Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Selam kızlarrr nasıl gidiyor bebeklerinizle hayat..

Erkek bebekleri olanlar sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz???
2 doktorda tıkalı dedi bizimkine...Ama bir tanesi damla damla yapmadığı sürece yaptırmasanızda olur diyor...Yani bezini ıslatıyorsa erteleyebilirsiniz bir ihtimal açılabilir dedi...Ve ekledi benim çocuğum olsa ben yaptırırdım !!!
Sizin düşünceniz nedir???

2 doktorda tıkalı dedi bizimkine...Ama bir tanesi damla damla yapmadığı sürece yaptırmasanızda olur diyor...Yani bezini ıslatıyorsa erteleyebilirsiniz bir ihtimal açılabilir dedi...Ve ekledi benim çocuğum olsa ben yaptırırdım !!!

Valla sunnet olayini kime sorsam ne kadar erken o kadar iyi diyorlar. Zaten mecbur yaptiricaz sahsen bende erken yaptirma taraftariyim ama kaynanam- kayinpederim-benim annem simdi olmasin daha kucuk diyince esimde vazgecti bekleyelim biraz daha dedi.

Zelda canim masallah cok gyzel bebegin... anne sutumu mama mi veriyorsun merak ettim canim..

Moons.. canim gecmis olsun..
Sağol canım ya şoku atlattık

Canım benım kızım var ama eşimin dediği 6 aydan önce kesinlikle sünnet edilmemeliymiş bebek istisnalar hariç bazı erkek bebeklerde pipinin alt tarafı açık olurmuş sünnet derisiyle orası kapatılıyormuş bilginize

Zelda canim masallah cok gyzel bebegin... anne sutumu mama mi veriyorsun merak ettim canim..

Moons.. canim gecmis olsun..

tesekkürler lilicim..hepimizin cocuklari cok güzel..40 gün sagarak verdim ben anne sütü..ondan sonra sadece mama yedi..damagi yüksekti,benimde meme ucu kücük almadi bi türlü..meme ucu aldim onlada beceremedik..eli ayagi rahat durmuyo kipir kipir söküyodu yerinden..

ah be cnm bizim doğum kilomuz normal di 3510 doğdu kuzum bi çoğuna göre bile hatta kiloluydu ama bizim kız memeylen kavga yapıyor 20 dk en az kalması lazım diyorlar ama nerdeeee
Canım maşallah gayet güzel doğmuş biliyosun eliz 2100 gr doğdu en son 15 gün önce 5000 gr dı şimdi 3.5 aylık :nazar::nazar:
Sağıp versen tatlım ben ememediği için hep sağıyorum biberonla içmek daha kolay

Kızlar bu sabah ölüyorduk gerçekten eliz her sabah 5 6 arası uyanıyo 11 e kadar ayakta saat 7:30 da süt sağma biberonu kaynatıyım dedim makinaya koymak zor geldi 5 dakikada kaynar dedim kızıda 2li koltuğa koydum bende oturuyorum başında ve uyumuşum eliz in ağlamasına uyandım saat 9:15 nasıl bi koku klima yandı sandım başta bi mutfağa gittim her yer kapkara biberonun parçası kalmamış ben makina kiraladık süt sağmak için onların ki çok ince plastik görmeniz lazım Allah korusun salona girmemiş ki mutfağın hemen yani evin diğer 3 odası hol kapkara salona nasıl girmedi şok oldum eşimin dediği duman soğuk alanlara kaçarmış odada klima çalıştığı için duman öbür tarafa yayılmış sadece salonum mutfağın sağında diğer odalar solda hemen alt kata ablama indirdim elizi bütün camları kapıları açtım bu saat oldu hala koku var evde nasıl uyumuşum oturarak 2 saat nası geçmiş hiç anlamadım kızım ağlamasaydı uyanamazdım o kadar yorulmuşum Allah korudu resmen

cnmm Allah korumus sizi..Kizin ne guzel haber vermis baakk..

Canim benim coook gecmis olsun rabbim korumus resmen,bende arefe gunu ocaga baklava serbeti koydum altini kapatacagima sonuna kadar acmissim sonra ise guce daldim ama mutfaktan dumanlar cikiyor hicde koku almdim ev yaniyordu nerdeyse, allahtan oglum odasindaydi ve kapisi kapaliydi. Ev duman alti oldu bayram gunu rezil oldum misafirlere ve hala ev kokuyor ne pis bir koku cikmadi gitti ya perdeleri yikadim koltuklari ve mutfak dolap duvar ne varsa sildim ama koku hsla cikmis degil

Amann cnm benim yaa .. Ben normal temizligi zor yapiyorum sen nasil sildin okadar yeri ? amann size birsey olmamis cok sukur..

bende istiyorumda esim istemiyo..en erken 2 yasinda yaptiririz diyo..

Selam kizlar..
Genel olarak gecmise bir baktimm.
Lactamil bnde kullaniyorum. Direncimi arttiriyor dogrusu.. bebegim yaklasik 30 gunluken donmeye badlamis idi.. masallah. .
2. Ay asilarimizi 2 gun evvel olduk hafif atesli ve buraz huysusluk var ama korktugum gibi olmadi. .saglik ocagina gitmiom zaten kendi dr. Vurdu asiyi rahatladim bende.. el emme konusu ise bizde soyle gelisiyor. . Bebegim 2 ay 21 gunluk ve ben hala eldivenleri cikarip tirnaklarini kesmedim.. pamuk gibi hala elleri yawrumun.. dolayisi ile eldivenlerini emiyo yakalayinca engelliyom ve sik sik eldiven degistiriyom..

Bizim asil mevzumuz haftaya ise basliom ...
bolca sut sagip depolamaya basladim .. zaten erken cikacam isten haftada 4 gun calisacam.. bakalim yeni bir duzen daha basliyor bizim icin Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin insallah..

cnm benimki 2.5 aylik ve ben her hafta kesiyorum , cocugu da rahatsiz etmez mi tirnak ?

smittle zelda kızlar bebişleriniz çok tatlı maşallah moon eymen çok geçmiş olsun biberon kaynatırken uyuya kalma bizimde başımıaza geldi alllahtan yanmadık suyu bitmek üzereyken yakaladım ve hemen makine aldım

Amann cnm benim yaa .. Ben normal temizligi zor yapiyorum sen nasil sildin okadar yeri ? amann size birsey olmamis cok sukur..

Sorma mahvoldum ama saolsun esimde cok yardim etti yoksa nerde bebisten vakit mi kaliyor, sabaha kadar temizlik yaptik sabah da erkenden perdeleri makinaya attim, azda olsa hala kokuyor :'( bu bebisler annelerde akil mi birakiyor kucuk sipalar ♡♡

X