Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Merhaba kızlar benm sevgilim de ağrıya gidiyor sevgilisi ağrıda asker olan var mı içinizde ?

sinirimden uyuyamadim goruyomusun yaaa.. bu KK da ki bazi kizlar gercekten kafayi yemisss askerde ki nisanlisindan ayrilmiss bi kiz nedeni isee nisanlisinin ailesiii bunlara ev almiyomus diyeee ???! neymis efendim diger kardeslerine almislar bunun nisanlisina bi turlu alamamislar 6 ay kalmis evlenmelerine bilmem ne.

ay cok sinirliyim.

tamam sakinim :)

İyi geceler kızlar. Günlerdir uğrayamıyordum bugün kısmet oldu. Biz yemin törenini atlattık çok şükür ve Tokat'tan sonra usta birliği Ardahan oldu. Gürcistan sınırı. Çok şükür burası diğer sınır karakollarına göre daha rahat olacak insallah.
Şafak 337 İlk günlerin depresyonunu atlatmış bulunmaktayım. Yemin töreninden sonraki iki gün evci iznindeydi ve kurban olduğumla bol bol konuştuk mesajlaştık :) darısı başınıza kızlar. Bu arada Ardahan'la ilgili duyumu, bilgisi olan var mıdır aranızda?

Aza kanaat get,rmeyen çoğu bulamazmış canım. Beniim hiç öyle bi beklentim yok yani ev olmazsa evlenmem vs demem asla herşey mal mulk mü yaa çok üzücü bi durum

Merhaba :) hayırlısı olsun inşallah hakkınızda .. Çok şükür erken atlatmışsın ilk günlerin karalığını.. Yerinizde güzelmiş artık bundan sonrası daha kolay olur..

Hadi gozunaydin

canim ben ardahanliyim :) valla oranin halkiyla ilgili soyle soyleyebilirim cok cana yakindirlar hakkaride sehit olan kuzenim var yani orda herkes askere cok deger verir.. ama askeriye falan nasil bilemicem.. cok soguk olur ona bere iclik falan gondersen iyi olur canim :)

Gozunaydin cnmmm

Aklini nerde birakmis sorsaydin cnmmm

Benim askerimde ayni seyi dedi doguya gidenler sikmiyolarmis ama batiya gidenleri rahat diye canlarina okuyolarmis arkadasim ankara mizika okulunda yapti usta bir. Bile tel sokamadi komutan korkusuna dusun

cnm senn askerin komando muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…