Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canımsakın stres yapma öncelikle benimkide mememi almadı hep sağıyorum sütüm başlarda azdı şimdi 3 saatte bir cc süt geliyo mendela süt sağma makinası kiraladık çok güzel ben kendime kraft I'n almıştım mahvetti göğüslerimi istanbul daysan kesinlikle kirala derim canım zaten 15 cc yetmez bebeğe düzenli sağ o zaman benimkide biberonu emzik niyetine kullanıyo sürekli ağzında olsun istiyo öncelikle stres yapma başta bende çok üzüldüm sağıyorum sütüm bitecek diye eşim hep destek oldu olsun mama veririz diye o rahatlıkla sütüm arttı gerçekten hiç sütü gelmeyen insanlar var bi şekilde büyüyo bebişleri rahat ol tatlım düzenli sağdıktan yada emzirdikten sonra artar sütün üzülme
Canım mustela konak önleyici şampuan aldım ben doğduğundan beri kullanıyorum hiç sorun olmadı kullan sende ama zeytinyağlar tara gerçekten iyi geliyo

3 saatte bir bana çok uzun bir süre geldi canım, yine bilemem dr neder o dur ama ben sık emziriyorum hem süt bollaşsın diye hemde alışsın diye 1.5 saatte bir emziriyorum zaten gecede uyku sersemi daha güzel emiyor artık sık sık emzir derim hem sütün daha çok artar

geçmiş olsun canım.. şu emzirme işi doğumdan ve hamilelikten çok daha zormuş değilmi.. benimde göğüslerim iyileşmedi çok canım yanıyor..

canım bende öyle biliyorum ne kadar sık emzirisen okadar sütün artıyor diye.

Bndede ayni canim. Ust yapistirma merak etme lohusaliktayiz daha gececk hepsi..

arkadaşlar bebeğinin yüzü kızarık olan var mı benim bebeğimin kırmızı noktaları var sanki böyle bir şey alerji yapmış gibi arada geçiyor
Benim bebegimde oyle canim normal. Takma kafana.

Bebegin ememiyirsa bolca sut sagmaya calis. Boylece hep sutun bollasir hem bebegin daha rahat emer. Sikma canini.. ben hem emziriyor hem sik sik sagiyirum. Hatta simdi emzirdim uyuttum. Yine sagicam..

kırmızılıklar bizdede var korkmayın..yenidoğanlarda oluyor..

kepek konak bizdede var...

sütünüzün gelmesi için bol bol emzirin kızlar ve bolca SU için...

kızlar hepinize merhaba... eylül annesi olmayı beklerken ağğustos annesi oldum:) 21 ağustosta 36+5 te doğum yaptım:) oğlum ve ben iyiyiz.. Allahım hepinize nasip etsin bu mutluluğu

Son düzenleme:
selam arkadaslar nasilsiniz ?biz iyiyiz cok sukur oglumuzla mutlu mesut yasiyoruz,oglumun yuzundaki sivilcelerden baska sikeyetimiz yok. yazdiklarinizi okuyorum ama cevap yazmaya vakit bulamiyorum,cok uyunca is yemek temizlik boyle geciyo fazla zaman bulamiyosun,vakitin nasil gectigi hic anlasilmiyor.bizden bu kadar hepinizi ve bebizleri optuk.

kızlar sütümü sağmaya karar verdim. hem sütüm artsın diye hemde dışarı falan çıktığım zaman bebişimin yemeği yanımızda olsun diye.. süt sağmayı aldım lansioh ama biberon alırsa göğsümü bırakmasın diye de biberonu size sormak istedim biberon kullananlar yardımcı olursa sevinirim. bi dr. brown varmış sanırım chicco nun onu methetmişler.. doğal akışlı mı ne öyle birşey. annegöğsü gibiymiş. siz ne önerirsiniz?

cnm bende avent ve dr brown var ve kesinlikle dr. brown öneririm doğal akışlı emzikli

Step Up bebeğin emme hareketinde zaman iÇinde yaşanan doğal değişimlere uyum sağlayabilen tek biberon olmasıyla, tüm büyüme aşamaları boyunca bebeğinizi doğal biçimde beslemenizi sağlar.
Bebeğinizin ilk ayları içinideal...
Damarlı halkalar, bebeğin dilinin doğru pozisyonu bulması ve biberon emziğini doğal bir hareketle “sıkıştırma”sı içinbebeğe yardımcı olur.
Ekstra büyük, yuvarlatılmış emzik tabanı tamamen anne göğsü hissi vermeye yöneliktir.
Kolik önleyici valf bulunur.
Eki Görüntüle 791244

canım bunu satın aldım doğrumu

dr browns cnm benim aldığım bu değil

merhaba arkadaslar bir sorum olacakti, banyo sonrasi bebe yag mi? yoksa losiyon mu kulanmak daha iyidir, simdiden tesekurler

Kızlar sorun iki türlü kızım emmiyor aktif şeekilde oynuyor memeyle sıcak havlu koyup sağığorum sadece en fazla 15 20 cc cıkıyor sık sağınca sadece 5 cc napıcamı bilemeiorum mamayı kaşıkla veriyoz alışmasın biberona diye ama biberonu nasıl emiyor cup cup cup diye meemye gelince hemen uyuyor uyanmak bilmiyor 60 cc mamaylada ancak doyuyor off iice stres oldum inş dediğiniz gibi zamanla artar çok üzülüyorum bebeğimi anne sütüyle besleyemiyorum diye

canım benim üzülürsen sütün zaten artmaz.. anne yorgun ve moralsiz olmıycak ki sütü artsın. en önemli etken bu. sonrada su. biranda da artmaz zaten zamanla artar yavaş yavaş sabırlı ol ve olumlu düşün. neden mama veriyorsun buarada bebeğine? bir göğsünden 20 cc çıkıyorsa yaklaşık 40 cc çıkar iki göğsünden. 60 cc ile doyuyor sanıyorsun ama 2 saatte değilde saat başı emzirirsen yada 1,5 saatte bir hem sütün artar hem bebeğin doyar. bence yani. biberon hangisini kullanıyorsun?

merhaba arkadaslar bir sorum olacakti, banyo sonrasi bebe yag mi? yoksa losiyon mu kulanmak daha iyidir, simdiden tesekurler

ben yağ kullanıyorum canım ama çok az yani 5-6 damla tüm vucuda yayıcak şekilde sürüyorum çünkü pek de içime sinmiyor herhangi birşey sürmek.. az sürme sebebim sonuçta losyonda olsa yağda olsa hepsi kimyasal bunu düşünerek az sürüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…