Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Sordu neyon var diye solemedim onun bunu dusunmesi lazim deftere yazcam bende nasilsa bigun okicak

canim valla bunlar oluyo bnmkide ole bazn telefonn varlığını unutuyorum diyo askerlik tuhaf bi durum ya gercktn psikolojisi degistiriyo insani dusun yani bnmkinin yemin töreni 1 de bitti ama 8 de yazdı hepsi afalladi bnce dışarı cikinca

Sordu neyon var diye solemedim onun bunu dusunmesi lazim deftere yazcam bende nasilsa bigun okicak
sorsaydn keske canim sennki tahmin ettiğim kadariyla düşünceli duygusal biri belki sorsan aciklicagi bisiler vardr o dusunemems olabilir o durumda

Kıyamam. Çok sevindim canım.Sen de benim gibisin sanırım.Ben de sesini duydum yelkenleri suya indirdim...Ama konuşma tavrı halen soğuk... Aramıcam dedim, aradım.Benimki de yarın gece gidicek.Ben de bu ay içinde gidicem ziyaretine inşallah.

Son düzenleme:

Ben de 1 saat aralıklarla aradım askerimi, açmadı.Yok terziye gitmişmiş iş varmışmış bir sürü. Nazlanıyolar mı sanki biraz acaba?

Sevgilimi söylicem bebeğim.Karar verdim döndüğünde ayrılsak bile ben 1 ay içinde söylicem babama.
canim madem ayrilmayi dusunuyosun babana niye diceksin? bence soyleme simdi bi kararsizlikta.. cozemedim ben canim hem onu istiyosun hem ayrilicam diyosun..

canim madem ayrilmayi dusunuyosun babana niye diceksin? bence soyleme simdi bi kararsizlikta.. cozemedim ben canim hem onu istiyosun hem ayrilicam diyosun..

Görüşüyoruz dicem bebeğim babama.Yeni tanışmışız gibi.Babam aslında tanıyo sevgilimi ama haberi yok.Sıkıntılı tarafı babamın heran haberi olabilir.Öyle de bi duurm var.

ya canim ilk defa boyle bisey yapio çok zoruma gitti o yüzden ama acikladi konuştuk tatliya bagladik telde degilde yüzyüze hic dayanamiyorum :)

Görüşüyoruz dicem bebeğim babama.Yeni tanışmışız gibi.Babam aslında tanıyo sevgilimi ama haberi yok.Sıkıntılı tarafı babamın heran haberi olabilir.Öyle de bi duurm var.
sen seviyosun bnce o kdr senelik iliskiyi bitirebilecegini sanmıyorum iyi seyler dusun tatlim askerlik olgunlastirir belki sevdicegini

ayy bnmki kilo almis bide cok sevindim gorunce ama amele yanigi oldum diyip üzülüyodu kollarida surunmekten cizilmis biraz kiyamam

Simdi aradi konustuk carsida geziyolarmis yine aricam dedi ya düşündü neden ole oldugumu anladi yada bilmiyorum ben seftere yazdim walla hakkaten yelkenleri suya indiriyoruz yani

sorsaydn keske canim sennki tahmin ettiğim kadariyla düşünceli duygusal biri belki sorsan aciklicagi bisiler vardr o dusunemems olabilir o durumda
Yaaa bende asker ya simdi demedim desem uzucak belki olay buyicek boswerdim deftere yazarim dedim nasilsa icimdekini ona atiyom zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…