- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
Ayrintilar çok kötü ama çok şükür bende c.tesi sabah 8 de dogum yapıtım.. Ve her sanci anımda sizlere de bol bol dua ettim... 18 saat sanci sonunda sezeryan ile paşama kavuştum :) çok şükür iyimiz ama agir atlatiyorum ben çünkü hem normal doğumun agrili tüm asamalarini atlattim hem de sezeryani yasadim oglusum iyi çok şükür ya herseye deger ..
Aklim hep sizdeydi ama kzmrl sunbal inşallah dogurmussunuzdur şimdi gecmisi okuyacagim ve sizlerde resim yollayacagim hemen
allah analı babalı büyütsün canım çok geçmiş olsun evladının ömrü uzun bahtı açık olsun ailesine vatanına hayırlı evlat olsun ben hala doğurmadım bugün ilk kez ağrı yasadım yürürken çok zorlanıyorum kasıklarım müthiş ağrıyor ilk kez ciddi kasılmalı bugün yasadım ama açılma yok rahim taş gibi bebek kanalda değil nstde sancı falanda yok çok mutsuzum iice psikolojim bozuldu çarşamba konrtol var sezaryen kararı çıkabilir beklesekmi bilmiyorum ama bunca acıya rağmen hiç açılma olmaması moralimi bozuyor heralde en sona ben kalıcam kırmzlrda haftasonuna olur demiş yalnız kalıcam ben