Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

askerim bilecikte kalicak acemiligin son 1 ayi orda eğitim gorucekmis bi pazar gidrrim artik yakin ztn yuppiiii:)

kiz olsun okadar senede zaten toplasan kac gun goruyorum ki :)

birde annem dedi ki cok uzuldu annesi ya ne gerek var ki ne guzel gider gelirler onlarda ben olsam oyle yaparim dedi ah ah bi bilse annemde ilerde bu kadar aglayacaginiiii :))
canim siz nasıl tanistiniz ya merak ettim sen orda o burda

canim siz nasıl tanistiniz ya merak ettim sen orda o burda
valla canim facede okey oynarken tanistik biz :) herkese ortak arkadaslarimiz var diyorum cunku biraz cekiniyorum utaniyorum canim annemlere de oyle dicem.. ikimizde aslinda oyle seyler yapmazdik ama iste bi anda oldu mail adresini versene dedi aslinda vermem oyle kullanmadigim bi msn vardi onu verdim sonra kopamadik birbirimizden :)

1 sene konustuk yari sevgili gibiydik ama baska kimseyle konusmadik sadece yuz yuze gorustukten sonra karar vermek istedik sonra 1 sene sonra yazin bulustuk zar zor sanki kirk yildir taniyomusum gibiydi kamerada gordugum gibiydi sonra sevgili olduk :) o gun bugun tam 4 sene oldu ve gun gectikce daha cok seviyoruz birbirimizi.. uzaklik tamam zor ama ozlemek cok guzel oluyo canim ben hala heycanlaniyorum onu gorunce oda heycanlaniyo hatta titredigine bile sahit oldum :))

oyy canim bnm utanma ya kismetin nerden gelecegi belli olmaz beraber daha guzel gunlere inşallah askerlik bitti mi hersey daha kolay olucak

oyy canim bnm utanma ya kismetin nerden gelecegi belli olmaz beraber daha guzel gunlere inşallah askerlik bitti mi hersey daha kolay olucak
saol tatlimm :) iste herkes oyle dusunmuyo canim biz mesela o gunden sonra hic girmedik okeye hani sanki birbirimizi bulmamiz icin girdik o gun okeye.. sifrelerini falan herseyini biliyodum tabi belki giriyodu senin bilmedigin hesaplarla falan diyrbilirsiniz tabi ama yapmadigini biliyorum cunku guveniyorum canim ya :)

askerden gelsin onumuzde ki yaz insallah istemeye gelirler aralikta falanda dugun istiyoruz bakalim canim hayirlisi..

baya seyler cektik kuzenim yuzunden babasina falan anlatmisti bizi onu da baska zaman anlatirim artik canim..

sonucta nette sınırlı kalmamissiniz gorusmus birbirinizi tanimissiniz guven vermiş sana gerisini bosver inşallah planladiginiz gibi olur tatlım herşey

siz nasil tanistiniz canim? :)
biz ayni is yerinde calisiyoduk canim ama hic muhabbetimiz yoktu hatta bn sinir olurdum ona bbi gun faceden ekledi bi konuşmaya basladik geve sabaha kdr ..hic uyumadan ise gitmisti aşkım bnm ya sonra kopamadik ztn ..Onun ilk iliskisi gibi bisi daha once ilişkileri 1 ay bile surmemis

ay ne guzel canimm :) siz askere gitmeden oncede ayni iste mi calisiyodunuuz ay ne guzel yaaa :) allah bozmasinnn allahhh tamamina erdirsin insallah kuzuum :)

ay ne guzel canimm :) siz askere gitmeden oncede ayni iste mi calisiyodunuuz ay ne guzel yaaa :) allah bozmasinnn allahhh tamamina erdirsin insallah kuzuum :)
evet ayni yerde calisiyoduk kuzum gidene kdr is yerinde cok belli oluyo yoklugu o yuzden

saol canim benimm siz nasil tanistiniz?

Bizimki ayrı olay zaten. :) Ben üniversite 1.sınıfta görmüştüm onu ilk,o da beni.O bana açılamamış,ben de bana bakmaz o diye hiç denemedim şansımı.İkimizin de hayatında başkası oldu 4.sınıfa kadar,onun kısa süreliydi benim 2 yıl sürdü.Ama arkadaştık.Mezuniyete 15 gün kala açıldı bana. Ben de zaten boş değildim ona ve başladık. Geçmişi de unuttuk,yok saydık.Hamdolsun 1 yıl 3 ay dolacak 9 gün sonra.Askerden dönünce de ailelerimiz tanışacak inşallah.Pek fantastik bir hikaye değil belki ama bizim için çok özel.Demek ilk gördüğümüzde gerçekten istemişiz birbirimizi.Nasipten ötesi yok.

evet ayni yerde calisiyoduk kuzum gidene kdr is yerinde cok belli oluyo yoklugu o yuzden
ay cok guzelmis canim ya cok sanslisin :) tahmin edebiliyorum surekli gordugun yerde birden yok ama napalim kuzum askerden sonra insallah bu yukten kurtulmus olcaksiniz

sizinki de guzelmis canim allah bozmasin hep mutlu olun insallahh :) benim icin tanisma hikayeleri hep bi fantastik geliyo valla hepsi ayri guzel ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…