- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Öyle oldu :) darısı sizin basınıza ilk zamnlar geçecgıne hiç ınanmıyordum bende ama hızla geçtii canım sabır ve duayla..siz yarisini devirmissiniz ne guzelll
inşallah bizde gorucez o günleri canim cok saolÖyle oldu :) darısı sizin basınıza ilk zamnlar geçecgıne hiç ınanmıyordum bende ama hızla geçtii canım sabır ve duayla..
Rica ederim canım benim ilk ay zor gecer biraz alısma süreci vs. sonra bi bakcıaksınız kaptırdınız gidiyonuz :):)inşallah bizde gorucez o günleri canim cok saol
Aza kanaat get,rmeyen çoğu bulamazmış canım. Beniim hiç öyle bi beklentim yok yani ev olmazsa evlenmem vs demem asla herşey mal mulk mü yaa çok üzücü bi durumsinirimden uyuyamadim goruyomusun yaaa.. bu KK da ki bazi kizlar gercekten kafayi yemisssaskerde ki nisanlisindan ayrilmiss bi kiz nedeni isee nisanlisinin ailesiii bunlara ev almiyomus diyeee ???! neymis efendim diger kardeslerine almislar bunun nisanlisina bi turlu alamamislar 6 ay kalmis evlenmelerine bilmem ne.
ay cok sinirliyim.
tamam sakinim :)
Merhaba :) hayırlısı olsun inşallah hakkınızda .. Çok şükür erken atlatmışsın ilk günlerin karalığını.. Yerinizde güzelmiş artık bundan sonrası daha kolay olur..İyi geceler kızlar. Günlerdir uğrayamıyordum bugün kısmet oldu. Biz yemin törenini atlattık çok şükür ve Tokat'tan sonra usta birliği Ardahan oldu. Gürcistan sınırı. Çok şükür burası diğer sınır karakollarına göre daha rahat olacak insallah.
Şafak 337İlk günlerin depresyonunu atlatmış bulunmaktayım. Yemin töreninden sonraki iki gün evci iznindeydi ve kurban olduğumla bol bol konuştuk mesajlaştık :) darısı başınıza kızlar. Bu arada Ardahan'la ilgili duyumu, bilgisi olan var mıdır aranızda?
Hadi gozunaydinEee yaşın yerinde yani,olmaması abes.Zaten siz de bizim gibi kilometrelerce uzaktan yürütmeye çalışıyorsunuz.Hani her gün el ele,kol kola,diz dize muhabbetlerini kimse vuramaz yüzümüze.Telefondan,internetten sürdürüyoruz biz de.Duyma şimdilik boşver. :) İnşallah arar sen yatmadan.
Telefon sokar inşallah en kısa zamanda canım.Sen canını sıkma.İlk günlerimiz yine sıkıntı geçer,ama zamanla oturur.
Benim de sevgilim 4 gibi vardı kızlar.Çok rahatmış yeri,oradaki askerler çok şanslısın demiş.Rahat geçeceğe benziyor bizim ustalık.Telefonu da soktu ama ilk 10 gün falan ortamı tanımak için,sağlama almak için ankesörlüden idare edeceğiz.
canim ben ardahanliyim :) valla oranin halkiyla ilgili soyle soyleyebilirim cok cana yakindirlar hakkaride sehit olan kuzenim var yani orda herkes askere cok deger verir.. ama askeriye falan nasil bilemicem.. cok soguk olur ona bere iclik falan gondersen iyi olur canim :)İyi geceler kızlar. Günlerdir uğrayamıyordum bugün kısmet oldu. Biz yemin törenini atlattık çok şükür ve Tokat'tan sonra usta birliği Ardahan oldu. Gürcistan sınırı. Çok şükür burası diğer sınır karakollarına göre daha rahat olacak insallah.
Şafak 337İlk günlerin depresyonunu atlatmış bulunmaktayım. Yemin töreninden sonraki iki gün evci iznindeydi ve kurban olduğumla bol bol konuştuk mesajlaştık :) darısı başınıza kızlar. Bu arada Ardahan'la ilgili duyumu, bilgisi olan var mıdır aranızda?
Gozunaydin cnmmmİyi geceler kızlar. Günlerdir uğrayamıyordum bugün kısmet oldu. Biz yemin törenini atlattık çok şükür ve Tokat'tan sonra usta birliği Ardahan oldu. Gürcistan sınırı. Çok şükür burası diğer sınır karakollarına göre daha rahat olacak insallah.
Aklini nerde birakmis sorsaydin cnmmmsinirimden uyuyamadim goruyomusun yaaa.. bu KK da ki bazi kizlar gercekten kafayi yemisssaskerde ki nisanlisindan ayrilmiss bi kiz nedeni isee nisanlisinin ailesiii bunlara ev almiyomus diyeee ???! neymis efendim diger kardeslerine almislar bunun nisanlisina bi turlu alamamislar 6 ay kalmis evlenmelerine bilmem ne.
ay cok sinirliyim.
tamam sakinim :)
Valla mal mulk var diye ewlenenleri goruyoz bi iflas yaniiiiAklini nerde birakmis sorsaydin cnmmm
Hadi gozunaydinaradiii kizlarrr konusuyoruz suaaann
Benim askerimde ayni seyi dedi doguya gidenler sikmiyolarmis ama batiya gidenleri rahat diye canlarina okuyolarmis arkadasim ankara mizika okulunda yapti usta bir. Bile tel sokamadi komutan korkusuna dusunyuksek ıhtımal evet.. olsun sıkma canını hayırlısı böyleymiş doğu rahattır aslında askerlerın uzerıne pek varmazlar.. jandarma yada komando olarak gidecek sanırım ustalıgına.. eli kulagındadır acıklanır
Gunaydin hayirli isler acanikomgunaydin canlaaar ben ise gidiyorummm aksam gorusuruzzz :) optuuum
cnm senn askerin komando muyduİyi geceler kızlar. Günlerdir uğrayamıyordum bugün kısmet oldu. Biz yemin törenini atlattık çok şükür ve Tokat'tan sonra usta birliği Ardahan oldu. Gürcistan sınırı. Çok şükür burası diğer sınır karakollarına göre daha rahat olacak insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?