- 25 Eylül 2012
- 3.532
- 4
Canımsakın stres yapma öncelikle benimkide mememi almadı hep sağıyorum sütüm başlarda azdı şimdi 3 saatte bir cc süt geliyo mendela süt sağma makinası kiraladık çok güzel ben kendime kraft I'n almıştım mahvetti göğüslerimi istanbul daysan kesinlikle kirala derim canım zaten 15 cc yetmez bebeğe düzenli sağ o zaman benimkide biberonu emzik niyetine kullanıyo sürekli ağzında olsun istiyo öncelikle stres yapma başta bende çok üzüldüm sağıyorum sütüm bitecek diye eşim hep destek oldu olsun mama veririz diye o rahatlıkla sütüm arttı gerçekten hiç sütü gelmeyen insanlar var bi şekilde büyüyo bebişleri rahat ol tatlım düzenli sağdıktan yada emzirdikten sonra artar sütün üzülmekızlar çok sıkıntıdayım bebeğim emmiyor memeyi tutyor ama katıf emmeiyor yalabcı emzik gibi kullanıyor napıcamı bilemiyorum ağlıyor memeyi veriyorum anında uyuyor sağıyorum memmi 15 cc çıkıyor iki memeden ama emse daha çok çekiyor zorla uayandıyorum emmesi için aktik emmesi 2 ssatimi alıyor mama veriyoruz mecburen fakat 3 saatte zorla uyandırıyorum ağlıyorum üzüntüden kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim
Canım mustela konak önleyici şampuan aldım ben doğduğundan beri kullanıyorum hiç sorun olmadı kullan sende ama zeytinyağlar tara gerçekten iyi geliyoCanim benim oglumda da o problem var hatta yuzu kollari vede sirtinda :--( bende ilk once alerji zannedip hastaneye gittim ama cocuk dr normal panik yapmayin dedi ama hala duruyorlar bakalim.
Birde oglumun kafasinda ve kaşlarinda kepeklenme gibi birseyler oldu sordum Konak dediler zeytin yagi surup bebek taragi ile taramami sonrada banyo yaptirmami soyledi ebe , iki gundur yapiyorum fakat tam olarak gecmedi sizlerde boyle bir problem var mi??