Canım kilo vermen normal. Ben 11. haftaya kadar dışarıdan sipariş verdim onları yedim. Düşünsene fast food, pizza, makarna, çorba falan filan. Yeterki evde yemek kokmasın diye. Bunlarda sağlıklı beslenme eğilimi değil zaten. Kullandığın vitamin bebeğini yeterince sağlıklı besliyordur. Önemli olan senin kendini tok tutabilmen. Mideni bastırması için cacık içmeyi dene. Sütü balığı unut. Ben daha yeni süt içmeye başladım. Geçen kayınpederime balık yaptırdım midem bulandı zorla yedim. Yoğurdu direkt tüketme zaten ayran yap cacık yap makarnanın üzerine koy. Peyniri de zamanla oturtursun.. Ama su iiçmek bile midemi bulandırdığında ayran içiyordum ben. Çok rahatlatıyor. Lütfen birşeyi illa yemeliyim diye düşünme. Bunlar geçince bol bol yiyeceksin zaten. Fakat annen kayınvaliden kardeşim kim yapabilirse dışarıdan yapsınlar sana. Mesela yumurtalı ıspanak yapsınlar getirsinler. Kokmuyor ve rahat yiyeceğini düşünüyorum. Ispanak mideye de iyi geliyor bebekler içinde faydalı. Bol su içmeye özen göster şu an senden tek istedikleri su. Gerisini ilaçlar hallediyor merak etme...
Bebeklerimin isimlerini karar vermeye çalışıyoruz. Sarp ve Araz nasıllll??
Teşekkür ederim cnm ama benim doktorum bana ilac vermedi henüz ne kullanmam gerekiyor.. folicasit vermişti onu son zamanlarda icemedim hic.. Su çok ictiğim söylenemez ama icmeye calışıyorum.. Bi sonraki randevum önümüzdeki haftaa o zamana kadar beklicem artık..
Canım elevit kullanıyorum ben aynı zamanda bir çok vitamin ve minerali içinde barındırıyor. Folik asit de dahil olmak üzere. 13. haftadan sonra kan ilacı verdi. Ferrosanol. Başka da bir şey kullanmıyorum ben.
Değişik geldi isimler güzeller bencee.. :)) anlamlarını bilemiyorum tabii ..
Sarpik Yamaç ikinci anlamı da sert erkek
Araz: Mutluluk, sevinç
Sarp olan sert erkek olcak yanii :)... Güzelmiş anlamları cinsiyet belli olunca bende düşünmeye başlıcam inşallahh.. Siz cok cabuk karar verdiniz maşallahh.. Doğuma kadar değişir der bazıları zamanımız çok nasipse :)
Bazen siddeti artiyor icim disima cikiyor genelde hep bi bulanti bas donmesi ne iyiyim ne cok kotu ferrozinc diye bi kan ilaci kullaniyorum onu almaya basladigim gunden beri boyleyim doktor mide bulantisi yapabilir demisti ama baya zorluyor beni
gökçecim sarp ve araz kulağa hoş geliyor ama ben isimlerin çocuğun karakterinde etkili olduğunu düşündüğümden bu kızımın ismini araştırdım:) asya düşünüyorum ve ismi asya olanları araştırdım sonuçlar güzel:))) mesela benim kızımın adı lina ve inanılmaz hiperaktif bir çocuk, kreş bile illallah etmiş durumda:)) bizden sonra bizden beğenip lina koyanlarda aynı şekilde yaramazlığından şikayetçiler:))
Canım ilaç için yazdıklarım senin yazdığının içinde kalmış.
Aslında karar vermek değil. Çocuğuna vereceğin ismi hissediyorsun biliyor musun? Aslında beni şu an düşündüren isim değil. Hangi ismi hangisine koyacağımmm.. :) İki tane olunca karışıyor biraz :) Ama senin de aklında birşeyler vardır. Mesela kız olursa şu olabilir erkek olursa şu olabilir dediğin isimler. Şahsen merak ettim.
Canım elevit kullanıyorum ben aynı zamanda bir çok vitamin ve minerali içinde barındırıyor. Folik asit de dahil olmak üzere. 13. haftadan sonra kan ilacı verdi. Ferrosanol. Başka da bir şey kullanmıyorum ben.
Peki bunu nasıl araştırabilirim ki? Yani karakter analizini nasıl yapacağım?
Bebeklerimin isimlerini karar vermeye çalışıyoruz. Sarp ve Araz nasıllll??
kızlar göbek deliğimin biraz üst kısmında yani alt mide mi oluyor artık o bölgede işte böyle bıçak kesiyor gibi bir his oluşuyor. normal durduğumda da oluyor ama özellikle doğrulurken ve eğilirken. yani batma gibi bıçak kesiği gibi. elimle bastırdığımda ağrı hissetmiyorum. dr. gitsemmi. ama çok şiddetli değil. karar veremedim. size de oluyor mu
gökçecim senin bebikler ayrı yumurta ikiziydi dimi
kızlar göbek deliğimin biraz üst kısmında yani alt mide mi oluyor artık o bölgede işte böyle bıçak kesiyor gibi bir his oluşuyor. normal durduğumda da oluyor ama özellikle doğrulurken ve eğilirken. yani batma gibi bıçak kesiği gibi. elimle bastırdığımda ağrı hissetmiyorum. dr. gitsemmi. ama çok şiddetli değil. karar veremedim. size de oluyor mu
araz çok hoşuma gitti. benim eltimin oğlunun ismi kayra. o da çok hoşuma gidiyor. ne güzel cinsiyetini bilince insan isim de düşünebiliyor :) bakalım benim minişim kız mı erkek m. önümüzdeki cts yada perşembe gitmeyi düşünüyorum.
Ne olursa olsun isim düşünmüşsündür... Ben zaten Sarp' a karar vermiştim biliyorsunuz..İkincinin cinsiyeti belli olmadığı için düşünmemiştim. Ama Araz ismini dünkü araştırmalarımdan sonra beğenmeye başladım. Tabii doğuma kadar yeni fikirlerle kararım değişmezse.. Bu arada doktora gideceğin tarihlere sen mi karar veriyorsun..