Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Valla bizim kisa don. Ama turkiyenin obur ucu van gondericem izmirden
kısa dönem çabuk geçiyor gerçekten bak yanlıs anlama kufur gibi gelebilir insana cunku ılk gıttıgınde dıyosun ki yani 6 ay geçicekte ohooo.. ama inan ki nasıl geçtiğini anlamadık. Eminim sizinde öyle olacaktır rahat ol:)

Yok tatlim olur mu hic herkes ole diyo yaaa hic anlamicaksin diyo aman oguzum iyi olsunda baska bisi istemem

Bi arkadasimin uzun donemdi konusurken az kaldi bizim yaaa kisa donem kadar dedi ozamanda yeni gondermistim askerimi bana uzun gelen bi sure ona kisa geliyo diye afallamistim

Bi arkadasimin uzun donemdi konusurken az kaldi bizim yaaa kisa donem kadar dedi ozamanda yeni gondermistim askerimi bana uzun gelen bi sure ona kisa geliyo diye afallamistim
bizimde kısa dönem kadar kaldı şimdii:) inşallah geçen 6 ay kadar çabucak geçer yaa aynı şafağı sayıyoruz şuan :)

Çok teşekkürler. Göndermek isterim de işte orda kargo durumu vs nasıl hiç bi bilgi bulamadım. Özellikle telefon sokabilcek mi onu merak ediyorum:/

Bu ictima kac dk arkadas yaaaa
Afedersiniz ama bazı kafasızlar yüzünden bi avuç insanı saymak saatler sürebiliyor. Yoksa aslında kısa sürebilcek bir şey. Bana da aynı şey oluyo ictimadan sonra ararım diyo ama bazen direk yatmaya gönderiyolar arayamıyo. İnsana en cok o koyuyo zaten aradı arıycak diye beklerken bi bakıyosun gece yarısı oluyo. Ah ahh!

Bende tam o moddayim suanda

Kizlar bide askerinize bagliymis nereye gidecegi spora engeli yoksa atislari iyiyse falan ona gore dagitim oluyomus

Kenarbel'miş çıldır'a bağlıymış. Çok soğuk olcak ve yıllardır kar bile görmemiş benim canımın içi. Yine de şükrediyorum güneydoğu olsa daha bi tedirgin olcaktım. En azından Ardahan daha sakin. Allah hepsini korusun içinde de sevdiğimi. Napalım kader buymuş. Ardahan'ın telefon kodunu da öğreneceğim varmış:)

Benimki gozluk kullaniyo mesela jem miyop hem astigmat ameliyat gecirdi spor yasak atisi desen hedefi tutturamamis tam curuk yumurta

Valla bizde izmirin gobeginde vanin ayazini yicek benim soguda sewmez bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…