- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
sen seviyosun bnce o kdr senelik iliskiyi bitirebilecegini sanmıyorum iyi seyler dusun tatlim askerlik olgunlastirir belki sevdicegini
Gerçekten seviyorum canım ama bilmiyorum bakalım bi gelsin, bekliyim bi gelene kadar.Geldiğimde hoşuma gitmeyen ne varsa ilişkimizde söylicem.Herşeye rağmen değişmicekse de ayrılmaktan başka yapabileceğim birşey yok.Arkadaşının yaşı büyük sevgilisiyle kıyaslama tarzı birşey yaptı, yok bedelli yap demiş o kız sevgilisine.Kredi çeker öderiz birlikte demiş.Böyle birşeyi ben teklif etmedim diye düşüncesiz oldum gözünde.Sustum sıktım dişimi.Kanka mıyız, sevgili mi, yoksa asker arkadaşı mı sanki, adam bana sevgi sözcükleri kullanmıyo, seni seviyorum bile demiyo kolay kolay.Sevgisini beli etmeyi sevmiyomuşmuş.4 yıldır buna da sıktım dişimi.Maddi anlamda sıkıntı yaşadığı zaman buna sebep benmişim gibi bi azarlamalar, bi kötü davranmalar...Hayır yani benim babam ek iş dahi yaptı yıllarca, varlık içinde büyümedim ama yok diye de babam bize kötü daranmıyodu öyle.Bi ablacığı var Bilet için beni arıyo sonra tekrar arayıp o ablacığına hallettirdiğini söylüyo.Nasıl bir önceliğim var onu da bilmiyorum yani...Bunlar sayabildiklerim...Daha nice sayamadıklarım var...