- 20 Aralık 2011
- 623
- 1
nerelerdesiniz kizlarrr ? pampam ank.dan donmedin mi cnm ?
canım döndüm ankaradan 1 hafta oldu. yeni yeni evi adam edebildim. hala bir yığın çamaşır ve ütü var. eşim okadar süre evde yanlız olunca arkadaşlarınıda çağırmış düşünün artık evin halini. zaten bebiş izin vermiyo sağolsun iş yapmama. geçmişi okuyamadım kızlar umarım hepiniz bebeklerinizle berber iyisinizdir. bizimki elini değil nerdeyse yumruğunu emmeye çalışıyor ve ne yaptıysam emziğe alıştıramadım. her çeşidini aldım. hiçbirini emziremedim bazı geceler ağlamasını kesemediğim için aç olduğunu düşündüm ve aptamil vermeye başladım. gün içerisinde emiyor. akşam 6da 120 cc. aptamil veriyorum ama hergün değil. gece bazen 1 bazen 2 kere emip uyuyor. ama gündüz pek uyumuyor. kucakçı oldu malesef. ağlatarak uyutmayı bir kere denedim. çok ağladı 10 dakika sonra biryerine birşey olur korkusuyla aldım dayanamayıp. deneyen varmı ağlatarak uyutmayı kızlar? bende arada bir laktamil içiyorum aklıma gelirse:) bende 46 kiloyum sabahları tahta gibi uyanıyorum ama kahvaltıdan sonra bir göbek oluyorki sormayın. regl olmadım. olunca biraz iner belki. moralim bozuluyor ama bebişim için değer