Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

bak yaaa cok sukuur :) bosver canim yaa gormussun beraber bi gece gecirmissiniz daha ne olsunnn gitsinler guzel guzel de insallah hemen gelirler :)

sorunu nasil halletiniz ne dedi askerin?
o ablası enistesi durumu acikladilar telefon la ilgili sorunlar olmus askerim bn senn icin geldim diyincce ztn bnde film koptu:) ama doyamadim tabi orasi ayri inşallah sag salim kavusuruz askerlerimize

o ablası enistesi durumu acikladilar telefon la ilgili sorunlar olmus askerim bn senn icin geldim diyincce ztn bnde film koptu:) ama doyamadim tabi orasi ayri inşallah sag salim kavusuruz askerlerimize
iyi canim iyi hallettiniz sukur :) aminn insallahhh

Ay benimki sulugoz olmus iyicene

Babana neyi soylicen ki

Kizlar ben dun olanlari anlatiyimbana belki bi akil verirsiniz
Askerim evci izni kullaniyo tel. Yaninda butun gun arar diye bekledim arada watshaptan yazisiyoz falan neyse bi ara anlatcam falan dedi herhalde bisi oldu dedim ters giden gece 10na kadar bekledim arar diyeneyse aradi gece sonunda zaten uykusu gelmis bisi konusmadik arkadasiyla ilesiyle vakit gecirmis ters bisi olmamis sukur ama ona ragmen koca gun aramadi
Hani hicmi diyen olmaz ara kizda bekliyodur tel. Diye
Yada hic mi 5dk firsati olmaz yani anliyorum tmm ama bende burda bekliyorum gidemedim diye kahroldum zaten
Simdi haftaici egitimden firsati olmicak aramak icin ama simdi firsati var en azi.dan istedigi zaman arayabilcegi bi tel. Var elinin altinda ama aramadi yani bende butun gun bekledigimle kaldim ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…