Selam canım.Sen bebeğinin kakasında mı kan görüp doktora gitmiştiniz.Kakasını inceleyip alerji olduğundan bahsetmişti bir arkadaş.Aynı sorun bende de oldu.Kakasında kan gördüm ve kakalı bezini doktora götürdüm.Doktor mikroskop da inceleyip amipli dizanteri olduğunu söyledi ve şurup verdi.Şurubu kullandık fakat yine arada sırada ben kan görüyorum kakasında.Gördüğüm zamanlarda şuna dikkat ettim oğlum ne zaman yeşil kaka yapıyorsa kan oluyor.Sarı ve kumlu kakasında hiçbir şey yok.Doktor bu şurupla geçmezse diyet yapacaksın dedi.Süt ve süt ürünlerini yememem gerektiğini belirtti.Ben bu hafta içi tekrar kakalı bezini götürüp baktıracağım.Üstelik ben deli gibi süt peynir yoğurt seven biriyim.Sen beslenme listene neler ekledin.Senin yavrunda ne gibi şikayetler olmuştu ve doktor nasıl ve ne teşhisi koydu.Bana ayrıntılı bilgi verir misin? Her şeyin için hemen hemen süt var.Kek,çikolata vb.Çok zor ne yapacaksam..Şimdiden teşekkür ederim.Bebeğine ve sana bol bol sağlık.
Evet canim kanli kaka oldu internette dizanteri belirtisi diyo.doktora gittik bu bebegin dizanteri olma ihtimali yok kan sut alerjisinden olur dedi.ben diyete basladim bebegimde diyet mamasi yiyo pregomin as adi.herseyde sut ve urynleri var.sebze yiyorum.bende sadece sut degil coklu protein alerjisi var balikda yapti.sabah kahvaltida zeytin ve zeytinyagi salatalik yiyorum.yemekler sivi yagli.tahin helvasi yedim oda yapti.inan sut ve seker cikinca yencek bisey kalmiyo.alerjik bebekler kilo alamazlarmis kustuklari icin.cok sukur bizde kusma yok kilomuzda iyi.cabuk atlatirsin dedi doktor.poposunda gecmeyen pisik vardi alerjidenmis.hic bi ilac gecirmedi sudocream var o duzeltti yavrumu.ins sende yavrunda en kisa zamanda rahatlarsin