Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Teşekkür ederim cnm ama benim doktorum bana ilac vermedi henüz ne kullanmam gerekiyor.. folicasit vermişti onu son zamanlarda icemedim hic.. Su çok ictiğim söylenemez ama icmeye calışıyorum.. Bi sonraki randevum önümüzdeki haftaa o zamana kadar beklicem artık..

Bebeklerimin isimlerini karar vermeye çalışıyoruz. Sarp ve Araz nasıllll??

Değişik geldi isimler güzeller bencee.. :)) anlamlarını bilemiyorum tabii ..

Sarpik Yamaç ikinci anlamı da sert erkek
Araz: Mutluluk, sevinç

Sarpik Yamaç ikinci anlamı da sert erkek
Araz: Mutluluk, sevinç

Sarp olan sert erkek olcak yanii :)... Güzelmiş anlamları cinsiyet belli olunca bende düşünmeye başlıcam inşallahh.. Siz cok cabuk karar verdiniz maşallahh.. Doğuma kadar değişir der bazıları zamanımız çok nasipse :)

Canım ilaç için yazdıklarım senin yazdığının içinde kalmış.

Aslında karar vermek değil. Çocuğuna vereceğin ismi hissediyorsun biliyor musun? Aslında beni şu an düşündüren isim değil. Hangi ismi hangisine koyacağımmm.. :) İki tane olunca karışıyor biraz :) Ama senin de aklında birşeyler vardır. Mesela kız olursa şu olabilir erkek olursa şu olabilir dediğin isimler. Şahsen merak ettim.

Canım elevit kullanıyorum ben aynı zamanda bir çok vitamin ve minerali içinde barındırıyor. Folik asit de dahil olmak üzere. 13. haftadan sonra kan ilacı verdi. Ferrosanol. Başka da bir şey kullanmıyorum ben.

Son düzenleme:
Bazen siddeti artiyor icim disima cikiyor genelde hep bi bulanti bas donmesi ne iyiyim ne cok kotu ferrozinc diye bi kan ilaci kullaniyorum onu almaya basladigim gunden beri boyleyim doktor mide bulantisi yapabilir demisti ama baya zorluyor beni

canım demir ilaçlarının hepsi mide bulantılarının şiddetini arttırıyor malesef, benimde demir depolarım boşalmış ama bende doktorun verdiği demir ilacını kullanamıyorum malesef çünkü kullandığım gün kıvranıyorum mide bulantısından.. of yaaa bitsin artık şu bulantılar yaaaa(((

gökçecim sarp ve araz kulağa hoş geliyor ama ben isimlerin çocuğun karakterinde etkili olduğunu düşündüğümden bu kızımın ismini araştırdım:) asya düşünüyorum ve ismi asya olanları araştırdım sonuçlar güzel:))) mesela benim kızımın adı lina ve inanılmaz hiperaktif bir çocuk, kreş bile illallah etmiş durumda:)) bizden sonra bizden beğenip lina koyanlarda aynı şekilde yaramazlığından şikayetçiler:))

Peki bunu nasıl araştırabilirim ki? Yani karakter analizini nasıl yapacağım?

o ismi koymuş olanlara sorabilirsin.. mesela ben kızımın kreşine sordum, birde bir tanıdığımın kızının adıydı ona danıştım:)) bebeklik ve çocuklukları nasıl geçmiş sordum yani.. sende internette bile araştırabilirsin canım ama bulamazsan yapacak bişey yok artık:)) bende linayı tesadüfen araştırmadan koydum, kızım çok yaramaz ama yapılacak birşey yok, yaramaz olsada onu çoookk seviyoruz:))

Erkek olursa ilk ismini rahmetli kayınpederimin ismini koyacaktık eşim öyle istemişti 2.ismi icin ben karar veririm diye düşünmüştüm fakat pek öyle gözükmüyor (tabi benim kabulumde önemli:).. Belki kız olursa bana kalır diye düşünüyorum hayırlısı olsun diyorum ne diyim..Cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum düşünmek icin açıkcası.. Senin bebişlerin dünyaya geldiğinde hangi isim hangisine yakışıyorsa ona koyarsın.. yüz hatlarına göre mesela :)

İlac konusunda haftaya doktorumla konuşacağım belki ben demeden o bişeyler verir..

kızlar göbek deliğimin biraz üst kısmında yani alt mide mi oluyor artık o bölgede işte böyle bıçak kesiyor gibi bir his oluşuyor. normal durduğumda da oluyor ama özellikle doğrulurken ve eğilirken. yani batma gibi bıçak kesiği gibi. elimle bastırdığımda ağrı hissetmiyorum. dr. gitsemmi. ama çok şiddetli değil. karar veremedim. size de oluyor mu

Bebeklerimin isimlerini karar vermeye çalışıyoruz. Sarp ve Araz nasıllll??

araz çok hoşuma gitti. benim eltimin oğlunun ismi kayra. o da çok hoşuma gidiyor. ne güzel cinsiyetini bilince insan isim de düşünebiliyor :) bakalım benim minişim kız mı erkek m. önümüzdeki cts yada perşembe gitmeyi düşünüyorum.

Daha önce hapşırdığımda oluyo diye paylaşmıştım sol tarafımdaa...Yalnız senin göbek deliğinin civarında oluyor benim sol kasığımda.farklı belirtiler....Son zamanlarda da bebeğin olduğu bölgede tekme gibi değilde su dolu balon karnımda hareket ediyormuş gibi bi his oluyor sırt üstü yattığımda nadirde olsa :) Yalnız bu zamanlarda rahim yukarıya doğru hareket edip genişlediğinden o ağrı hissedilebilir belki,kontrolunde sorarsın doktoruna siddetli değilse tabi, kötü bişey olduğunu sanmıyorum..Hepimizde zaman zaman ağrılar oluyor bi şekilde..

Canım dayanılacak gibiyse biraz bekle zaten bebeklerle alakası olmayan bir bölgede.. Mideyi çok doldurma bu sıralar... Devem ederse doktorunu ara bence...

Ne olursa olsun isim düşünmüşsündür... Ben zaten Sarp' a karar vermiştim biliyorsunuz..İkincinin cinsiyeti belli olmadığı için düşünmemiştim. Ama Araz ismini dünkü araştırmalarımdan sonra beğenmeye başladım. Tabii doğuma kadar yeni fikirlerle kararım değişmezse.. Bu arada doktora gideceğin tarihlere sen mi karar veriyorsun..

cnm ben dk. değiştirmeyi düşünüyorum söylemiştim. o yüzden beni dr. bu perşembe çağırmıştı. ona gitmiyceğim için ya perşembe yada cts eşimle birlikte gidebilirim yeni dr.uma. vajinal ultrason yaptırcam. vajina açıkılığı kontrol edilecekti. cinsiyetini söylemezlerse ondan bir sonraki hafta 3lü test için giderim. ama söylerler se 2 hafta sonra giderim 3 lü test için. yada yeni dr. ne zamn gel derse işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…