Kızlar geçen teşhis edilen idrar yolu enfeksiyonum için verilen antibiotiki Pazar akşamı bitirmiş bulunmaktayım. Özellikle Cumartesi ve Pazar ağrılarımın tekrarlaması sebebiyle ilacımın fayda etmediğini düşünsem de bitirdim. Dün hastaneye yeniden tahlil vermeye gittim yetişemedim. Bugün eşimle gönderdim. Sabah idrar verirken gene bulanıktı. Çok moralim bozuldu.
Daha öncede idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ancak çok zor atlattım. Yapılan kültürde tüm antibiotiklere karşı aşırı duyarlı bulundum. Yani bağışıklık sistemim kuvvetli olduğu için doğru düzgün hiç bir antibiotik kar etmedi. Taaa ki penisilin kullanana kadar. Gebelikte de penisilin kullanamayacağıma göre sanırım bu hastalığı atlatmak işkenceye dönecek. Tabii atlatabilirsem. İdrar yolu enfeksiyonu ilerlerse bebeklerime zarar verebilir. Zaten en ufak bir şey de stres oluyoruz şimdi bir de bu çıktı... Offf Allahım geçsin gitsin bebeklerime zarar vermeden ne olurrrr..:84: :95: :105:
bende doktor dan geldim ense kalınlıgı 1-5 cm.normal dedi.bebegim gayet iyi saglıklı ama rahim içinde hematon 7.5 cm olmuş yani bebegin kesesinden bile büyükmüş .dua ediyimki bebegin eşinin arkasındaymış .işh eşine ordanda bebegime zarar vermez .ya her gün bebegimi kaybetme korkusuyla burun burunayaım .allahım yardım etsin çok kötü bi durum allahım hiç kimseye yaşatmasın rabbim .kanamam durdu doktor iyi dedi kanayarak atamam zaten vücut onu eritir işlh dedi.bekleyip görecekmişiz .ah o beklemek günler ay oldu haftalar yıl oldu beklemekden .saatler geçmiyor artık
Kızlar geçen teşhis edilen idrar yolu enfeksiyonum için verilen antibiotiki Pazar akşamı bitirmiş bulunmaktayım. Özellikle Cumartesi ve Pazar ağrılarımın tekrarlaması sebebiyle ilacımın fayda etmediğini düşünsem de bitirdim. Dün hastaneye yeniden tahlil vermeye gittim yetişemedim. Bugün eşimle gönderdim. Sabah idrar verirken gene bulanıktı. Çok moralim bozuldu.
Daha öncede idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ancak çok zor atlattım. Yapılan kültürde tüm antibiotiklere karşı aşırı duyarlı bulundum. Yani bağışıklık sistemim kuvvetli olduğu için doğru düzgün hiç bir antibiotik kar etmedi. Taaa ki penisilin kullanana kadar. Gebelikte de penisilin kullanamayacağıma göre sanırım bu hastalığı atlatmak işkenceye dönecek. Tabii atlatabilirsem. İdrar yolu enfeksiyonu ilerlerse bebeklerime zarar verebilir. Zaten en ufak bir şey de stres oluyoruz şimdi bir de bu çıktı... Offf Allahım geçsin gitsin bebeklerime zarar vermeden ne olurrrr..:84: :95: :105:
gökçecim Cok geçmiş olsun. Doğal yoldan deneyebilecegin biseyler yokmu acaba. En azından daha cok ilerlememesi için .. mesela lwcye. gittiğinde sıcak su kullanmaya çalış. Ve ayağını sicak tut herzaman..
Bu arada dün bende dra gitmistim. Video alamadık ne yazıkki. Esimde telden videoya almaya çalıştı ama gorunmuyordu.. ense kalinligi ii çıktı Cok şükür. Cinsiyetimizide öğrendik. Bebeğim erkekmis . Paşam geliyor inşallah... Yüzde kaclik doğru dedim. %90 erkek dedi. Pipisinide gördük ama siz yinede cok alistirmayin kendinizi dedi 1ay sonra daha kesin bisey söylerim dedi... Artk bakalım hayrlisi... Bu anca beni bi hafta götürur bebisimi Cok özlüyorum.. biray sonra randevumuz. :)
canım bende sistit için kullandım ama tam bitirmemiştim iyi gibiydim bir ara şimdi yine nüksetti galiba benimkide ama ben pek su içemiyorum ondan gibime geliyor bulantıdan dolayı yani acaba kalan antibiyotiğe devam etsemmi
Çok geçmiş olsun cnm...Benim de antibiyotiğe alerjim var,seninde fayda sağlamıyormuş ,( Bitkisel tedavi yöntemlerine bak derim bende...En kısa zamanda geçer umarım...
CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü.
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
bende doktor dan geldim ense kalınlıgı 1-5 cm.normal dedi.bebegim gayet iyi saglıklı ama rahim içinde hematon 7.5 cm olmuş yani bebegin kesesinden bile büyükmüş .dua ediyimki bebegin eşinin arkasındaymış .işh eşine ordanda bebegime zarar vermez .ya her gün bebegimi kaybetme korkusuyla burun burunayaım .allahım yardım etsin çok kötü bi durum allahım hiç kimseye yaşatmasın rabbim .kanamam durdu doktor iyi dedi kanayarak atamam zaten vücut onu eritir işlh dedi.bekleyip görecekmişiz .ah o beklemek günler ay oldu haftalar yıl oldu beklemekden .saatler geçmiyor artık
Oyyyy sağlıklı olmasına çok sevindim.... Ben dedim bu topik erkek topiği olacak diye. Daha hiç kız haberimiz yok :) Allah sağlıkla kucağına aldırsın canım..
çok midem bulanıyorrrrrrrrr
Ay canım ayva ye istersen bana doktorum öyle demişti.Mideni tutar
Haklısın canım gerçekten hep erkek haberi aldık.Bizimkiler ne acaba bakalım
çok midem bulanıyorrrrrrrrr