Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

sen seviyosun bnce o kdr senelik iliskiyi bitirebilecegini sanmıyorum iyi seyler dusun tatlim askerlik olgunlastirir belki sevdicegini

Gerçekten seviyorum canım ama bilmiyorum bakalım bi gelsin, bekliyim bi gelene kadar.Geldiğimde hoşuma gitmeyen ne varsa ilişkimizde söylicem.Herşeye rağmen değişmicekse de ayrılmaktan başka yapabileceğim birşey yok.Arkadaşının yaşı büyük sevgilisiyle kıyaslama tarzı birşey yaptı, yok bedelli yap demiş o kız sevgilisine.Kredi çeker öderiz birlikte demiş.Böyle birşeyi ben teklif etmedim diye düşüncesiz oldum gözünde.Sustum sıktım dişimi.Kanka mıyız, sevgili mi, yoksa asker arkadaşı mı sanki, adam bana sevgi sözcükleri kullanmıyo, seni seviyorum bile demiyo kolay kolay.Sevgisini beli etmeyi sevmiyomuşmuş.4 yıldır buna da sıktım dişimi.Maddi anlamda sıkıntı yaşadığı zaman buna sebep benmişim gibi bi azarlamalar, bi kötü davranmalar...Hayır yani benim babam ek iş dahi yaptı yıllarca, varlık içinde büyümedim ama yok diye de babam bize kötü daranmıyodu öyle.Bi ablacığı var Bilet için beni arıyo sonra tekrar arayıp o ablacığına hallettirdiğini söylüyo.Nasıl bir önceliğim var onu da bilmiyorum yani...Bunlar sayabildiklerim...Daha nice sayamadıklarım var...

mrb kızlar buraya pek yazamıyorum ama arada takip ediyorum.. biraz okudum dünkü olanları da aynı şeyleri yaşamışız.. bence asker psikolojisinin yanında asker yareni psikolojisi diye bişey var boş kaldılar mı ilgi bekliyoruz ben de çok kızdım küstüm o kadar imkanı varken aramadı msj atmadı diye o da bana anlattı neden ilgilenemediğini askerlik böyle bişey napim dedi çektiğim sıkıntıları bilsen böyle demezsin filan dedi küskünlüğümü devam ettirecektim ama dayanamadım..
bugün kıbrısa uçtu ustalık için şuan başka bir hat almış bana msj attı ama ben cevap atamadım benden msj gitmiyor asıl sıkıntı bizim için şimdi başlıyor iletişim sorununu nasıl çözeceğiz bilmiyorum napmam gerektiğini

Selamlar kaderdaşım.Hoşgeldin.:) Aynı durum bende de var . yarın da benimki uçuyo kıbrısa ama telefon sokamam diyor.İletişim konusunu ben de epeyce dert ediyorum.

Kıyamam sana ya senn durum karisik canım sabret biraz daha bakalım geldiginde karşına alir konusursun o zmn duruma gore bakarsiniz

Selamlar kaderdaşım.Hoşgeldin.:) Aynı durum bende de var . yarın da benimki uçuyo kıbrısa ama telefon sokamam diyor.İletişim konusunu ben de epeyce dert ediyorum.
hoşbuldum :) ben heryöne dk sms kıbrısı da kapsıyor sanıyordum şimdi aveadan okudum kapsamıyormuş artık yurtdışıyla konuşabileceğim tarife fln ayarlamam lazım sonra sorun çözülecek galiba.. askerim de ilk önce tlfn sokmayacak ama ortam olursa bir iki hafta sonra alacak içeri, girmeden hat alayım dedi galiba

kizlar kibrisi dert etmeyin telefon kartlari var en kotu onlardan alin ya siz onla arayin ya gonderin karti o sizi arasin.. 60 dkk veriyodu sabit hatlara bizim kart (ben belcikadayim) cep telefonuna da 12 dakika veriyodu fiyati da 5 tl hicbisey yani.. bi arastirin bakalim ptt de var o kartlardan kizlar

Ne güzel canım.Ne mutlu sana doğru insanı bulmuşsun.Ben de buldum sanıyodum.4 yıl olcak 8 ekimde.Ufak tefek sorunlar vardı ama onlar birikince resmen çığ oluyor.

Canım bence bu kararsızlıkta babana söyleme.Bekle.Askerden bir gelsin hele.

Çok sevindim canım maşallah,Allah daim etsin.

amcamin oglu karisiyla istanbula gittiler bugun, orda yasicaklar artik.. babamla konustum bugun dedim ocakta iznim var 2 hafta onu almam lazim cunku okulu bitirdikten sonra hemen ise baslayanlara oyle izin veriyolar kullanmak mecburi :) amcamin ogluna giderim tatile istanbula haberin olsun dedim iyi iyi git dedi :) :) :)

erdimm de ocakta donecek insallah bende gorcem onuuu esi biliyo askerimi anlatmistim ben sizi gizli gizli bulustururum dedi :)))

Yok canım ya.Malesef aveanın kıbrıs a uygun tarifesi yok.Sadece ordakiler için var diye biliyorum ben.Ordan TR için yani.Turkcell de vardı sanırım.Ben de araştırıyorum bakalım.

Anladim canim bunlar konusulmasi gereken seyler aslinda yani ewlenseniz borcunuz olsa ozaman ne yapcak sen sewgini gostermesen o ne yapar ewlenince sewgisini gostermeyip ne yapcak simdi konusmiyim burasi yeri degil +18 girer yani cocuk da ilgi sewgi bekler yani sewgisiz buyuyen cocuklari goruyoruz bu sorularin cewaplarini alman lazim oda yetmez bunlari sana kanitlamasi lazim lafla olmaz hareketleriyle gostermesi lazim bunu

Aynen asker we yaten psikolojisi valla yaaa tel. Sokarsa internetli hat yokmu acaba watshap falan

Kizlar askwr pazarlarindan yurtkart alin en avantajlisi onlar 20 tl mobile 236 dk veriyo

Sansli sey seni yaaaa

Sansli sey seni yaaaa
kiz olsun okadar senede zaten toplasan kac gun goruyorum ki :)

birde annem dedi ki cok uzuldu annesi ya ne gerek var ki ne guzel gider gelirler onlarda ben olsam oyle yaparim dedi ah ah bi bilse annemde ilerde bu kadar aglayacaginiiii :))

hepimiz ayni şeyleri yasamisiz demkki askerlik psikolojisi üzerinde durmayalim kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…