Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

İnan
Valla bizde izmirin gobeginde vanin ayazini yicek benim soguda sewmez bide
inan aynı bizde de durum. Antalya'dan Ardahan'a.. Bu arada askerin durumuna göre demişsin de senin anlattığın gibiyse nasıl Van'a gönderdiler ki

İnan

inan aynı bizde de durum. Antalya'dan Ardahan'a.. Bu arada askerin durumuna göre demişsin de senin anlattığın gibiyse nasıl Van'a gönderdiler ki
Benimki kisa donem cnm oda vanda kolordu komutanligina gitcek

Ay çok mutluyum kızlar. Askerim aradı.1 hafta falan arayamayabilirim demişti.Sabit telefon yokmuş bölükte.Daha yerlerimiz falan belli değil dedi.Karışık azcık ziyaretçi durumları dedi.Karakollara vericekler, dağıtıcaklar bizi dedi.Bi bakıyım buranın ortamına çok dağlık tepelik bi yer dedi.Bi çıkıyım çarşı iznine dedi ama sanırım 2 haftaya falan anca çıkarırlar dedi.Yarın başlıcakmış eğitimleri.Gelirken telefonumu getirmeni isticem senden muhtemelen dedi.Nasıl sevindim anlatam.

Il ilce jandarmalari yada hudut karakollarina gitcekleri askerin yetenegine bakiyolarmis

Hadi gozunaydin kardes askerin nerdeydi senin

Bi arkadasimin uzun donemdi konusurken az kaldi bizim yaaa kisa donem kadar dedi ozamanda yeni gondermistim askerimi bana uzun gelen bi sure ona kisa geliyo diye afallamistim

Valla açık konuşmak gerekirse arkadaşımın askerlikleri çabucak bitti gibi geldi bana hep bun güne kadar canım.İçinde olmadan anlayamıyomuş insan.Ben bunu öğrendim.Bu arada kuzenim de asker ve onun da kısa dönem kaldı.O da Edirne Keşan'da ve santralde.Çok rahatmış.Tek sıkıntım köy kadar yer olması Keşan'ın dedi.

askerim arayamadi napalim uyumadan once konusamadik somurtmustur osimdi allahtan aksamustu aramisti konustuk bunasa sukur neyseben yatimartik kizlar iyi geceler allah rahatlikversin

askerim ozel time secilmisti 12 kiloluk silah vermisle bugun felegi şaşırmış kiyamam :) saglik sorunu sormuslar bnmkinin ritim bozukluğu var kalbinde timden almislar normal jandarma olckmis onceden kesin doguya gondericeklerdi simdi batida olabilir sansi yüksek kizlar dua edin nolurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…