- 21 Kasım 2012
- 2.376
- 3
Dun berbat bi agri vardi sag gogsumun altinda yan tarafimda sirtim agriyo.aglaya aglaya hareket ediyorum.nefes alirken bile batiyo.sizlerde boyle seyler yasadinizmi
doktoruna sordun mu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun berbat bi agri vardi sag gogsumun altinda yan tarafimda sirtim agriyo.aglaya aglaya hareket ediyorum.nefes alirken bile batiyo.sizlerde boyle seyler yasadinizmi
kızlar kalça çıkıklığı ultrasonografisini ne zaman yaptırıyorsunuz? yada yaptıracakmısınız? herhangi bir çocuk dr.dan mı randevu alıcaz bilgisi olan varmı?
kızımın gaz sancıları başladı 2 gün önce kaka yapıyodu şimdi kakasınıda yapamıyor...kıvım kıvım kıvranıyo yavrum...derecenin ucunu zeytinyağına batırıp azcık poposunu uyarıyorum...ancak öyle yapıyo..kakasıda su gibi..normal miki???
biri diyo üşütmüş..öbürü diyo üstünü az giydir ateşlenir..napıcamı şaşırdım...
lohusalıkta vuruyo yavaş yavaş o ağladıkça benim de ağlayasım var..uykusuzluk yorgunluk bi yandan...dün sabah 9 dan öğlen 3e kadar kucakta oyalamaya çalıştık (
Kizlar minigim karsimda simdi.dogum yapmayan arkadaslar gercekten cok iyi dinlenin dogum sonrasi buna firsatiniz olmiycak
selam kızlar
kadir gecesi günü doğum yaptım, 15 günlük oldu kızım. normal doğum yaptım. 18 saat sancı çektim. kendim hep kolay olacak umuduyla korkmadan istemiştim normal doğumu. doktor da çatın iyi yaparsın diyordu. ama çocuğun kilolu olduğunu söylemedi. 3,820 doğdu kızım. haliyle çok zor bir doğumdu. açılmam da 18 saat geçmesine rağmen tam olmadı. kilolu bir hemşire üstüme çıktı resmen çocuk çıksın diye. bir de doğumdan önce başladı yırtılmalarım. çok kan kaybettim, doğumdan sonra bayıldım, iki ünite kan verildi. bir gece yattım hastanede. velhasıl sanırım ilk olduğu için zor bir doğumdu. Allaha çok şükür 5. 6. gün toparlandım dikişlerimin acısı azaldı. doğumdayken çok pişman oldum normal yaptığıma ama şimdi düşünüyorum ikinciyi de herhalde normal yaparım. ben iyiydim ama ailem çok endişelenmiş. onlar izin vermeyebilir normal yapmama:) şimdi kızımı büyütüyorum, uyku düzeni almaya çalışıyoruz. yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz. ilk hafta çok kötü geçiyor ama sonra gelen giden de olunca rahatlıyorsun. şimdi tek derdim göbeğim. hala hamile gibiyim yaa. 6 aylık hem de. karnım çok fazla kaldı. iner diyolar ama benim umudum yok. kendimi çok kötü hissediyorum. şişliklerim var ama hala. ayaklarım hala hamileleiğimdeki gibi.
doğum yapacaklara Allahtan kolaylık diliyorum. hele normal yapacaksanız bol bol dua etmeyi unutmayın. gerçekten hayatın dönüm noktası o çektiniz sancılar.
ben emzirirken ağlıyorum resmen. iki farklı krem kullandım ama nafile. emziriş şeklinden kaynaklanıyo. kızım gidip gidip ucunu emiyo ondan. zamanla geçer inşallah
ayy kocaman abi olmus annesiii...Ne kadar guzelbakmissin sen :)
Sarp di mi bu ?
doktoruna sordun mu canım
Sordum canim sivi birikmesi olurmus oda diyaframa baski yaptigi icin nefes alirken batma yaparmis.ilac degistirdik ama tereddutlerim var emziriyorum bebegime zarar verir mi ilac.yoksa ben dayanamiyorum.sasirdim kaldim
Sivi birikimi olmus canim ilaci degistirdik bide bu ara gaz sorunum var oda yapmis olabilir sanki
geçmiş olsun canım eğer nefes almnda zorluk geçmez ise ağrında artrasa göğüs kafesinde nolur nolmaz göğüs hastalıklarınada danış derim pıhtı atması olmasın inş korkutmak için söylemiyorum aklında bulunsun nolur nolmaz erken teşhis erken tedavi umarım bu yazdığım seni endişelendirmez yoksa çok üzülürüm
allah korusun olmasında zatenCanim agriyi cigerlerimde hissetmiyorum midemin oralarda var agri.bebegim tersti hep oralarda dururdu bosaldi iyice oralar sizlamalar batmalar oralarda.cumartesi kendi doktoruma gidicem eger hala gecmezse yonlendirir beni zaten.sakinim canim rahat ol
selam kızlar
kadir gecesi günü doğum yaptım, 15 günlük oldu kızım. normal doğum yaptım. 18 saat sancı çektim. kendim hep kolay olacak umuduyla korkmadan istemiştim normal doğumu. doktor da çatın iyi yaparsın diyordu. ama çocuğun kilolu olduğunu söylemedi. 3,820 doğdu kızım. haliyle çok zor bir doğumdu. açılmam da 18 saat geçmesine rağmen tam olmadı. kilolu bir hemşire üstüme çıktı resmen çocuk çıksın diye. bir de doğumdan önce başladı yırtılmalarım. çok kan kaybettim, doğumdan sonra bayıldım, iki ünite kan verildi. bir gece yattım hastanede. velhasıl sanırım ilk olduğu için zor bir doğumdu. Allaha çok şükür 5. 6. gün toparlandım dikişlerimin acısı azaldı. doğumdayken çok pişman oldum normal yaptığıma ama şimdi düşünüyorum ikinciyi de herhalde normal yaparım. ben iyiydim ama ailem çok endişelenmiş. onlar izin vermeyebilir normal yapmama:) şimdi kızımı büyütüyorum, uyku düzeni almaya çalışıyoruz. yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz. ilk hafta çok kötü geçiyor ama sonra gelen giden de olunca rahatlıyorsun. şimdi tek derdim göbeğim. hala hamile gibiyim yaa. 6 aylık hem de. karnım çok fazla kaldı. iner diyolar ama benim umudum yok. kendimi çok kötü hissediyorum. şişliklerim var ama hala. ayaklarım hala hamileleiğimdeki gibi.
doğum yapacaklara Allahtan kolaylık diliyorum. hele normal yapacaksanız bol bol dua etmeyi unutmayın. gerçekten hayatın dönüm noktası o çektiniz sancılar.
Kizlar minigim karsimda simdi.dogum yapmayan arkadaslar gercekten cok iyi dinlenin dogum sonrasi buna firsatiniz olmiycak
Ayrintilar çok kötü ama çok şükür bende c.tesi sabah 8 de dogum yapıtım.. Ve her sanci anımda sizlere de bol bol dua ettim... 18 saat sanci sonunda sezeryan ile paşama kavuştum :) çok şükür iyimiz ama agir atlatiyorum ben çünkü hem normal doğumun agrili tüm asamalarini atlattim hem de sezeryani yasadim oglusum iyi çok şükür ya herseye deger ..
Aklim hep sizdeydi ama kzmrl sunbal inşallah dogurmussunuzdur şimdi gecmisi okuyacagim ve sizlerde resim yollayacagim hemen
Ayrintilar çok kötü ama çok şükür bende c.tesi sabah 8 de dogum yapıtım.. Ve her sanci anımda sizlere de bol bol dua ettim... 18 saat sanci sonunda sezeryan ile paşama kavuştum :) çok şükür iyimiz ama agir atlatiyorum ben çünkü hem normal doğumun agrili tüm asamalarini atlattim hem de sezeryani yasadim oglusum iyi çok şükür ya herseye deger ..
Aklim hep sizdeydi ama kzmrl sunbal inşallah dogurmussunuzdur şimdi gecmisi okuyacagim ve sizlerde resim yollayacagim hemen
doktor bugün haftasonuna kadar gelir dedi
Hadi inşallahhh.....
doktor bugün haftasonuna kadar gelir dedi
hadi inşallahhh.....