Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

göğsümün iç kısmında bir sertlik oluştu 3 seferdir arka arkaya aynı göğsümü emziriyorum sıcak uyguluyorum masaj yapıyorum artık ova ova acımaya başladı zaten emzirirken de acıyo hala.. nasıl geçicek ağlıycam ya nedir bu emzirmeden çektiğim benim.. ne zaman geçicek bu acılarım emzirrken bile canım çok yanıyor hala birde bu selik çıktı

Canım doğumdan bi kaç gün sonra sütüm gelmeye başlamıştı emzirmede sıkıntı yaşadığımdan dolup taşmıştı resmen benmde öle kist gibi sert sert şeyler geliyordu elime göğsümü boşalttıkca gecti bide çok ağrılıydı.. belki göğsün doluysa ondan olabilir canım.. olmadı sağ istrsen..

Slm kizlar.. En sonunda bende dogurdum..
Oyle bi dogum olduki, Ilk ve son cocugumuz olduguna karar verdik..

Dogum esnasinda ates yukselmesimi, tansiyon dusuklugumu, cocugun nefessiz kalisimi, kalp ritim bozuklulugumu.. ne ararsaniz vardi..

ben ne bøyle dogum duydum nede okudum..

Allah herkese kolay dogumlar nasip etsin

Allak analı babalı büyütsün inşallahh... gözün aydın.. Benmde doğumum zordu ama bi problem yaşamadım Allah yardımcın olsun..

kızlar bebeğinize banyodan sonra cildine ne sürüyorsunuz ben arkadaş tavsiyesi ile sadece zeytinyağ sürüyorum ama hergün banyo yaptırdığım için hergün kullanmak pek mantıklı gelmiyor sizler neler kullanıyprsunuz

Ben nemlendirici süt kullanıyorum canım..ama zeytinyağı daha iyiydir tabi.. Bide günasırıda banyo yaptırıyorum ben..

bende normal olsun istiyorum ama beklemek istemiyorum 41. haftada olabilir belki ama ben panik bi tipim herşeye kaygılanıyorum daha fazla stres olamıcam psikolojim ii değil yarın şansımı denicem inş bu gece ağrılarım olur biraz daha açılır yarınada allah kerim sezaryen son şık 1 ay öncesi sezaryen olma ihtimali yüksekti şimdi normali denicez hayırlısı olsun inş hurmanın egzersizlerin dibine vurdum

Allah bi avazda doğurmanı nasip etsn inşallah.. Ben normal doğum yaptım cok zor gecti suni sancı cektim saatlerce, kesi fln derken sezeryan olsam daha rahat gecerdi falan diyodum ama ağrı sızı dikiş izi fln hepsi azaldı yok oldu nerdeyse o yuzden normal daha iyi sanırım.. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsn inşallahh

ah ah az çekemedim ilk 1 hafta çatla göğüs uçlarından resmen ağladım... ben çözümü zeytinyağlı pamuk yapıp sütyenim için koydum öyle bıraktım gün içinde emzirirkende silmene gerek yok üstelik

valla oğlum bi kapıyo koluma kadar kasılıyo bende havuçlu zeytinyağına göğüs pedlerini batırıp koydum şimdi bide pavlodermin kremini alıp sürdüm onu herkes söylüyo inşalah iyi gelir. oğlumda sağolsun memede keyif yapıyo yalancı emzik gibi kullanıyo sıpa.....

kızlar bebeğinize banyodan sonra cildine ne sürüyorsunuz ben arkadaş tavsiyesi ile sadece zeytinyağ sürüyorum ama hergün banyo yaptırdığım için hergün kullanmak pek mantıklı gelmiyor sizler neler kullanıyprsunuz

Ben sebamed bebek losyonu kullaniyorum. Cok memnunum ..

Mrb kızlarr... Ne zamandır giremiyorum cünkü girmeye fırsatım yok gecmişi bile pek okuyamadım... Bulduğum zamanda uyumaya calışıyorum yada işime gücüme bakıyorum.. Bizimkinin sarılığı hala gecmedi kızlar 22 gün oldu hala sarılık devam bnm gibi olan varmı yaa :KK43:.. Hem gaz hem kusma sorunumuz var.. beslenmeden sonra aralıklı hep kusuyoruz bi süre sonra kesilio bi sonraki beslenmede yine aynı..

Bu arada silikon göğüs ucuyla emziriyorum başından beri ucum yoktu şuan var ama alıştı ona diğer türlü emziremiyorum :KK43:.. arada biberonla sağıp veriyorum bu yüzden sütüm gidicek diye korkuyorum.. Napıcam bilmiyorum .. Bi fikri olan varsa yazarsanız sevinirim..

Bendeki durumlar böyle kızlar emzir, gaz çıkart, uyut, alt değiştir öyle devam ediyoruz..

Bu kadar aynı olur ya
blzlm de sarılık daha yeni geciyor sarılıgımız.suan goz kapaklarında kaldı biraz.geciyor cok sukur.ama iki kez fototerapi gorduk.gaz sorunumjz bizimde var cok uykusuz kalıyoruz.kaka da yapamıyoruz .kesik kesik kusuyor bide son bikac gundur.ama kusma ve kaka yapamamaya sutun yararsa olur dediler.sutum yarıomus yani.ama ben uzuluyorum bebegim rahatsız oluo die.hele gaz sancısına ben de onunla aglıyorum bazen

Mrb kızlarr... Ne zamandır giremiyorum cünkü girmeye fırsatım yok gecmişi bile pek okuyamadım... Bulduğum zamanda uyumaya calışıyorum yada işime gücüme bakıyorum.. Bizimkinin sarılığı hala gecmedi kızlar 22 gün oldu hala sarılık devam bnm gibi olan varmı yaa :KK43:.. Hem gaz hem kusma sorunumuz var.. beslenmeden sonra aralıklı hep kusuyoruz bi süre sonra kesilio bi sonraki beslenmede yine aynı..

Bu arada silikon göğüs ucuyla emziriyorum başından beri ucum yoktu şuan var ama alıştı ona diğer türlü emziremiyorum :KK43:.. arada biberonla sağıp veriyorum bu yüzden sütüm gidicek diye korkuyorum.. Napıcam bilmiyorum .. Bi fikri olan varsa yazarsanız sevinirim..

Bendeki durumlar böyle kızlar emzir, gaz çıkart, uyut, alt değiştir öyle devam ediyoruz..

canım uzayan sarılıkta tsh yüksekliğinden şüpheleniyorlar bizde iki kere fototerapi aldık ve kontroller sırasında tsh yüksek bulundu ilaca başladık sonrasında atlattık çok şükür bugün tam bir aylığız ve gözlerimizde düzeldi.

Bu kadar aynı olur ya
blzlm de sarılık daha yeni geciyor sarılıgımız.suan goz kapaklarında kaldı biraz.geciyor cok sukur.ama iki kez fototerapi gorduk.gaz sorunumjz bizimde var cok uykusuz kalıyoruz.kaka da yapamıyoruz .kesik kesik kusuyor bide son bikac gundur.ama kusma ve kaka yapamamaya sutun yararsa olur dediler.sutum yarıomus yani.ama ben uzuluyorum bebegim rahatsız oluo die.hele gaz sancısına ben de onunla aglıyorum bazen

canım kaka sorunu bizdede var ama mama desteği veriyorum doktorun herhangi bişey önerdimi?

Dogum esnasinda ates yukselmesimi, tansiyon dusuklugumu, cocugun nefessiz kalisimi, kalp ritim bozuklulugumu.. ne ararsaniz vardi..

canım çok geçmiş olsun.. atlatmışsın çok şükür. Allah sana ve yavruna sağlık versin inşallah..

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..

Bende ELHAMDULILLAH iki gün önce normal dogum ile kızımı kucagıma aldımmm:KK16::emir_bebek:

slm kızlar 22 ağustos ta prensime kavuştumm
:))):KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlar Allah analı babalı büyütsün ne güzel iki melek daha geldi aramıza:)

kızlar bende iki gün önce acile gittim sabaha karşı 5 gibi. devamlı o kist gibi olan göğsümü emzirmeme rağmen azalmadı arttı şişlik. artık kıpırdayamaz oldum yatakta sağdan sola dönemiyordum. dr. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. 2 tane de krem. o göğsünü daha çok emzir dedi. ağlaya ağlaya emzirmeye çalışıyorum onu. biraz indi gibi şişi ama o sertlik sanki hala orda gibi kolumu yukarı kaldırrken ağrıyo. bebekde o göğsümü eskiden löp löp emiyordu şimdi okadar emmiyo. 1 hafta içinde geçmezse cerrahi müdahale yapıcaz dedi. dua edin kızlar gerek kalmasın:KK43: çok moralim bozuk çok canım yanıyo doğumdan betermiş bu ya:KK43:

kızlar bende iki gün önce acile gittim sabaha karşı 5 gibi. devamlı o kist gibi olan göğsümü emzirmeme rağmen azalmadı arttı şişlik. artık kıpırdayamaz oldum yatakta sağdan sola dönemiyordum. dr. antibiyotik ve ağrı kesici verdi. 2 tane de krem. o göğsünü daha çok emzir dedi. ağlaya ağlaya emzirmeye çalışıyorum onu. biraz indi gibi şişi ama o sertlik sanki hala orda gibi kolumu yukarı kaldırrken ağrıyo. bebekde o göğsümü eskiden löp löp emiyordu şimdi okadar emmiyo. 1 hafta içinde geçmezse cerrahi müdahale yapıcaz dedi. dua edin kızlar gerek kalmasın:KK43: çok moralim bozuk çok canım yanıyo doğumdan betermiş bu ya:KK43:

Canım sağmazsan kolay kolay düzelmez.. İnan bende yatakta hareket ederken inliyordum hareket edemiyordum o dereceydi bi kaç kere sağdıkca gecti. bide o bölgeyi sağarken yada emzirirken ovalayıp oranın boşalmasını sağla..emme sırasında ovalarsan yada o kısma biraz bastırırsan faydası oluyo.. ben öyle yaptım canım düzeldii.. Gecmiş olsun tekrar

ağustos bebekleri doğdu, anneler pert oldu....
ne yiyorum ne içiyorum. doktorun verdiği ilaçları bile almak aklıma gelmiyo. bugün ağrıdan yüreyemez hale gelince aklıma geldi haplarım, aldımda biraz kendime geldim. ama tüm kemiklerim tek tek ağrıyo. toparlanmak biraz zaman alıcak tabi...
herşeye rağmen oğlumun yan yan bana gülüşü harika....

herkese merhaba ben yeni haytıma alışmay a çalışıyorum meleğim çok güzel ya ilerleyen zamanlarda resimlerini eklerim doğum hikayeme gelince 22 ağustos perşembe sabah hasteneye gittik yatış yapıldı sancı yok açılma 1parmak önce muayene edildim sonra suyum patlatıldı saat 11se suni sancı başlatıldı saat 2 ye kadar herşey iyiydi çok şükür koridorda bi ileri bi geri sancılar ufak ufak giriyordu kendi sancım nstde 3 tane çıktı ben hissetmiodum ama suni sancının en ufağı bile cnını acıtıyomuş insanın açıklık 3 cm idi saat 2.5 gibi 5 cm oldu çok yürümemden ödemmi ne oluşnuş yatmalıymışım ama ne mümkün ağrılar girdikçe rabbime dua ediyorum nnem eşim yanımda sırtıma masj yapıyorlar ya sabır demekten başka çarem yoktu çok çaresiz hissettim kendimi ve tam açılma kimbilir nezaman olacaktı allahım diodum ha gayret diodum ha gayret derken saat 4 gibi 7 cm dediler allahım çok şükür dedim ağlıcam ama ağlayamıyorum içim kaynıyor ıkınma gibi bişiler hissetmeye başladım büyük tuvaletimi yapama hissi gibi bişi 4 10 gece doğum masasına alındım açıklık 9 cm dediler bebek yukarıdaymış bi türlü kanala inmek bilmedi 30 dak boyunca ömrümden ömür gitti diyebilirim hep kelimei sahadet getirdim dediler az kaldı dedim kandırmıyosunuz dimi olmucak dedim açlıktan susuzluktan bayılacak seviyeye geldim arık 16 38 de bebeişim doğdu inanamadım artık dinlen dediler ıkınma dediler nasıl dedim inanamadım oyle boş boş bakıyorm meleğim karşımda gözlerim bulanık görüyoo yanıma getirdiler gözleri açıktı öptüm kokladım sonrada plesanta yapışıkmış onunla uğraştık biraz mecburen kesi yapıldı 4 dikiş var 2 tande dışarda çıknca ağladım rahatladım kızım sağlıklı çol şükür memeden ayrılmak istemiyor :KK9:allah herkese hayırlısını versin çok zordu ama allahıma çok şükür kısa sürdü dualar sayesinde şimdilik bizden haberler böyle doğum yapan diğer arkadaşlarımada kolaylıklar diliyorum geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün

geçmiş olsun cnm

X