Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim. Ben 1 yil olmadan yaptirmayi dusinuom acikcasi.. gecen hastanede bir anne ile tanistim bebegi 40 ini doldurmamis henuz. Idrar yollarinda problem varmis. Dr. Sunneti hemen yapalim.. eger sunnet olsa idi biyle bir sorun olmazdi demis... bilemiyorum dogrusu...Selam kızlarrr nasıl gidiyor bebeklerinizle hayat..
Erkek bebekleri olanlar sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz???
2 doktorda tıkalı dedi bizimkine...Ama bir tanesi damla damla yapmadığı sürece yaptırmasanızda olur diyor...Yani bezini ıslatıyorsa erteleyebilirsiniz bir ihtimal açılabilir dedi...Ve ekledi benim çocuğum olsa ben yaptırırdım !!!
Sizin düşünceniz nedir???
tesekkürler lilicim..hepimizin cocuklari cok güzel..40 gün sagarak verdim ben anne sütü..ondan sonra sadece mama yedi..damagi yüksekti,benimde meme ucu kücük almadi bi türlü..meme ucu aldim onlada beceremedik..eli ayagi rahat durmuyo kipir kipir söküyodu yerinden..
Bende 3 gundur cikardim canim kestim tirnaklarinida nasil guzel oynuyo yawrym ohhh miss.cnm benimki 2.5 aylik ve ben her hafta kesiyorum , cocugu da rahatsiz etmez mi tirnak ?
Canım maşallah gayet güzel doğmuş biliyosun eliz 2100 gr doğdu en son 15 gün önce 5000 gr dı şimdi 3.5 aylık
Sağıp versen tatlım ben ememediği için hep sağıyorum biberonla içmek daha kolay
Ay ben bu cirkinin yanaklarini yerim masallah masallah masallahhhhhh....
Canim. Ben 1 yil olmadan yaptirmayi dusinuom acikcasi.. gecen hastanede bir anne ile tanistim bebegi 40 ini doldurmamis henuz. Idrar yollarinda problem varmis. Dr. Sunneti hemen yapalim.. eger sunnet olsa idi biyle bir sorun olmazdi demis... bilemiyorum dogrusu...
Galiba talip olacas nefes bebege.. binkere maasallah.. yaginim in resmini yukleyim bende bi ara..
Bende 3 gundur cikardim canim kestim tirnaklarinida nasil guzel oynuyo yawrym ohhh miss.
Ayyy. Masallah gul lokumu cidden.. SuphanAllah. .
Sunball maşallahh kaç kilo bu neyle besliyosun :))).. baya tatlı :)
Selam kızlarrr nasıl gidiyor bebeklerinizle hayat..
2 doktorda tıkalı dedi bizimkine...Ama bir tanesi damla damla yapmadığı sürece yaptırmasanızda olur diyor...Yani bezini ıslatıyorsa erteleyebilirsiniz bir ihtimal açılabilir dedi...Ve ekledi benim çocuğum olsa ben yaptırırdım !!!
Canim. Ben 1 yil olmadan yaptirmayi dusinuom acikcasi.. gecen hastanede bir anne ile tanistim bebegi 40 ini doldurmamis henuz. Idrar yollarinda problem varmis. Dr. Sunneti hemen yapalim.. eger sunnet olsa idi biyle bir sorun olmazdi demis... bilemiyorum dogrusu...
Galiba talip olacas nefes bebege.. binkere maasallah.. yaginim in resmini yukleyim bende bi ara..
Bende 3 gundur cikardim canim kestim tirnaklarinida nasil guzel oynuyo yawrym ohhh miss.
Ayyy. Masallah gul lokumu cidden.. SuphanAllah. .
Selam kızlarrr nasıl gidiyor bebeklerinizle hayat..
maşallah çok şeker allah nazarlardan korusun
kızlar göbek eridikçe sarkan deriyi gerginleştirmek için herhangi uyguladığınız birşey var mı? korse kullanıyorum ama işe yarıyor mu henüz anlamadım?
benim dr korse daha çok sarkıtır dedi spor yap dedi
ayy zaten çok sıkıyo tuvalette çıkarmak giymek işkence gibi...
Kızlar bugün napıcağımı şaşırdım sürekli kucağımda dolaşmak istiyo düne kadar kucağıma alınca ağlayan bebek şimdi kucağımdan inmiyo yeni uyudu zaten uykularıda 15 dak geçmiyo ne süt sağabildim ne yemek yiyebildim ne tuvalete gidebildim ev işi zaten yok böyle devam ederse işim zor acaba yatınca bi yerimi acıyo kıyameti koparıyo ağlamaktan