Oyyy yerim ben onuuu demek ikiside erkekmiş Gökçe :)İçine doğmuştu zaten...Dr ile yaşadıklarını okudum şimdi diyecek söz bulamıyorum...Hasta doktor ilişkisi gerçekten de çok önemli..Geçen gün arkadaşlada konuştuk...dr profesör ise burnu havada oluyor dedik...Öyle bir dr bul ki canım bir hastaneye bağlı olsun ve o hastanede erken doğum ünitesi olsun...Benim baştan beri en önem verdiğim konu da buydu...Sadece bir öneri tabiki...Çok geçmiş olsun...Ağrının sebebi bir an önce bulunur ve bir daha olmaz inşallah ağrın...
Kızlaaarrr günaydınnn.
Evvelki gece ağrım ve bu ağrının beni sabahlatmasından dolayı sabah kendi doktorumu aradım. Lütfederek tam idrar tahlili ver gel bakayım dedi. Malum kendisi beni sürekli başka doktorlara gönderiyordu. Tahlil verip gittik. Yine bol lökosit çıktı. Ağrının yerini ve derecesini sordu. Sol kasığımda dedim biri sanki sürekli oyuyor ama bu geçen bir ağrı değil sürekli var orada dedim. Anlamsız buldu. Sürekli ağrıyan bir ağrı olamazmış, ağrının sonucu ya ateş bel ağrısı boşluk ağrıları yaparmış ya da kanama yaparmış. Ama sabit bir ağrı olması mümkün değilmiş.
Bana sürekli ben kendimi dinliyormuşum muhabbeti yaptı. Eşim sonunda kızdı. Dün gece hiç uyumadı bu kız kendini dinlediği bir ağrı ile neden kendine eziyet etsinki dedi. İlk önce ağrının sebebini bulamıyoruz dedi, sonra gebelikten dedi, sonra yine kendimi dinliyormuşum muamelesi yaptı. Gel bakalım dedi. Rahim ağzına baktı normal. Sonra döndü bana sen bence cinsiyetlerini öğrenmek için bahane yapıyorsun dedi. Bu arada o kadar çok ağrım var ki 10-15 belki 20 dakika baktılar dönüp ekrana bakamadım bile. Herşey normal dedi. Ulan anormal giden birşeyler var işte adama bir türlü anlatamadım. Adam bana aylarca ağrım var diyerek ona gittiğimi söylüyor. Dedim siz karıştırıyorsunuz galiba. Benim 15 gündür şikayetlerim var.
Sonunda çıktık anneme gittim bir gün önce hiç uyumadığım için uyudum orada. Öyle bir sancıyla uyandım ki kıvranıyorum yatakta. Kalktım tutturdular acile götürelim diye. Otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum oyuyor birisi sol kasığımı.. Sonunda bol su içme ve bir kaç kere idrara çıkmayla biraz yavaşlattım ağrıyı. Tabi bu yaklaşık 3 saat falan sürdü.
Kızlar öyle söylüyor ki sürekli kendimi dinliyormuşum şikayetim yoksa bile ben şikayet yaratıyormuşum gibi. İşi bırakmak sana yaramadı bence sen çalış kafan meşgul olur diyor. Bazen eşim doktor olduğu için onun söylediklerine inanıyor benim gerçekten ağrım olsa ya da gerçekten kötü hissetsem kendimi dinliyorum gibi davranıyordu. Dün 2 saat kıvrandığımı görünce gitmiyoruz o doktora bir daha dedi. Anlayacağınız yeni arayışlarım başladı. Daha muayenemin üstünden 15 gün geçmesine rağmen 300 tl verdim yine. Ama sekreterine de gerekeni söyledim.
Evime geldiğimde bir arkadaşımla konuşuyordum benim şikayetlerimi annesine söylemiş. Annesi de demişki kesin kum döküyor o. Benim testlerimden bir tanesinde çok az da olsa kum çıkmıştı. Benim doktorumun yapamadığını kadın buldu. Tabiii yaaa dedim kesin kum döktüğüm için bu ağrılar devam ediyor. Ama tedavi görmem gerekiyor. Dün yine kültür verdim Pazartesi çıkacak. Onu alıp kendime yeni bir doktor bulup ona gideceğim. Çünkü beni başından savacak değil dinleyecek bir doktora ihtiyacım var. Sırf bu adamın bana 2 aylık maliyeti 1300 tl. Ben bu parayı sokakta bulmuyorum. Bunu alacak adamda hakkıyla alsın..
Bu arada dün ona hastane önerin beni nerede doğurtacaksınız dedim hiç doğurtmaya bile niyeti yok. Neye denk geldim ben böyle yaa anlamadım.. Bebeklerimin cinsiyetlerine bile sevinemedim. En güzel anlarımı kabusa döndürdü adam. Ama bende bunu onun yanına bırakmayacağımm.
kızlar kahvaltıda cocpops k flakes yada tahıllı gevrek yiyen var mı sütle. benim eşim neredeyse her sbh yiyor. canım çekti. içeriğine baktım bi srü vitamin mineral var ama hazır gıda olduğu için şüpelerim var.
nes17 canım cinsiyetini ögrenemedim demişsin göstermedimi cimcime :)
Sanırım göstermedi canım çünkü net konuşmadı doktor,birisini için erkek gibi gördü ama net değil 16.hftada netleşir dedi bakalım bekliyoruz.
Canım büyük geçmiş olsun yaw toplanıp dövsek mi doktorunu? Öle şey mi olur ben ağrı çekiçem gecenin bir yarısı doktor çözüm bulacağına gereksiz konuşmalar yapıyor.bu adam doktor olmuş ama sanırım insan olamamış birde para konusu var oda ayrı insan ona da üzülüyor hem dünya para veriyorsun gördüğün muameleye bak. Boşver canım kendine başka doktor bul sen zaten bunu düşünmüşsün. Boşver genede bebişleri düşün bazen sakin olmakta fayda var ama ne mümkün.
ya kızlar bende çok büyük bir iştahla hoşbeş gofret yiyorum sürekli bu şeker olayını nasıl dengede tutcaz yaaaaaaaaaa
Evet canım iki erkek nasip etmiş Allah. Bu saatten sonra ya anne kraliçe olurum ya kül kedisi bakalım 3 erkekle neler yapacağım ben :) Çok çabuk büyüyorlarmış canım. Her gittiğimde daha net algılayabiliyorum onları. Bir de bu sefer ultrasona girmeden önce çikolatalı kek yedim. İkisi de kıpır kıpırdı. Çikolata fayda ediyor arkadaşlarrr.. Uştrasondan önce deneyin :)
Sana inanmıyorum bunu senden duyacağımı hiç düşünmezdim. Bulantıların ne durumda. Fazla yersen tiksineceksin zaten. Bir yerde bırakmak zorundasın. Azar azar ye. Sonra bırakmaya çalış :) Küçük paket al mesela 3 öğüne böl..
inan yiyebildiğim tek şey bu 2 gündür şükür iyiydim canım dün eşim doğumgünümden ötürü yemeğe götürdü sonrada biraz gezecektik o kadar hazırlık yaptım ama malesef kendimi eve zor attım ve ne yediysem hepsini çıkardımsabah kötü kalktım bugün ama şuan sanki biraz hafifledi gibi benim kuzucum çok yaramaz teyzeleri bişey yedirtmiyo bana
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canımmm:13:
Az kaldııı annesiiii geçecek inşallahhh bu bulantılar...
çok saol canım inşallah tek temennim bu benimde bir an önce geçse bulantılarım kapıları bacaları yicem valla :)
çok saol canım inşallah tek temennim bu benimde bir an önce geçse bulantılarım kapıları bacaları yicem valla :)
Evet canım iki erkek nasip etmiş Allah. Bu saatten sonra ya anne kraliçe olurum ya kül kedisi bakalım 3 erkekle neler yapacağım ben :) Çok çabuk büyüyorlarmış canım. Her gittiğimde daha net algılayabiliyorum onları. Bir de bu sefer ultrasona girmeden önce çikolatalı kek yedim. İkisi de kıpır kıpırdı. Çikolata fayda ediyor arkadaşlarrr.. Uştrasondan önce deneyin :)
hayırlı olsun :) hoşgeldin aramıza.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı saip eder inşallah..
Selam Kizlarr ,
Ben cok heyacanliyim..İkili test henuz olmadim.Gec mi kaldim diye dusunuyorum..Dr.um 14 ile 18 subat arasinda gel demisti ama 19 una yer bulabildim.Sali yi iple cekiyorum simdi :)
Belki cinsiyeti de beli olur..Bence erkek ama dr. da onaylaisn bakalim :) Tek bebek benim ki..İkiz gebelik yasayan herkese ayrica saglik sihhat sabir diliyorum..
Bu arada gokce sormustun sen İst. dayim ben cnm.Beylikduzunde oturuyorum ama y.bosna da nisa hastanesi var.Bir kac arkadasim orda dogum yaptilar ve cok memnun kaldilar oyuzden bende oraya gidiyorum.Cok seker bi dr. um var..Derya KANZA GUL .Ben erkek dr. da rahat edemem diye ozellikle bayan dr. sectim.Gitme isteyen olursa kesinlikle tavsiye ederim :)
Ness valla seninle ben gidip dövelim mi kuzuuummmm... Ama yine de hırsımız alamam emin ol :) Medical Park Bahçelievler de hem yeni doğan ünitesi var hemde banatavsiye edilen Suat Süphan diye bir doktor var. pazartesi oraya bakacağımmm.. Çok methini duydum adamın.. Bakalım göreceğiz..
ayy kızlar oturduğum yerden kalkarken biraz hızlı kalktım galiba, sol kasık tarafımdan bir ağrı girdi. bıçak batıyor gibi. böyle elimle bastırınca hafif, biraz acı hissi oluşturuyo inşallah geçer ya miniğime zarar verdim galiba