canim valla bunlar oluyo bnmkide ole bazn telefonn varlığını unutuyorum diyo askerlik tuhaf bi durum ya gercktn psikolojisi degistiriyo insani dusun yani bnmkinin yemin töreni 1 de bitti ama 8 de yazdı hepsi afalladi bnce dışarı cikincaKizlar ben dun olanlari anlatiyimbana belki bi akil verirsiniz
Askerim evci izni kullaniyo tel. Yaninda butun gun arar diye bekledim arada watshaptan yazisiyoz falan neyse bi ara anlatcam falan dedi herhalde bisi oldu dedim ters giden gece 10na kadar bekledim arar diyeneyse aradi gece sonunda zaten uykusu gelmis bisi konusmadik arkadasiyla ilesiyle vakit gecirmis ters bisi olmamis sukur ama ona ragmen koca gun aramadi
Hani hicmi diyen olmaz ara kizda bekliyodur tel. Diye
Yada hic mi 5dk firsati olmaz yani anliyorum tmm ama bende burda bekliyorum gidemedim diye kahroldum zaten
Simdi haftaici egitimden firsati olmicak aramak icin ama simdi firsati var en azi.dan istedigi zaman arayabilcegi bi tel. Var elinin altinda ama aramadi yani bende butun gun bekledigimle kaldim ole
cok saol yaa böyle sorunları hic dusunmemistim ama oluyomus askerlik degistiriyomusZamansiz93 cok sewindim yaaaa walla
Mutella askerine kavusmus. Guzel haberler bunlar
sorsaydn keske canim sennki tahmin ettiğim kadariyla düşünceli duygusal biri belki sorsan aciklicagi bisiler vardr o dusunemems olabilir o durumdaSordu neyon var diye solemedim onun bunu dusunmesi lazim deftere yazcam bende nasilsa bigun okicak
kizlarrrrr askerimle buluştuk konusacaktik gördüm ya karşıdn gelisini butun sinirim bi anda yok oldu o kdr özlemişim ki anlatamam sonra ablasi eniştesi hepberaber yemege gittik harika bi gundu sorunları çözduk cok şükür ama az once vedalastk sarildik yarın sabah gidiyo
Sevgilimi söylicem bebeğim.Karar verdim döndüğünde ayrılsak bile ben 1 ay içinde söylicem babama.Babana neyi soylicen ki
Kizlar ben dun olanlari anlatiyimbana belki bi akil verirsiniz
Askerim evci izni kullaniyo tel. Yaninda butun gun arar diye bekledim arada watshaptan yazisiyoz falan neyse bi ara anlatcam falan dedi herhalde bisi oldu dedim ters giden gece 10na kadar bekledim arar diyeneyse aradi gece sonunda zaten uykusu gelmis bisi konusmadik arkadasiyla ilesiyle vakit gecirmis ters bisi olmamis sukur ama ona ragmen koca gun aramadi
Hani hicmi diyen olmaz ara kizda bekliyodur tel. Diye
Yada hic mi 5dk firsati olmaz yani anliyorum tmm ama bende burda bekliyorum gidemedim diye kahroldum zaten
Simdi haftaici egitimden firsati olmicak aramak icin ama simdi firsati var en azi.dan istedigi zaman arayabilcegi bi tel. Var elinin altinda ama aramadi yani bende butun gun bekledigimle kaldim ole
canim madem ayrilmayi dusunuyosun babana niye diceksin? bence soyleme simdi bi kararsizlikta.. cozemedim ben canim hem onu istiyosun hem ayrilicam diyosun..Sevgilimi söylicem bebeğim.Karar verdim döndüğünde ayrılsak bile ben 1 ay içinde söylicem babama.
canim madem ayrilmayi dusunuyosun babana niye diceksin? bence soyleme simdi bi kararsizlikta.. cozemedim ben canim hem onu istiyosun hem ayrilicam diyosun..
ya canim ilk defa boyle bisey yapio çok zoruma gitti o yüzden ama acikladi konuştuk tatliya bagladik telde degilde yüzyüze hic dayanamiyorum :)Kıyamam.Çok sevindim canım.Sen de benim gibisin sanırım.Ben de sesini duydum yelkenleri suya indirdim...Ama konuşma tavrı halen soğuk... Aramıcam dedim, aradım.Benimki de yarın gece gidicek.Ben de bu ay içinde gidicem ziyaretine inşallah.
sen seviyosun bnce o kdr senelik iliskiyi bitirebilecegini sanmıyorum iyi seyler dusun tatlim askerlik olgunlastirir belki sevdiceginiGörüşüyoruz dicem bebeğim babama.Yeni tanışmışız gibi.Babam aslında tanıyo sevgilimi ama haberi yok.Sıkıntılı tarafı babamın heran haberi olabilir.Öyle de bi duurm var.
Yaaa bende asker ya simdi demedim desem uzucak belki olay buyicek boswerdim deftere yazarim dedim nasilsa icimdekini ona atiyom zatensorsaydn keske canim sennki tahmin ettiğim kadariyla düşünceli duygusal biri belki sorsan aciklicagi bisiler vardr o dusunemems olabilir o durumda
Ewet canim düşünceli ve duygusalsorsaydn keske canim sennki tahmin ettiğim kadariyla düşünceli duygusal biri belki sorsan aciklicagi bisiler vardr o dusunemems olabilir o durumda
Gunaydinnn kardeşGünaydın kızçeler
Biz kime naz yapcaz arkadas yaaaa hamileyken yapcam bende valaaaaBen de 1 saat aralıklarla aradım askerimi, açmadı.Yok terziye gitmişmiş iş varmışmış bir sürü.Nazlanıyolar mı sanki biraz acaba?
Ahhh ahhh cocuklari ne hallere koymuslarayy bnmki kilo almis bide cok sevindim gorunce ama amele yanigi oldum diyip üzülüyodu kollarida surunmekten cizilmis biraz kiyamam
valla ya napiyolarsa huylarini hep değiştirmişler kiz gibi herseye naz tripAhhh ahhh cocuklari ne hallere koymuslar
Ay benimkide ayni gobus yerinde duruyodu walaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?