Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bende doktor dan geldim ense kalınlıgı 1-5 cm.normal dedi.bebegim gayet iyi saglıklı ama rahim içinde hematon 7.5 cm olmuş yani bebegin kesesinden bile büyükmüş .dua ediyimki bebegin eşinin arkasındaymış .işh eşine ordanda bebegime zarar vermez .ya her gün bebegimi kaybetme korkusuyla burun burunayaım .allahım yardım etsin çok kötü bi durum allahım hiç kimseye yaşatmasın rabbim .kanamam durdu doktor iyi dedi kanayarak atamam zaten vücut onu eritir işlh dedi.bekleyip görecekmişiz .ah o beklemek günler ay oldu haftalar yıl oldu beklemekden .saatler geçmiyor artık

canım bende sistit için kullandım ama tam bitirmemiştim iyi gibiydim bir ara şimdi yine nüksetti galiba benimkide ama ben pek su içemiyorum ondan gibime geliyor bulantıdan dolayı yani acaba kalan antibiyotiğe devam etsemmi

selam arkadaşlar bende epeydir yazamıyorum ama ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı.ne güzel çoğunuz toparlanmışsınız.kanaması olan arkadaşlara da rabbim tez vakitte şifa versin.bende bir gün iyiysem 2 gün kötüyüm.anlamadığım bende sabahları pek bulantı olmuyor ama akşamları tam anlamıyla kabus oluyo.moralim bozuk bu günlerde sanırım hormonlar tavan yaptı.durup durup oğluma fazla vakit ayıramıyorum,iyi besleyemiyorum diye kahrediyorum kendimi,ağlıyorum.sonra eşim beni teselli ediyo toparlanıyorum.rabbim şifa bekleyen herkese versin.inşallah en yakın zamanda hamileliğin tadını çıkartmaya başlarız.

canım orada görünen kanamaya herhangi bir ilaç veremiyorlar mı benim kuzenim progestan kullanıyordu

Çok geçmiş olsun cnm...Benim de antibiyotiğe alerjim var,seninde fayda sağlamıyormuş ,( Bitkisel tedavi yöntemlerine bak derim bende...En kısa zamanda geçer umarım...

gökçecim Cok geçmiş olsun. Doğal yoldan deneyebilecegin biseyler yokmu acaba. En azından daha cok ilerlememesi için .. mesela lwcye. gittiğinde sıcak su kullanmaya çalış. Ve ayağını sicak tut herzaman..

Canım doğal yoldan bir şey kullanmaya cesaret edemem. Doktorum ürolojiye görünmemi istedi. Yarın randevumuz var. Ayaklarımı sıcak tutuyorum evim sıcak gece sıcaktan uyuyamıyorum hatta. Ama nefret ediyorum bu hastalıktan. Sabah tahlil verdim 1 gıdım düzelme yok. Yerinde saymış sadece.

Ama bir de iyi haberimiz var ikili testimiz de iyi çıktı. İkisi içinde düşük risk görüldü. :) Ohhh bunu da atlattık :)

Oyyyy sağlıklı olmasına çok sevindim.... Ben dedim bu topik erkek topiği olacak diye. Daha hiç kız haberimiz yok :) Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım..

Canım sen yine doktoruna sormadan bir şey içme. Bir de antibiotikler canının istediği zaman bırakılacak ilaçlar değildir. Bitirmeden bırakma sakın.

Çok geçmiş olsun cnm...Benim de antibiyotiğe alerjim var,seninde fayda sağlamıyormuş ,( Bitkisel tedavi yöntemlerine bak derim bende...En kısa zamanda geçer umarım...

Canım aman sende olmasın. Nasıl anlatırsın yoksa... Çok dikkat et kendine.

1,5 cm harika cnm...Benim kullandığım ilaçları sormuşsun diğer yazında...Progestan 200 (sabah_akşam) crinone jel(gece yatarken) Prognex iğne(6 günde 1)İnnohep iğne(Karından vurulan kan sulandırıcı bir iğne bunu ultrasonda görülen kanamamdan sonra başlattı...Ve kullanmaya başladığımdan beri yani 13 gündür pıhtıları atıyorum vücudumdan...Dün ve bugün kesildi sayılır artık....) Corasprin...Elevit...İşte bunlar cnm...Bana da demişti dr.um emilebilir vücut tarafından atılmazsa dışarıya merak etme diye ama ben atılmasına sevinir oldum yani...Atlatacağız hayırlısıyla bu günleri bak ikimizinde bitti sayılır kanaması,sendeki de emilecektir mutlaka ve bir daha ya_şa_ma_ya_ca_ğız tamammmm :))) Kendine iyi bak cnm

He bu arada sağlık ocağına gittim sabah...1,5 aydır dr harici ve tek başıma sokağa çıkmıyordum bi iyi geldi bi iyiii :)) Araba kullanmayı çok özlemişimmm...Özgürlüğümü bebişimden başkası kısıtlamazdı herhalde...Tetanoz için gün verdi hemşire 15.Marta...Ve dü enseme ağrı girdi öğlen saatlerinde akşam tansiyon ve şeker ölçtüm şekerim 38 e düşmüş ölüyormuşummmm :) Aile hekimim yanından kesme şekeri eksit etme dedi...Aklınızda bulunsun ense ağrısı yada baş ağrısı sebebi ya tansiyon ya şeker....Bebişlerinize iyi bakın güzel anne adaylarııııı...Kuzenler geliyor kahveye ben kaçtıııııııııım ,)

Oyyyy sağlıklı olmasına çok sevindim.... Ben dedim bu topik erkek topiği olacak diye. Daha hiç kız haberimiz yok :) Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım..

Haklısın canım gerçekten hep erkek haberi aldık.Bizimkiler ne acaba bakalım

Çok geçmiş olsun Gökçecim,çok üzüldüm Bağışıklığının antibiyotiğe direnç göstermesi çok kötü olmuş.
Umarım Allah'ın izniyle tez vakit kurtulursun bu sıkıntıdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…