- 29 Mayıs 2012
- 356
- 1
göğsümün iç kısmında bir sertlik oluştu 3 seferdir arka arkaya aynı göğsümü emziriyorum sıcak uyguluyorum masaj yapıyorum artık ova ova acımaya başladı zaten emzirirken de acıyo hala.. nasıl geçicek ağlıycam ya nedir bu emzirmeden çektiğim benim.. ne zaman geçicek bu acılarım emzirrken bile canım çok yanıyor hala birde bu selik çıktı
Canım doğumdan bi kaç gün sonra sütüm gelmeye başlamıştı emzirmede sıkıntı yaşadığımdan dolup taşmıştı resmen benmde öle kist gibi sert sert şeyler geliyordu elime göğsümü boşalttıkca gecti bide çok ağrılıydı.. belki göğsün doluysa ondan olabilir canım.. olmadı sağ istrsen..
Slm kizlar.. En sonunda bende dogurdum..
Oyle bi dogum olduki, Ilk ve son cocugumuz olduguna karar verdik..
Dogum esnasinda ates yukselmesimi, tansiyon dusuklugumu, cocugun nefessiz kalisimi, kalp ritim bozuklulugumu.. ne ararsaniz vardi..
ben ne bøyle dogum duydum nede okudum..
Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin
Allak analı babalı büyütsün inşallahh... gözün aydın.. Benmde doğumum zordu ama bi problem yaşamadım Allah yardımcın olsun..
kızlar bebeğinize banyodan sonra cildine ne sürüyorsunuz ben arkadaş tavsiyesi ile sadece zeytinyağ sürüyorum ama hergün banyo yaptırdığım için hergün kullanmak pek mantıklı gelmiyor sizler neler kullanıyprsunuz
Ben nemlendirici süt kullanıyorum canım..ama zeytinyağı daha iyiydir tabi.. Bide günasırıda banyo yaptırıyorum ben..
bende normal olsun istiyorum ama beklemek istemiyorum 41. haftada olabilir belki ama ben panik bi tipim herşeye kaygılanıyorum daha fazla stres olamıcam psikolojim ii değil yarın şansımı denicem inş bu gece ağrılarım olur biraz daha açılır yarınada allah kerim sezaryen son şık 1 ay öncesi sezaryen olma ihtimali yüksekti şimdi normali denicez hayırlısı olsun inş hurmanın egzersizlerin dibine vurdum
Allah bi avazda doğurmanı nasip etsn inşallah.. Ben normal doğum yaptım cok zor gecti suni sancı cektim saatlerce, kesi fln derken sezeryan olsam daha rahat gecerdi falan diyodum ama ağrı sızı dikiş izi fln hepsi azaldı yok oldu nerdeyse o yuzden normal daha iyi sanırım.. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsn inşallahh