- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
sizinki de guzelmis canim allah bozmasin hep mutlu olun insallahh :) benim icin tanisma hikayeleri hep bi fantastik geliyo valla hepsi ayri guzel ya :)
amin canimmm insallahhh :) dugun resimlerimizi de paylasiriz insallah dusunsenize ne guzel olur :)Amin kuzum.Rabbim hepimizi kem gözlerden korusun.Güzel haberlerimizi de paylaşalım askerlikten sonra.
amin canimmm insallahhh :) dugun resimlerimizi de paylasiriz insallah dusunsenize ne guzel olur :)
sorma canim bendeAhhh nasıl özeniyorum o dış çekimlere...Benim askerimde yazmam var,yıkatmadan aldı benden kokum var diye,sen de bir parçanı gönderebilirsin aslında.
Allah mutlulugunuzu bozmasin tatlim masallah sizeBizimki ayrı olay zaten. :) Ben üniversite 1.sınıfta görmüştüm onu ilk,o da beni.O bana açılamamış,ben de bana bakmaz o diye hiç denemedim şansımı.İkimizin de hayatında başkası oldu 4.sınıfa kadar,onun kısa süreliydi benim 2 yıl sürdü.Ama arkadaştık.Mezuniyete 15 gün kala açıldı bana.Ben de zaten boş değildim ona ve başladık. Geçmişi de unuttuk,yok saydık.Hamdolsun 1 yıl 3 ay dolacak 9 gün sonra.Askerden dönünce de ailelerimiz tanışacak inşallah.Pek fantastik bir hikaye değil belki ama bizim için çok özel.Demek ilk gördüğümüzde gerçekten istemişiz birbirimizi.Nasipten ötesi yok.
ayni seyi bn askerimden istedim tatlim bi tisortunu verdi parmufunu sıkıp ozledikce onu kokluyorum cok guzel oluyo iyi fikirsorma canim bendedogru diyosun canim parfumumun kokusunu cok sever acaba ona bi tshirt gondersem uzerinede parfumumu sksam nasil olur ki?
sorma canim bendedogru diyosun canim parfumumun kokusunu cok sever acaba ona bi tshirt gondersem uzerinede parfumumu sksam nasil olur ki?
Allah mutlulugunuzu bozmasin tatlim masallah size
tamamdir canim bunu da yapiyorum ozamannn :)ayni seyi bn askerimden istedim tatlim bi tisortunu verdi parmufunu sıkıp ozledikce onu kokluyorum cok guzel oluyo iyi fikir
Valla sevdiceğini en iyi sen tanırsın canım.Hani kimi erkek çekinir böyle şeylerden ama bence hoşuna gider ya.Sonuçta senin kokun olacak.
benim ki de oyle canim yaa sevmez oyle seyleri resmimi de goturmedi mesela ama ben takvim yapmistim ona uzerine kendi resmimizi cizdim bi onu goturdu :))) kargoyu herkesin icinde acmasin oda canim napayim carsi iznindeyken acsin baksin :)
saol canim benim amiiin.. sende anlat tatlim sendeee :)Ne guzel seyler yazmissiniz kizlar masallah hepinize allah nazarlardan saklasin bu forumda bole seyler okumak cok guzwl neguzel tanisma hikayelwri varmis hele her dolunayda dilek tutmaya bayildim
ama bnmki mesela öyle seyleri pek sevmez utangac sennki nasiltamamdir canim bunu da yapiyorum ozamannn :)
5 kiloya kadar hakkimiz var dolduralim birlikteee :))
saol tatlım hep böyle iyi olalim hepimiz inşallahNe guzel seyler yazmissiniz kizlar masallah hepinize allah nazarlardan saklasin bu forumda bole seyler okumak cok guzwl neguzel tanisma hikayelwri varmis hele her dolunayda dilek tutmaya bayildim
benim ki de sevmez canim ya mesela kuzenlerim varken falan elimi tutmaya bile cekinir eve giderken yanimizda kimse varsa opemez bile :) ama gecen kurabiye gondericem dedim sevindi tamam gonder dedi :) yani digerlerini de araya skstiricam biraz :)))ama bnmki mesela öyle seyleri pek sevmez utangac sennki nasil
kiyamam yadun hepberaber yemk yiyoduk cigkofte den acildi konu cigkofte demeyin bna ya dedi cok sever özlemiş kurban olurum ya babm da simdi cigkofte almis getirdi o nasil bogazidan geçsin simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?