Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Selam canım.Sen bebeğinin kakasında mı kan görüp doktora gitmiştiniz.Kakasını inceleyip alerji olduğundan bahsetmişti bir arkadaş.Aynı sorun bende de oldu.Kakasında kan gördüm ve kakalı bezini doktora götürdüm.Doktor mikroskop da inceleyip amipli dizanteri olduğunu söyledi ve şurup verdi.Şurubu kullandık fakat yine arada sırada ben kan görüyorum kakasında.Gördüğüm zamanlarda şuna dikkat ettim oğlum ne zaman yeşil kaka yapıyorsa kan oluyor.Sarı ve kumlu kakasında hiçbir şey yok.Doktor bu şurupla geçmezse diyet yapacaksın dedi.Süt ve süt ürünlerini yememem gerektiğini belirtti.Ben bu hafta içi tekrar kakalı bezini götürüp baktıracağım.Üstelik ben deli gibi süt peynir yoğurt seven biriyim.Sen beslenme listene neler ekledin.Senin yavrunda ne gibi şikayetler olmuştu ve doktor nasıl ve ne teşhisi koydu.Bana ayrıntılı bilgi verir misin? Her şeyin için hemen hemen süt var.Kek,çikolata vb.Çok zor ne yapacaksam..Şimdiden teşekkür ederim.Bebeğine ve sana bol bol sağlık.

Evet canim kanli kaka oldu internette dizanteri belirtisi diyo.doktora gittik bu bebegin dizanteri olma ihtimali yok kan sut alerjisinden olur dedi.ben diyete basladim bebegimde diyet mamasi yiyo pregomin as adi.herseyde sut ve urynleri var.sebze yiyorum.bende sadece sut degil coklu protein alerjisi var balikda yapti.sabah kahvaltida zeytin ve zeytinyagi salatalik yiyorum.yemekler sivi yagli.tahin helvasi yedim oda yapti.inan sut ve seker cikinca yencek bisey kalmiyo.alerjik bebekler kilo alamazlarmis kustuklari icin.cok sukur bizde kusma yok kilomuzda iyi.cabuk atlatirsin dedi doktor.poposunda gecmeyen pisik vardi alerjidenmis.hic bi ilac gecirmedi sudocream var o duzeltti yavrumu.ins sende yavrunda en kisa zamanda rahatlarsin

Selam canım.Sen bebeğinin kakasında mı kan görüp doktora gitmiştiniz.Kakasını inceleyip alerji olduğundan bahsetmişti bir arkadaş.Aynı sorun bende de oldu.Kakasında kan gördüm ve kakalı bezini doktora götürdüm.Doktor mikroskop da inceleyip amipli dizanteri olduğunu söyledi ve şurup verdi.Şurubu kullandık fakat yine arada sırada ben kan görüyorum kakasında.Gördüğüm zamanlarda şuna dikkat ettim oğlum ne zaman yeşil kaka yapıyorsa kan oluyor.Sarı ve kumlu kakasında hiçbir şey yok.Doktor bu şurupla geçmezse diyet yapacaksın dedi.Süt ve süt ürünlerini yememem gerektiğini belirtti.Ben bu hafta içi tekrar kakalı bezini götürüp baktıracağım.Üstelik ben deli gibi süt peynir yoğurt seven biriyim.Sen beslenme listene neler ekledin.Senin yavrunda ne gibi şikayetler olmuştu ve doktor nasıl ve ne teşhisi koydu.Bana ayrıntılı bilgi verir misin? Her şeyin için hemen hemen süt var.Kek,çikolata vb.Çok zor ne yapacaksam..Şimdiden teşekkür ederim.Bebeğine ve sana bol bol sağlık.

Evet canim kanli kaka oldu internette dizanteri belirtisi diyo.doktora gittik bu bebegin dizanteri olma ihtimali yok kan sut alerjisinden olur dedi.ben diyete basladim bebegimde diyet mamasi yiyo pregomin as adi.herseyde sut ve urynleri var.sebze yiyorum.bende sadece sut degil coklu protein alerjisi var balikda yapti.sabah kahvaltida zeytin ve zeytinyagi salatalik yiyorum.yemekler sivi yagli.tahin helvasi yedim oda yapti.inan sut ve seker cikinca yencek bisey kalmiyo.alerjik bebekler kilo alamazlarmis kustuklari icin.cok sukur bizde kusma yok kilomuzda iyi.cabuk atlatirsin dedi doktor.poposunda gecmeyen pisik vardi alerjidenmis.hic bi ilac gecirmedi sudocream var o duzeltti yavrumu.ins sende yavrunda en kisa zamanda rahatlarsin.
Buarada pisigi yesil kaka yapiyo dedi doktor.galiba yesil kaka herseyin sorumlusu

Evet canim kanli kaka oldu internette dizanteri belirtisi diyo.doktora gittik bu bebegin dizanteri olma ihtimali yok kan sut alerjisinden olur dedi.ben diyete basladim bebegimde diyet mamasi yiyo pregomin as adi.herseyde sut ve urynleri var.sebze yiyorum.bende sadece sut degil coklu protein alerjisi var balikda yapti.sabah kahvaltida zeytin ve zeytinyagi salatalik yiyorum.yemekler sivi yagli.tahin helvasi yedim oda yapti.inan sut ve seker cikinca yencek bisey kalmiyo.alerjik bebekler kilo alamazlarmis kustuklari icin.cok sukur bizde kusma yok kilomuzda iyi.cabuk atlatirsin dedi doktor.poposunda gecmeyen pisik vardi alerjidenmis.hic bi ilac gecirmedi sudocream var o duzeltti yavrumu.ins sende yavrunda en kisa zamanda rahatlarsin.
Buarada pisigi yesil kaka yapiyo dedi doktor.galiba yesil kaka herseyin sorumlusu

Teşekkür ederim.Dediğim gibi ben de kakasında görüyorum özellikle yeşil kaka yaptığında iplik şeklinde kan oluyor.Bir de yeşil kakayı köpük köpük yapıyor bu şekilde yaptığı için poposunun delik kısmında pişik devamlı oluyor.Ben sebamedin pişik önleyicisini sürdüm hiçbir işe yaramadı.Pişiği hep devam etti.Pişik kreminde özellikle çinko olması gerekiyormuş.Hametan aldım rutine bağladım her bezinde hemen hemen sürüyorum.Sonra üzülüyorum ne de olsa kimyasal ilaç bu kullandığım.Benim bebeğim sadece anne sütü alıyor.Hem sağlık ocağındaki ebe hem de götürdüğüm bütün doktorlar mama verme kilo alması iyi mamaya gerek yok dedi.Kusması ise her zaman olmamakla birlikte kustuğu zaman kesilmiş peynir şeklinde oluyor.Naıl anlatsam yoğurt gibi falan.Bu şekilde kusmanın zararı yok dedi su gibi fışkırır tarzda kusmasın yeterliymiş doktorun dediğine göre.Ben de artık dikkat edeyim.Süt ve süt ürünlerini kullanırken.Yalnız idilciğim işin enteresan kısmı ben her bezinde görmüyorum arada sırada görüyorum sen de durum nasıldı her kakalı bezinde gördün mü kanı.Tekrar teşekkür ederim paylaşımın için.Sevgiler...

Teşekkür ederim.Dediğim gibi ben de kakasında görüyorum özellikle yeşil kaka yaptığında iplik şeklinde kan oluyor.Bir de yeşil kakayı köpük köpük yapıyor bu şekilde yaptığı için poposunun delik kısmında pişik devamlı oluyor.Ben sebamedin pişik önleyicisini sürdüm hiçbir işe yaramadı.Pişiği hep devam etti.Pişik kreminde özellikle çinko olması gerekiyormuş.Hametan aldım rutine bağladım her bezinde hemen hemen sürüyorum.Sonra üzülüyorum ne de olsa kimyasal ilaç bu kullandığım.Benim bebeğim sadece anne sütü alıyor.Hem sağlık ocağındaki ebe hem de götürdüğüm bütün doktorlar mama verme kilo alması iyi mamaya gerek yok dedi.Kusması ise her zaman olmamakla birlikte kustuğu zaman kesilmiş peynir şeklinde oluyor.Naıl anlatsam yoğurt gibi falan.Bu şekilde kusmanın zararı yok dedi su gibi fışkırır tarzda kusmasın yeterliymiş doktorun dediğine göre.Ben de artık dikkat edeyim.Süt ve süt ürünlerini kullanırken.Yalnız idilciğim işin enteresan kısmı ben her bezinde görmüyorum arada sırada görüyorum sen de durum nasıldı her kakalı bezinde gördün mü kanı.Tekrar teşekkür ederim paylaşımın için.Sevgiler...

pişik için bulgaristandan bi krem aldı bize tanıdık eltim önermişti penaten çok yoğun kıvamlı bir krem tavsiye ederim imkanı olanlar varsa aldırtsın

kızlar bende 42 ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim. doğumdan çıkınca 54kiloydum. bugün tam 60 günlük oldum. kilomda 47.5. görenler sen mi doğurdun diyorlar ama benim eski eteklerim pantolonlarım olmuyor. çünkü tahta gibiydim. bana göre o yüzden göbeğim var. ama dahada gitmez sanırım 2 ay oldu:KK43: buarada bende regl olmadım hala

Cnm 42 de çok az.. Bence şimdi daha güzel olmuştur spor yaparak kilo vermeden kasa donusturursun göbeğini vee süper olur bence..:KK66:

maşallah asyamıza subhanallah:) rabbim nazarlardan saklasın inşallah.. bizde dün aşılarımızı olduk 2 bacak bir kol. ateş düşürücü vermeden gittim. eve geldiğimde 2 saatte bir ölçtüm gecede aynı şekilde ateşi çıkmadı. çok şükür.

Ay ben çok korkuyorum karma aşıdan inşallah bizimde böyle geçer...

Masallah rabbim nazarlardan korusun minik Asya'yi ♡♡♡♡
Ben 65 ile hamile kaldim 77 ile dogum yaptim ve dogumdan beri 69 kiloyum göbis duruyor :-( :-( dogumdan sonra hata hamilelik dahil tatli manyagi oldum yemek aramiyorum ama tatli icin deli oluyorum:-( kendimi durduramiyorum cok gicik bir durum ya..

Ben hayatimda tatil nedir bilmedim aynen bende simdi deli oluyorum tatliya..

bende tatlı krizlerine girenlerdenim. hamileyken hiç aşermedim hatta iştahsızdım ama şimdi canım çok abur cubur çekiyo. napacaz göbeği nasıl eritecez bimiyorum... üstüne büyümese iyi, tatlı göbek ve kalçayı büyütüyo...

Benim oncedende göbeğim verdi yaa :KK43: gitmez artik bu gobekkk :KK43:

her bezde olmuyo canim.yesil olunca oluyo.benim kuzum cok ikiniyo poposunun cikisindan kan geliyo galiba.doktor iyi sorun edilcek gibi degil diyo.bakalim nolcak.pisik icin en iyisi sudocream canim.ingilterede cok populer bi kremmis tanidiklarimda kullaniyo memnunlar

3 aşı beni strese soktu..perşembe günü olucaz..ilkinde çok bağırdı bunda napar bilmiyorum tatlı kızım:KK43:

rota aşısı ağızdan damlatılan bir damlaymış..durmunuz varsa benc yaptırın..

benim doktorumda karma aşıya gitmeden yarım saat önce 1 çay kaşığı calpol ver dedi..

Ben bisekilde dayaniyorum ama bebegim zorlaniyo.ikiniyo agliyo.uyumuyo kivraniyo.inan kuzumu o halde gormek yipratiyo beni

çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah canım ya:KK43:

3 aşı beni strese soktu..perşembe günü olucaz..ilkinde çok bağırdı bunda napar bilmiyorum tatlı kızım:KK43:

rota aşısı ağızdan damlatılan bir damlaymış..durmunuz varsa benc yaptırın..

benim doktorumda karma aşıya gitmeden yarım saat önce 1 çay kaşığı calpol ver dedi..

banada yarım fitil yada 1çay kaşığı calpol verip getir dediler. ama ben vermeden götürdüm. ateşi de çıkmadı. bazı bebeklerin dirençleri yüksek oluyor ateş yapmıyor. bende strres yapmıştım 3 aşı birden diye ama aşı biter bitmez memeyi aldı ve sakinleşti. sıkıntı yapma canım. ha 1 aşı ha 3 aşı hemen unutuyor bebekler.

Tunaydın herkese.. Birsürü is beni beklemekte ben bulduğum fırsatları oturup dinlenmekle gecirmekteyim.. :)..

Kızlar bu arada Bebişlerinizin kiloları ne durumda yaa.. Bnimki bana cok zayıf geliyo boyuda kısa 2 aylık kilosu 4650 geldi.. tabi doğum kilosu 2450 yle taburcu olmuştuk sarılık vs den dolayıda düşüş oldu kiloda..

Tunaydın herkese.. Birsürü is beni beklemekte ben bulduğum fırsatları oturup dinlenmekle gecirmekteyim.. :)..

Kızlar bu arada Bebişlerinizin kiloları ne durumda yaa.. Bnimki bana cok zayıf geliyo boyuda kısa 2 aylık kilosu 4650 geldi.. tabi doğum kilosu 2450 yle taburcu olmuştuk sarılık vs den dolayıda düşüş oldu kiloda..

kaç kiloya kadar düştü cnm doğudan sonra bide boyu kaçtı kaç oldu şimdi
şimdi benim bebeğim 3510 doğdu 3350 ye düştü 2 aylık kilosu 5100 her ay normali 600-900 gr alması lazım aşağ yukarı, boyuda 51.5 cmden 58 cm çıktı

Son düzenleme:
54 le hamile kaldım 71 le doğum yaptım 62 kiloyum şimdi.. şu an 5 aylık hamile karnı var bende.. platese başlıcam doktordan izin gelirse

bende 5 aylık gibiyim hayatımda hiç göbeğim olmadı psikolojim fenaaaaaaaaaaa

Kızlar günaydın rota aşısından sonra kızımda gaz problemi başladı daha önce hiç gaz problemimi olmamıştı dün acile gittik doktoru normal aşıdan sonra olur dedi ama ne kadar sürecek bu aynı şekilde olan var mı çok kötü oluyo kuzum kıpkırmızı oluyo ıkınmaktan

eyvahhhhh biz normalde çok gazlıyız yandık o zaman

kızlar bende 42 ile hamile kaldım 62 ile doğuma girdim. doğumdan çıkınca 54kiloydum. bugün tam 60 günlük oldum. kilomda 47.5. görenler sen mi doğurdun diyorlar ama benim eski eteklerim pantolonlarım olmuyor. çünkü tahta gibiydim. bana göre o yüzden göbeğim var. ama dahada gitmez sanırım 2 ay oldu:KK43: buarada bende regl olmadım hala

bende daha olmadım canım regl olan varmı acaba içimizden

kaç kiloya kadar düştü cnm doğudan sonra bide boyu kaçtı kaç oldu şimdi
şimdi benim bebeğim 3510 doğdu 3350 ye düştü 2 aylık kilosu 5100 her ay normali 600-900 gr alması lazım aşağ yukarı, boyuda 51.5 cmden 58 cm çıktı

Canım 2700 doğdu 3-4 gün sonra 2450 oldu.. boyu 46 cm di şuan 56 cm.. en son kilosu 4650 ama sağlıkocağında 4750 geldi.. Cok düsük gelio bana ama doktora göre kilo alımı cok iyi :S bizim doktor fazla kilolu olmasından yana değil ama bizimkide zayıf yani :S

Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim malum kızla ugraşmaktan gece 2den 3den aşağı uyku yok avaz avaz ağlıyo gözlerinden uyku akıyo ama uyumamk için resmen direniyo neolucak bilmem gözlerini açıyo öylece durup beni izliyo sinirleniyorumda öyle yapınca ama o gülüşü yok mu beni eritiyo işte annelik böyle bişeymiş demek :)

9unda aşılar için sağlık ocagına gidicez çok ağlıycak diye çokda korkuyorum inş.çok ağlamaz.

Benimde kilom duruyo göbek var hala 4aylık hamile gibiyim insanların espirileride bitmedi hala içinde bitane daha mı unuttular yok bilmem ne sanane kardeşim ya.

40dan sonra bende reng olmadım bakalım neolucak

İşte buda benim kara kızım ASYA maşallah teyzelerEki Görüntüle 821717 i

masallah masallahh cnm benimmm..Rabbim korusun minik prensesi... :) Guzellige bakk :)

her bezde olmuyo canim.yesil olunca oluyo.benim kuzum cok ikiniyo poposunun cikisindan kan geliyo galiba.doktor iyi sorun edilcek gibi degil diyo.bakalim nolcak.pisik icin en iyisi sudocream canim.ingilterede cok populer bi kremmis tanidiklarimda kullaniyo memnunlar

Cnm saf zeytin yagini kulak temizleme cubuguna sur iyice..ıkındıgında , poposunun etrafina sur ve iceri ittir cubugu biraz.Eger cikisinda zorlanma oluyorsa , bebk cok rahatliyo..Birazda bacaklarini yukari kaldirip karnina baski yaparsan hemen yapiverir kakaisni.Hatta benimki bir kere fiskirtti ben boyle yapinca :) 30 cm menzili var :)

X