- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
Aminn canım, iyi maşallah iyi olsun. İyi olun kuzulaarallah iyilik versin canim :) bende askerimle konustum keyfi yerinde dolayisiyla bende iyiyim yatmaya hazirlaniyorum askerimin resimleriyle :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canım, iyi maşallah iyi olsun. İyi olun kuzulaarallah iyilik versin canim :) bende askerimle konustum keyfi yerinde dolayisiyla bende iyiyim yatmaya hazirlaniyorum askerimin resimleriyle :))
saol tatlimm :) senin ki donmustu degil mi yanlis mi hatirliyorumAminn canım, iyi maşallah iyi olsun. İyi olun kuzulaar![]()
Bugün geldi canm çok şükür. İnanmak çok güç gerçektensaol tatlimm :) senin ki donmustu degil mi yanlis mi hatirliyorum
hadi yaa :) gozun aydinn canim cok sevindimmm :) bitti yaniii he tamamen kurtuldu muuuu :)Bugün geldi canm çok şükür. İnanmak çok güç gerçekten![]()
Evet canım bitti, çok teşekkür ederimhadi yaa :) gozun aydinn canim cok sevindimmm :) bitti yaniii he tamamen kurtuldu muuuu :)
oh allahim guzel haberler gelmeye basladi sukuur :) darisi askerlerimizin basinaaaEvet canım bitti, çok teşekkür ederim![]()
Aminn canım benim, sağ salim kavuşun hepiniz askerlerinize inşallahoh allahim guzel haberler gelmeye basladi sukuur :) darisi askerlerimizin basinaaa
amiiiin insallah canim saoll..Aminn canım benim, sağ salim kavuşun hepiniz askerlerinize inşallah
Ben yatıyorum artık dün gece uyku tutmadı da malum![]()
o ablası enistesi durumu acikladilar telefon la ilgili sorunlar olmus askerim bn senn icin geldim diyincce ztn bnde film koptu:) ama doyamadim tabi orasi ayri inşallah sag salim kavusuruz askerlerimizebak yaaa cok sukuur :) bosver canim yaa gormussun beraber bi gece gecirmissiniz daha ne olsunnn gitsinler guzel guzel de insallah hemen gelirler :)
sorunu nasil halletiniz ne dedi askerin?
ayy ne guzel ya darisi tum bekleyenlerin başına cok sevindim canimEvet canım bitti, çok teşekkür ederim![]()
iyi canim iyi hallettiniz sukur :) aminn insallahhho ablası enistesi durumu acikladilar telefon la ilgili sorunlar olmus askerim bn senn icin geldim diyincce ztn bnde film koptu:) ama doyamadim tabi orasi ayri inşallah sag salim kavusuruz askerlerimize
Ay benimki sulugoz olmus iyicenetut canim tut onlar okadar kotu oluyo ki biz kendimizi dusunuyoruz bu sefer onlar bizi teselli ediyo.. yapmayalim boyle.. bizim onlari teselli etmemiz lazim resmen utanmasa benim ki aglayacakti gulumm derken sesi titredi en son
insallah sizinde cabucak gecer zamanda kavusursunuz canimm
Babana neyi soylicen kiiyi değilim canım.Resmen artık ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum.4 ay beklicem bitmesi için.Daha evvel de böyle düşündürtmüştü.O zaman da dediğim gibi, herkes kavuşmak için ben ayrılmak için şafak sayıyorum.Aman onun psikolojisi sağlam kalsın...Benimk, önemli değil.Gelene kadar beklerim.Bi taraftan annem de baskı yapıp duruyor söyle babana diye.![]()
Niye gorusemeyesiniz canim aaaaaGörüşemeyiz herhalde bidaha demişti giderken, ben de hüngür hüngür ağlamıştım.![]()
Ayyy cok gecmis olsun bilirim odurumu yani uzuntuden gelemdi benimkide bu ayTüm bunlar yetmiyomuş gibi bi de üstüne regl ağrısı, bel ağrısı, regl migreni çekiyorum.![]()
Sen yaz canim yaaa iyi bisilerde olsun burda bende kotu seler yazcam birazdanKızlar neler olmuş yaaa.Ben de iyi şeyler yazacaktım ama vazgeçtim sayfaları okuyunca... Yapmayın böyle,fevri olmayın.
Yaaaa bak gordunmu dusundugumuz gibi degilmis canini sikan baska seyler varmis aslinda oyuzden kestirip atmamak lazim canim benimmmmiyi canim iyi hallettiniz sukur :) aminn insallahhh