Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar geçmişi okuyamadım iyisinizdir inşallah aranızda regl olan varmı bilmiyorum ama ben açılışı bugün itibari ile yaptım gözüm aydın darısı sizi başınıza
Ben oldum canım 10 günden fazla oldu ama herkes çok şaşırdı çok erken oldun sütÜn korumadı dediler ben alışmıştım ne güzel addetsiz hayata:KK9:

kızlar geçmişi okuyamadım iyisinizdir inşallah aranızda regl olan varmı bilmiyorum ama ben açılışı bugün itibari ile yaptım gözüm aydın darısı sizi başınıza

kızlar bebeği yüzükoyun yatarken dönen varmı
Canım eliz ilk 35 günlükken döndü:nazar::nazar: Nazar değer diye hiç demedik ondan sonra hep döndü şaka gibiydi şok olmuştuk:KK53:

ben olmadım halen normalmi acaba

normal canım 1 seneden fazla olmayanlar var

Ben oldum canım 10 günden fazla oldu ama herkes çok şaşırdı çok erken oldun sütÜn korumadı dediler ben alışmıştım ne güzel addetsiz hayata:KK9:

canım bende ya ne güzeldi :) ay sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şok oldum görünce ama bir problem yok demekki sevinmem lazım ama yumurtlama başladı demekki sıkı korunmak lazım sürpriz yaşamamak için

kızımın 2.ay aşışarını yaptırdık..yavrumun gözlerinden süzülen yaşaları bi görseydiniz :KK43:(

ben girmedim içeri çığlıkları canımı yaktı...ama hemencik bittiemdi uyuyo şimdi..çok stres yapmayın benim gibi :)

canım bende ACD3 diye bir vitamin kullanıyordum Bu ay devite geçtim. Aslında onlar için önemli olan D vitamini. Erken doğan tüm bebeklere ıkıncı ayında Ferrum veriliyormuş. Ama biz yinede tahlil yaptık... Bence Devit e devam et. Benimkilerde 3 günde bir kaka yapıyordu. Şimdi anne sütü ve kısa süreli geçtiğimiz ek gıda her gün kaka yapmalarına sebep oldu. İlla her gün çıkacak diye kaide yok. 5 güne kadar normal...

canım ferrumu nasıl veriyorsun kac damla?

ikinci ayı doldurduk bende olmadım. kendim için kontrole gidecem ama bana hiç sıra gelmiyo....

Dün 4. ay aşılarımızı olduk. Kızlar dikkat edin. Yapılan ikinci karma aşılar ateş ve huysuzluk yapıyor. İlkinde sorun yoktu tabii ama dün kabus gibiydi. Akşam yatmadan Spasmo-Panalgine yarım fitil attım ki ben en son aşamada yaparım düşünün yani. Neyseki rahat uyudular. Ama bu sabah ateşleri devam ediyor. Fitil atmadım üzerlerini incelterek biraz düşürdüm. Çok artmazsa atmayacağımda. Elimde ateşi ölçer bir ona bir oan dakikada bir. İkiz anneleri mutlaka yardımcı olacak birini alın yanınıza. Ben yalnızım anam ağlıyor :KK43::KK53::KK5:

ayy cnm yaa benim ilk asida sıkıntılıydı..Atesimiz cikmadi ama Agrisi oldu kuzumun :KK43:

Lactamil bende içiyorum cnm. İkizlerden yemek yiyemediğim için depo takviyesi alıyorum. Canım bir doktorun dediği diğerini tutmuyır ki. Mesela sünnet olayı konuşuyorum dr larla herkes ayrı birşey diyor. KLafayı yedirtiyıorlar bazen..

Cnm yaa yeni cikti ya lactamil..Sonradan bi problemi bulunursa diye ben cesaret edemiyorum..Sen iciyormussun , sen bilirsin tabiki ama bi soliim dedim..İlaclarin bile kac yil sonra birseyleri cikiyo..bu urun yeni cikti yaa guvenemiyorum ben..

Cnmm ne guzel hersey yolunda demekki..Bittikten sonra rahatlayacak misin acaba ? Hani karnimizdaki sadece sislik mi yoksa regl olamamanin da sıkıntısı mi ? bi bakip bizede bildirsene..

ikinci ayı doldurduk bende olmadım. kendim için kontrole gidecem ama bana hiç sıra gelmiyo....

Sorma cnm bende gec gittim.Ama sezeryanda ic dikislere de bakiliyo..Ihmal etme bence.Bide simir testide yapildi bana..Onu da ihmal etmeyelim kizlar aman..

of kızlar ya bebeğim kilo almıyor 5300 olmuş 2 ay 20 günlük ebede 15 gün daha bakalım dedim olmazzsa mama dedi

cnm belli olmaz daha..Bekle bakalim..Anne sutu gibisi var mi ? Dun trt1 de dr. konusuyordu. Dedi ki normalde bebeklerin kilosunun 5. ayda 2. kat agirligina cikmasi gerekiyo dedi.ortalama ayda 500 gr.Bence mama icin baska dr.a da git bi..

X