Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kizlar dun gece yine yine agrilardan uyuyamadim. Sabah doktora gittim debebi belli olmayan agrimi sonra anlatirim. Onemli olan cinsiyetlerini ogrendim. İki oglusum olacak. Cok mutluyum

ayyyyy kıyamam yaaaa oh şimdi ver elini alışveriş:) tahminim doğru çıktı senin 2 oğlun olcak diyodum hep

Cildin çok mu kuru acaba ?
Belli olur tabii ya 12. haftadan itibaren doktorlar söyleyebiliyor aslında ama işi garantiye almak için 16. haftada diyorlar.

Evet cildim kuru ondan olabilir belki... İnşallahh öğrenirim bende cinsiyetini

kizlar dun gece yine yine agrilardan uyuyamadim. Sabah doktora gittim debebi belli olmayan agrimi sonra anlatirim. Onemli olan cinsiyetlerini ogrendim. İki oglusum olacak. Cok mutluyum

iki yakışıklı geliyo desenee :) sevindim öğrenmene darısı başımıza artıkk..

kızlar akıntınız varmı benim kreme benzer bi akıntım var bazende kaşıntı yapıyor mantar olabilirmi ki dersiniz dr. a söylemedim söylesem miki

kızlar akıntınız varmı benim kreme benzer bi akıntım var bazende kaşıntı yapıyor mantar olabilirmi ki dersiniz dr. a söylemedim söylesem miki

bence görüş dr.unla cnm. vajina bölgesinde enfeksiyon falan oluşmasın Allah korusun. bir şey varsa başından önlem alınır en azından. devamlı kıvamını rengini ve kokusunu takip et dedi bana dr.um.

ayyyyyyyyyyy süper harika. zaten ultrason görüntüsünden şüpelenmiştim ben:) tahminim doğru çıktı. maşallah oğluşlarına:) ne güzel bende inşallah 2 hafta sonra gidince öğrenicem Allah nasip ederse bakalım beni meraktan öldüren kızım mı oğlummu:44:

Geçmiş olsun canım...Ayyy 3 erkek seni bekliyor desene :) allah hayırlı evlat etsin inş.canım çok sevindim.Bende p.tesi gidicem inş.öğrenebiliriz.

Teşekkür ederim canımmm. İnan o kadar çok ağrım vardı ki bakarken heyecanlanamadım bile... Ama içime doğduğu gibi iki evladımda erkek olacak. Yirim ben onlarıııı yiyiiimmm... Bence kesin öğreneceksin

Allahım sağlıkla doğsunlar inş. çok sevindim gökçecim. şimdi bende çok merak ettim yavv daha 1 hafta var gitmeme. çok öptüm.

Hepimizinki sağlıkla doğsun inş. İnan bende hepinizinkileri merak ediyorum.. Ama en büyük merakımın giderilmiş olmasına çok sevindim :)

ayyyyy kıyamam yaaaa oh şimdi ver elini alışveriş:) tahminim doğru çıktı senin 2 oğlun olcak diyodum hep

Sorma bugün küçük teyzeside vardı yanımda. Cinsiyetlerini öğrendik ya sen hemen git iki tane uyku tulumu al. Maviş maviş görmelisin. Şimdi alışverişin hakkını verme zamanı. İnan bende 2 erkek hissediyordum Allahım yanıltmadı..

Canım normalde benimde 25 indeydi. Bugün acil gidince bakmışken hadi cinsiyetlerine de bakalım dedi. Ama en az 15-20 dakika herşeylerini inceledik. ama hislerim seninkininde erkek olacağını söylüyor :26:

Canım bu tarz şeyler beklemeye gelmez. Benden örnek alın hala çözüm bulunamadı. Bence mutlaka doktora git. Beyaz kesik kesik akıntıysa kesin mantardır. Aslında akıntı kaşıntı yapıyorsa normal değildir zaten..

CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu. Cinsiyet: ERKEK,ERKEK
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
karakedi85: 09.08.2013-(İkiz) Keseleri göründü, Kalp atışları duyuldu.
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
Kace : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
pinks : 16.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
burcukartal09:Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
lili08 : 17.08.2013-Keseki göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
smllttle: 20.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
tuuuuuuba : 21.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
hera17: 25.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.

Son düzenleme:

Gökçe ay canım geçmiş olsun bende kasık ağrımdan gittim doktora dün şükür bir sıkıntı yok ama cinsiyet öğrenemedim. Sen diyordun ama bak hislerin doğru çıktı Rabbim sağlıkla kucağına ve kucağımıza almayı nasip etsin. Çok sevindim bi ben kaldım galiba öğrenemeyen ayın sonuna daha çok var. Hadi bakalım artık alışverişde yapabilirsin be güzel :)

kızlar kahvaltıda cocpops k flakes yada tahıllı gevrek yiyen var mı sütle. benim eşim neredeyse her sbh yiyor. canım çekti. içeriğine baktım bi srü vitamin mineral var ama hazır gıda olduğu için şüpelerim var.

Ben onu doktoruma sormuştum onların içinde fazlasıyla şeker var demişti onların yerine fındık koy meyve doğra yulaf ezmesi ye dedi.

Ben onu doktoruma sormuştum onların içinde fazlasıyla şeker var demişti onların yerine fındık koy meyve doğra yulaf ezmesi ye dedi.

saol canm bunu öğrnmem iyi oldu yanlız ben bekledim bekledim siiteye giren olmayıncaaa yemiş bulundum bgn:) afiyet olsun bebişime:)

Kızlaaarrr günaydınnn.

Evvelki gece ağrım ve bu ağrının beni sabahlatmasından dolayı sabah kendi doktorumu aradım. Lütfederek tam idrar tahlili ver gel bakayım dedi. Malum kendisi beni sürekli başka doktorlara gönderiyordu. Tahlil verip gittik. Yine bol lökosit çıktı. Ağrının yerini ve derecesini sordu. Sol kasığımda dedim biri sanki sürekli oyuyor ama bu geçen bir ağrı değil sürekli var orada dedim. Anlamsız buldu. Sürekli ağrıyan bir ağrı olamazmış, ağrının sonucu ya ateş bel ağrısı boşluk ağrıları yaparmış ya da kanama yaparmış. Ama sabit bir ağrı olması mümkün değilmiş.

Bana sürekli ben kendimi dinliyormuşum muhabbeti yaptı. Eşim sonunda kızdı. Dün gece hiç uyumadı bu kız kendini dinlediği bir ağrı ile neden kendine eziyet etsinki dedi. İlk önce ağrının sebebini bulamıyoruz dedi, sonra gebelikten dedi, sonra yine kendimi dinliyormuşum muamelesi yaptı. Gel bakalım dedi. Rahim ağzına baktı normal. Sonra döndü bana sen bence cinsiyetlerini öğrenmek için bahane yapıyorsun dedi. Bu arada o kadar çok ağrım var ki 10-15 belki 20 dakika baktılar dönüp ekrana bakamadım bile. Herşey normal dedi. Ulan anormal giden birşeyler var işte adama bir türlü anlatamadım. Adam bana aylarca ağrım var diyerek ona gittiğimi söylüyor. Dedim siz karıştırıyorsunuz galiba. Benim 15 gündür şikayetlerim var.

Sonunda çıktık anneme gittim bir gün önce hiç uyumadığım için uyudum orada. Öyle bir sancıyla uyandım ki kıvranıyorum yatakta. Kalktım tutturdular acile götürelim diye. Otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum oyuyor birisi sol kasığımı.. Sonunda bol su içme ve bir kaç kere idrara çıkmayla biraz yavaşlattım ağrıyı. Tabi bu yaklaşık 3 saat falan sürdü.

Kızlar öyle söylüyor ki sürekli kendimi dinliyormuşum şikayetim yoksa bile ben şikayet yaratıyormuşum gibi. İşi bırakmak sana yaramadı bence sen çalış kafan meşgul olur diyor. Bazen eşim doktor olduğu için onun söylediklerine inanıyor benim gerçekten ağrım olsa ya da gerçekten kötü hissetsem kendimi dinliyorum gibi davranıyordu. Dün 2 saat kıvrandığımı görünce gitmiyoruz o doktora bir daha dedi. Anlayacağınız yeni arayışlarım başladı. Daha muayenemin üstünden 15 gün geçmesine rağmen 300 tl verdim yine. Ama sekreterine de gerekeni söyledim.

Evime geldiğimde bir arkadaşımla konuşuyordum benim şikayetlerimi annesine söylemiş. Annesi de demişki kesin kum döküyor o. Benim testlerimden bir tanesinde çok az da olsa kum çıkmıştı. Benim doktorumun yapamadığını kadın buldu. Tabiii yaaa dedim kesin kum döktüğüm için bu ağrılar devam ediyor. Ama tedavi görmem gerekiyor. Dün yine kültür verdim Pazartesi çıkacak. Onu alıp kendime yeni bir doktor bulup ona gideceğim. Çünkü beni başından savacak değil dinleyecek bir doktora ihtiyacım var. Sırf bu adamın bana 2 aylık maliyeti 1300 tl. Ben bu parayı sokakta bulmuyorum. Bunu alacak adamda hakkıyla alsın..

Bu arada dün ona hastane önerin beni nerede doğurtacaksınız dedim hiç doğurtmaya bile niyeti yok. Neye denk geldim ben böyle yaa anlamadım.. Bebeklerimin cinsiyetlerine bile sevinemedim. En güzel anlarımı kabusa döndürdü adam. Ama bende bunu onun yanına bırakmayacağımm.

Kızlar beslenme plağının arkasında olduğu için suratı çok az görünüyor. o Alttaki de göbek kordonu şaşırtmasın sizi.. Ama bakım kolu yüzüne doğruuu.. Dün moralimi tek yerine getiren bu minik melekler oldu.. Allahım zamanında doğurmayı da nasip eder inş.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten ama rtık belli ki doktoru değiştirme zamanın gelmiş gerçekten tam teşekküllü bir hastane bulmanı tavsiye ederim tekrar tekrar değiştirmemek adına yani yenidoğan ünitesi sezaryan yapıyorlarmı küvezi varmı bunlar çok önemli inşallah istediğin gibi biryere denk gelirsin bu hastane olayları gerçekten çok zor doktorunu buluyorsun hastane iyi çıkmıyo hastane iyi doktor 5 para etmez oluyor hakkımızda hayırlısı artık

Oyyy yerim ben onuuu demek ikiside erkekmiş Gökçe :)İçine doğmuştu zaten...Dr ile yaşadıklarını okudum şimdi diyecek söz bulamıyorum...Hasta doktor ilişkisi gerçekten de çok önemli..Geçen gün arkadaşlada konuştuk...dr profesör ise burnu havada oluyor dedik...Öyle bir dr bul ki canım bir hastaneye bağlı olsun ve o hastanede erken doğum ünitesi olsun...Benim baştan beri en önem verdiğim konu da buydu...Sadece bir öneri tabiki...Çok geçmiş olsun...Ağrının sebebi bir an önce bulunur ve bir daha olmaz inşallah ağrın...

Canın istediyse ye canımmm...Hem tuvalet sorununuda çözer :) Ben hamilelikten önce çok yedim ama senin gibi acaba zararlımıdır düşüncesiyle yemiyorum...Canımın istediği hiç bir şeyi zararlı diye yememezlk yapmadım zaten canımın da birşey istediği yok ya...Az da olsa yedim hep,bi kereden bişey olmassss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…