Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

beklemek çok zor biliyorum ama çok başarılı bir epi sez. geçirmiş biri olarak benim nacizane fikrim normal doğumu bekle.. benim düşün hiçbi sıkıntım olmadı çok şükür ameliyatla ilgili dr.um çok iyiydi ameliyatım başarılı geçti hemen ayağa kalkabildim ama genede normal doğum yapmış olsaydım şuan eski hayatıma çoktan dönmüştüm..
bende normal olsun istiyorum ama beklemek istemiyorum 41. haftada olabilir belki ama ben panik bi tipim herşeye kaygılanıyorum daha fazla stres olamıcam psikolojim ii değil yarın şansımı denicem inş bu gece ağrılarım olur biraz daha açılır yarınada allah kerim sezaryen son şık 1 ay öncesi sezaryen olma ihtimali yüksekti şimdi normali denicez hayırlısı olsun inş hurmanın egzersizlerin dibine vurdum

kızlar bu arada elevit kullanan varmı. ben şuan sadece kan hapı kullanıyorum ama güneşe pek çıkmadığım için ve kabız olucam korkusuyla herşeyi yemedğim için sanki elevite ihtiyacım var gibi.. kullanan varmı?

ben elevit kullanıyorum canım.hatta emzirmeyi bırakana kadar kullan dedi doktorum bana...çünkü sütün kalitesini artırıyormuş..

kan ilacı demir hapı falan vermedi..doğumdan 1 hafta önce kan testi istedi..gerek yok doğumdan sonra kullanmana dedi...

ben elevit kullanıyorum canım.hatta emzirmeyi bırakana kadar kullan dedi doktorum bana...çünkü sütün kalitesini artırıyormuş..

kan ilacı demir hapı falan vermedi..doğumdan 1 hafta önce kan testi istedi..gerek yok doğumdan sonra kullanmana dedi...

ne güzel yüksekmiş demekki kanın maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

bende normal olsun istiyorum ama beklemek istemiyorum 41. haftada olabilir belki ama ben panik bi tipim herşeye kaygılanıyorum daha fazla stres olamıcam psikolojim ii değil yarın şansımı denicem inş bu gece ağrılarım olur biraz daha açılır yarınada allah kerim sezaryen son şık 1 ay öncesi sezaryen olma ihtimali yüksekti şimdi normali denicez hayırlısı olsun inş hurmanın egzersizlerin dibine vurdum

bu kadar bekledikten sonra sezeryan olursan yazık olur. benim en büyük korkum oydu. açılmanın başlamış olması çok iyi. benim önce sancılarım başlamıştı kan da gelmişti ama açılma yoktu. o doğum masasına çıktığımda hala 6-7 cm di. biraz daha sabret bence. doğumdan sonra 5-6 günde toparlar çocuğuna bakarsın

bu kadar bekledikten sonra sezeryan olursan yazık olur. benim en büyük korkum oydu. açılmanın başlamış olması çok iyi. benim önce sancılarım başlamıştı kan da gelmişti ama açılma yoktu. o doğum masasına çıktığımda hala 6-7 cm di. biraz daha sabret bence. doğumdan sonra 5-6 günde toparlar çocuğuna bakarsın

Pazartesi gunu ogleden sonrs sancim vardi belden kasiklara vuran kasilmalar vardi bazen 20 dak giren cok umutluydum iste o zaman 1 parmak aciklik olmus fakat kasilmalarim duzene girmedi ve yok oldu gitti ve ben bebegimi hic hissedemedim ve panik oldum nstde hareketli ama ben hicbirini hissetmedim pazartesi sabah kontrolde ne acilma ne yumudama vardi sali sabah acilmayi duyunca sasirdim dogrusu ana o agrilar nasil kayboldu anlayamadim dr lekelenmen olabilir dedi cati muayenesinden sonra baya kanli nisan gibi bisiler geldi bugunde devam ediyor en son kilomuz 3800 du beklesem kilodan sezaryen olucak diye dusunuyorum cunku bebegimin iri olacagi dusunuluyodu don 2 hafta kilo alimi yavasladi bu hafta yine aldi ve dr ozamsn icin iri bebegi normal doguramicami soylemisti bekleme fikri nedense icimi daraltiyo ins yarina kadar agrim olur acilma olur suni sanciyla dogumum olur acelemi ediyorum diyede dusunmuyoo diilim hicbisi bilmiyorum hayirlisi olsun hakkimizda takdir rabbimin

kızlar;

çocuk dru devit 3 die bi damla verdi bıngıldak gelişimi ve kemik gelişimi için..günde 3 damla..

eczacıda eşime demişki bu damla için çok erken demiş..

kullanan var mı?

bide kabızlık yapıomuş die duydum

Banada s.ocagindan verdiker. Kendi cocuk dr.umuzu aradim sordum 15 gunden sonra kullanma taraftariyim dedi. Bugun basladik kuanmaya . Gelişimi icin gerekli imis. 1 yasina kadar kullanılması uygunmus.

Bende ayni durumda idim psikolojim bozulmaya baslamisti
39+3 de sezeryan oldum. Ohh mis. Bebegum kucamda. Iyi dusun canim. Pisman olack bir karar verme..
Benden tavsiye kimseye kulak asma gönlun ne istiyor ise oyle davran o bebegi 9 ay hatta 10 ay sen tasidin. Kimseye hesap vermek zorunda degilsin canim..

Banada s.ocagindan verdiker. Kendi cocuk dr.umuzu aradim sordum 15 gunden sonra kullanma taraftariyim dedi. Bugun basladik kuanmaya . Gelişimi icin gerekli imis. 1 yasina kadar kullanılması uygunmus.

Bende ayni durumda idim psikolojim bozulmaya baslamisti
39+3 de sezeryan oldum. Ohh mis. Bebegum kucamda. Iyi dusun canim. Pisman olack bir karar verme..
Benden tavsiye kimseye kulak asma gönlun ne istiyor ise oyle davran o bebegi 9 ay hatta 10 ay sen tasidin. Kimseye hesap vermek zorunda degilsin canim..

zaten eşim ve bi çok kişi daha aceleci ben sezaryen desem diye bekliolar ama ben bugüne kadar bekledim ve sanırım bende beklemek istemiyorum 41. hafta hatta 42 ye kadar bekleyenler var ama ben bunu göze alamaıyorum nedense içim olmaz diyor hayırlısı artık

biz tamamız kızlar :KK66:
oğlumu dün saat 1 den 5e kadar çektiğim sancılar sonrası viyak viyak doğurdum.
birbirimize aşık olduk onu maymun gibi koynumda uyutmak çok hoşuma gidiyo....
nasılda küçücük kıpkırmızı dudaklı bi oğlan Rabbim nasıl vermiş bana yaaaaa

Allah hayirli etsin.anali babali huzurlu saglikli mutlu buyur ins

Allah analı babalı büyütsün canım :) hayırlı evlat olur inşallah..

göğsümün iç kısmında bir sertlik oluştu 3 seferdir arka arkaya aynı göğsümü emziriyorum sıcak uyguluyorum masaj yapıyorum artık ova ova acımaya başladı zaten emzirirken de acıyo hala.. nasıl geçicek ağlıycam ya nedir bu emzirmeden çektiğim benim.. ne zaman geçicek bu acılarım emzirrken bile canım çok yanıyor hala birde bu selik çıktı

göğsümün iç kısmında bir sertlik oluştu 3 seferdir arka arkaya aynı göğsümü emziriyorum sıcak uyguluyorum masaj yapıyorum artık ova ova acımaya başladı zaten emzirirken de acıyo hala.. nasıl geçicek ağlıycam ya nedir bu emzirmeden çektiğim benim.. ne zaman geçicek bu acılarım emzirrken bile canım çok yanıyor hala birde bu selik çıktı

benimkiler bi günde pert oldu. hastaneden eve gelene kadar emzirmek işkence oldu bana. ama hastanedeki ebe hiç bir ilacın işe yaramadığını söyledi. bana şunu önerdi, havuç rendeleyip has zeytin yağı ile karıştır dolapta 15-20 dk beklesin sonra göğsüne azar azar koyup göğüs pedleriyle kapat dedi. denedim şimdi bakayım işe yararsa söylerim.

Slm kizlar.. En sonunda bende dogurdum..
Oyle bi dogum olduki, Ilk ve son cocugumuz olduguna karar verdik..

Dogum esnasinda ates yukselmesimi, tansiyon dusuklugumu, cocugun nefessiz kalisimi, kalp ritim bozuklulugumu.. ne ararsaniz vardi..

ben ne bøyle dogum duydum nede okudum..

Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin

kızlar bu arada elevit kullanan varmı. ben şuan sadece kan hapı kullanıyorum ama güneşe pek çıkmadığım için ve kabız olucam korkusuyla herşeyi yemedğim için sanki elevite ihtiyacım var gibi.. kullanan varmı?

ben kullanıyorum cnm sadece elevit içiyorum kan hapı içmiyorum sağlık ocağı iç dedi elevit banada dr demedi bir şey.. içtiğimden beri daha ii hissediyorum sanki kendimi

benimkiler bi günde pert oldu. hastaneden eve gelene kadar emzirmek işkence oldu bana. ama hastanedeki ebe hiç bir ilacın işe yaramadığını söyledi. bana şunu önerdi, havuç rendeleyip has zeytin yağı ile karıştır dolapta 15-20 dk beklesin sonra göğsüne azar azar koyup göğüs pedleriyle kapat dedi. denedim şimdi bakayım işe yararsa söylerim.

ah ah az çekemedim ilk 1 hafta çatla göğüs uçlarından resmen ağladım... ben çözümü zeytinyağlı pamuk yapıp sütyenim için koydum öyle bıraktım gün içinde emzirirkende silmene gerek yok üstelik

kızlar bebeğinize banyodan sonra cildine ne sürüyorsunuz ben arkadaş tavsiyesi ile sadece zeytinyağ sürüyorum ama hergün banyo yaptırdığım için hergün kullanmak pek mantıklı gelmiyor sizler neler kullanıyprsunuz

Mrb kızlarr... Ne zamandır giremiyorum cünkü girmeye fırsatım yok gecmişi bile pek okuyamadım... Bulduğum zamanda uyumaya calışıyorum yada işime gücüme bakıyorum.. Bizimkinin sarılığı hala gecmedi kızlar 22 gün oldu hala sarılık devam bnm gibi olan varmı yaa :KK43:.. Hem gaz hem kusma sorunumuz var.. beslenmeden sonra aralıklı hep kusuyoruz bi süre sonra kesilio bi sonraki beslenmede yine aynı..

Bu arada silikon göğüs ucuyla emziriyorum başından beri ucum yoktu şuan var ama alıştı ona diğer türlü emziremiyorum :KK43:.. arada biberonla sağıp veriyorum bu yüzden sütüm gidicek diye korkuyorum.. Napıcam bilmiyorum .. Bi fikri olan varsa yazarsanız sevinirim..

Bendeki durumlar böyle kızlar emzir, gaz çıkart, uyut, alt değiştir öyle devam ediyoruz..

X