• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

1 ay sonra dogum gunu erdimin :) ona bere orucem arastirma yaptim bugun basladim hafiften denemek icin bunu kucuk kuzenime vericem :) biraz pratik yaptiktan sonrada askeriminkine baslicam kizlarr :)

2 hafta sonra gondericem kargoyu kurabiye ve bere var suan aklimda.. akliniza baska bisey gelirse yazin kizlar cok guzel olur valla :KK49:

Ahhh nasıl özeniyorum o dış çekimlere...:KK51: Benim askerimde yazmam var,yıkatmadan aldı benden kokum var diye,sen de bir parçanı gönderebilirsin aslında.:cool:
sorma canim bende :KK16: dogru diyosun canim parfumumun kokusunu cok sever acaba ona bi tshirt gondersem uzerinede parfumumu sksam nasil olur ki?

Bizimki ayrı olay zaten. :) Ben üniversite 1.sınıfta görmüştüm onu ilk,o da beni.O bana açılamamış,ben de bana bakmaz o diye hiç denemedim şansımı.İkimizin de hayatında başkası oldu 4.sınıfa kadar,onun kısa süreliydi benim 2 yıl sürdü.Ama arkadaştık.Mezuniyete 15 gün kala açıldı bana.:KK68: Ben de zaten boş değildim ona ve başladık.:nazar: Geçmişi de unuttuk,yok saydık.Hamdolsun 1 yıl 3 ay dolacak 9 gün sonra.Askerden dönünce de ailelerimiz tanışacak inşallah.Pek fantastik bir hikaye değil belki ama bizim için çok özel.Demek ilk gördüğümüzde gerçekten istemişiz birbirimizi.Nasipten ötesi yok.:nazar::KK68:
Allah mutlulugunuzu bozmasin tatlim masallah size:nazar::nazar:

sorma canim bende :KK16: dogru diyosun canim parfumumun kokusunu cok sever acaba ona bi tshirt gondersem uzerinede parfumumu sksam nasil olur ki?

Valla sevdiceğini en iyi sen tanırsın canım.Hani kimi erkek çekinir böyle şeylerden ama bence hoşuna gider ya.:KK22:Sonuçta senin kokun olacak.:oops:

Allah mutlulugunuzu bozmasin tatlim masallah size:nazar::nazar:

Allah razı olsun canım,hepimizinkini inşallah.:nazar:

Valla sevdiceğini en iyi sen tanırsın canım.Hani kimi erkek çekinir böyle şeylerden ama bence hoşuna gider ya.:KK22:Sonuçta senin kokun olacak.:oops:

benim ki de oyle canim yaa sevmez oyle seyleri resmimi de goturmedi mesela ama ben takvim yapmistim ona uzerine kendi resmimizi cizdim bi onu goturdu :))) kargoyu herkesin icinde acmasin oda canim napayim carsi iznindeyken acsin baksin :)

benim ki de oyle canim yaa sevmez oyle seyleri resmimi de goturmedi mesela ama ben takvim yapmistim ona uzerine kendi resmimizi cizdim bi onu goturdu :))) kargoyu herkesin icinde acmasin oda canim napayim carsi iznindeyken acsin baksin :)

Ya da böyle harfli çikolatalar oluyor seni seviyorum falan yazan,onlar da olabilir. :)

Ne guzel seyler yazmissiniz kizlar masallah hepinize allah nazarlardan saklasin bu forumda bole seyler okumak cok guzwl neguzel tanisma hikayelwri varmis hele her dolunayda dilek tutmaya bayildim

Ne guzel seyler yazmissiniz kizlar masallah hepinize allah nazarlardan saklasin bu forumda bole seyler okumak cok guzwl neguzel tanisma hikayelwri varmis hele her dolunayda dilek tutmaya bayildim
saol canim benim amiiin.. sende anlat tatlim sendeee :)

dun hepberaber yemk yiyoduk cigkofte den acildi konu cigkofte demeyin bna ya dedi cok sever özlemiş kurban olurum ya babm da simdi cigkofte almis getirdi o nasil bogazidan geçsin simdi :(

saol tatlım hep böyle iyi olalim hepimiz inşallah

ama bnmki mesela öyle seyleri pek sevmez utangac sennki nasil
benim ki de sevmez canim ya mesela kuzenlerim varken falan elimi tutmaya bile cekinir eve giderken yanimizda kimse varsa opemez bile :) ama gecen kurabiye gondericem dedim sevindi tamam gonder dedi :) yani digerlerini de araya skstiricam biraz :)))

Back
X