kötü olmus canim kndinisini düğüne tercih ettigini dusunup degersiz hissetmistr onun açısından bakarsak hakli gibi ee bide asker psikolojisini eklersek yazik olmus
Ayyy neguzellllTeyzesi de çok sevindi bizi öyle görünce.Hep böyle görürüm sizi inşallah dedi.
Benim arkadasimda yarin gidiyo kibrisaSaol canım.Kıbrıs/Magosa
Bi arkadasimin uzun donemdi konusurken az kaldi bizim yaaa kisa donem kadar dedi ozamanda yeni gondermistim askerimi bana uzun gelen bi sure ona kisa geliyo diye afallamistim
Benim arkadasimda yarin gidiyo kibrisa
Benim arkadasimda yarin gidiyo kibrisa
bi gidip gelsinlerde daha guzelini yasarsin tatlim inşallahAy ben daha onu yasayamadim
ewet oyleymis bnmkide öyle secilmistiIl ilce jandarmalari yada hudut karakollarina gitcekleri askerin yetenegine bakiyolarmis
üzülme canim benim alırsın gönlünü sen onun tek sorun bu olsunİste ben bunu biraz geç farkettim canım.Napıp edip gönlünü alıcam.
iyi geceler cnmaskerim arayamadi napalim uyumadan once konusamadik somurtmustur osimdi allahtan aksamustu aramisti konustuk bunasa sukur neyseben yatimartik kizlar iyi geceler allah rahatlikversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?