Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

bnm bugün canim cokk sikkin askerimi gormek ii gelir ozlemim diner diyodum artti ya bi gun gördüm yetmedi sanki ilk gittigi ana geri dondum cokkkk özledim

Selamlar kızlarr. Giremedim bikaç gündür.Askerim dün aradı.Ben seni sıkça arayamam dedi.Haftada 1 falan anca dedi.Bi bakıyım ben buranın durumuna haber vericem dedi.TSK yı arayıp tümen komutanlığının numarasını aldım ben de.Taburu bölüğü falan belli çünkü.Ziyaret gün ve saatlerini öğrenicem.Forumlardan okuduğum kadarıyla her hafta çarşı izni verilmeyebiliyomuş. Bi de dağıtım için geldiğinde görüşemedik ya, içime oturdu.En kısa zamanda ziyaretine gidesim var.

Müsadenle bi "Yuhhh!" demek istiyorum. Nişanlısının ailesinin öyle bi zorunluluğu mu varmış? Ne saçma şey.Gerçi benzer örneğini gördüm.Düğün öncesi nikaha gidiceklerdi.Kız ben o masaya oturmam 8 tane bilezik takmazsan demiş ve çocuk da salak gibi gidip almış.Sanki millet Sabancıların soyundan geliyor.Çok sinir oluyorum böyle şeylere yaa.

bnm bugün canim cokk sikkin askerimi gormek ii gelir ozlemim diner diyodum artti ya bi gun gördüm yetmedi sanki ilk gittigi ana geri dondum cokkkk özledim
Pazar günü benim sevgilimde tekrar gitti, yemin törenine felan gittim cumartesi de birlikteydik artık üzülmeyiz alıştık diyip dalga geçiyoduk Pazar sabahı yine o iğrenç ruh hali ile uyandım. Her şey yine köpkötü geldi gözüme. Bi şekilde zaman geçecek ve hiç gitmicekler inşallah canım :)

Merhaba kızlar benm sevgilim de ağrıya gidiyor sevgilisi ağrıda asker olan var mı içinizde ?
a
kıyamam ya bende yemin töreninden sonra gördüm 2 gün boyunca ama şimdi türkiyenin bi ucunda
çok mutsuzum bugün sesi çok kötü geliyodu sıkıntılıymış orası

bende öyle canım ya ama sesi çok kötüydü bugün benimkinin onun için canım acayip sıkkın benimde kafam hep onda napıyo şimdi diye düşünüp duruyorum ağlamak üzereyim

Ayyy neden oleki benimkide kolordu komutanligina gitcek oda bole mi olurki

Cocugun salakligina doymiyim

Selamlar canım.Hoşgeldin.Allah hayırlı tezkereler versin inşallah, hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.Benim askerim de kıbrısta.O da Şubatta gelicek İnşallah.
Kybele35 senin askerin kibrosa gittimi cnm nasilmis kibris ay benim arkadasim oraya gitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…