Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

allah analı babalı büyütsün canım çok geçmiş olsun evladının ömrü uzun bahtı açık olsun ailesine vatanına hayırlı evlat olsun ben hala doğurmadım bugün ilk kez ağrı yasadım yürürken çok zorlanıyorum kasıklarım müthiş ağrıyor ilk kez ciddi kasılmalı bugün yasadım ama açılma yok rahim taş gibi bebek kanalda değil nstde sancı falanda yok çok mutsuzum iice psikolojim bozuldu çarşamba konrtol var sezaryen kararı çıkabilir beklesekmi bilmiyorum ama bunca acıya rağmen hiç açılma olmaması moralimi bozuyor heralde en sona ben kalıcam kırmzlrda haftasonuna olur demiş yalnız kalıcam ben

ayyy canım çok sevindim yaaaa, çok şükür sende kurtuldun...
benimkinin keyfi yerinde valla, doktor bile dedi kafası geçen haftaya göre bile dahada aşağı inmiş, göbeği iki büklüm olmuş ama yerinden gayet memnun görünüyo sıpa
ayrıntılar neden çok kötü galiba sezeryan son anda oldu anladığım kadarıyla. olsun geçer hepsi ikinizde sağlıklısınız ya Allah uzun ömürler versin inşallah...

canım üzülme hayırlısı olsun. bende açılmada başladı bebekte iyice yoluna girdi ama hiç gelesi yok sanki. Hadi bu hafta bizde kucağımıza alırız artık inşallah hayırlısıyla. artık ona dokunmak istiyorum.....

herkese merhaba
bebeği olduğundan beri malum pek giremiyorum :) allah herkese bu duyguyu tattırsın.. günlerim çok yoğuuun geçiyor uykuydu memeydi bakımdı derken nasıl geçmiş zaman hiç anlamıyorum.. sağlıkla büyüsünler inşallah

Kızlar nasılsınız giremedim ne zamandır kuzumla annemdeyim bayramdan beri 15 gün daha kalıcaz çok hastalandım bi ara süt sıtması oldum bi kaç kez acillik oldum çok şükür geçti şimdide kuzum grip oldu sürekli burnu akıyo aspratörle çekiyoruz burnunu rahat oldu burda ilgilenen çok dinlene bbiliyorum arada hala sağıyorum. 3 saatte bir emirhan Seda doğurmuşsunuz hayırlı olsun kaç kilo doğdu bebişin diğer doğuran arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün sunbal krmzı sizde sağlıkla alın kuzularınızı kucağınıza inşallah

valla bende de tık yok.... Sona kalanlaardan biri de ben olucam heralde üzülme :) karnın sertleşmesi falan çok sıkıntı veriyo ama kısa sürüyo allahtan, onun dışında özellikle uzun süre hareketsizlik halinde oluşan kasık ağrıları dışında pek bişey yok gib... Kız çocuğu erken doğar diye ümitlendirdiler hep, ama eylüle sarkarsa şaşırmicam

Oh hadi gözün Aydın cnm Allah analı Babalı büyütsün sende kavuştun miniğine darısı diğer arkadaşlara olsun

sabırsızlığın hat safhada biliyorum ama sancın yavaş yavaş gelir sanma heran ani bi sancı ile hastaneye gidebilirsin:) bebişlerin ne yapacğını kestrmek zor malum.. hayırlısı olsun inşallah. bozma moralini mis gibi yat dinlen valla. doğum yaptıktan 2 hafta sonra ararsın bu günlerini:)))

geçmiş olsun canım süt sıtması nedir.. iyi bak kendine de bebişede..

Allah kolaylık versin canım, ben de daha yeni yeni kendime geliyorum. insanın bir anda yeni bir hayata alışması, sürekli bebekle uğraşması zor bir süreç gerçekten. bir de ufacık bir rahatsızlığı olduğunda tutamıyorum kendimi. göz yaşlarım hazır bekliyo, her şeye zırt pırt ağlıyorum. bir yandan annemin alınganlıklarını çekiyorum. lohusalık gerçekten hamilelikten çok daha zormuş.Allah hepimize yardım etsin. benim ablam da ikize hamile. seniin yazdıklarından ne kadar zor olduğunu biliyorum. ben kızımı büyüteyim yardıma gidicem ikizlere.

canımm alacaksınız inş. Biraz daha sabır.. Nazlı çıktı sizinkiler :)

canım geçmiş olsun ikinizede...

çok teşekkürler gökçe...çok açıklayıcı yazmışsın çok saol...dün çok şükür uyarmadan yaptı kakasını ohhhh demişim ben rahat ettim sanki...

allah sana ve bebeklerinede sağlık versin canım...sıkıntılarını çabucak atlatsınlar inşallah...

kızlar;

çocuk dru devit 3 die bi damla verdi bıngıldak gelişimi ve kemik gelişimi için..günde 3 damla..

eczacıda eşime demişki bu damla için çok erken demiş..

kullanan var mı?

bide kabızlık yapıomuş die duydum

canım benim ameliyat olduğum hastanedeki bebek hemşireleri ver dediler. sağlık ocağı verme dedi. ben genede verdim. şimdi sağlık ocağı bana günde 3 damla ver dedi. zaten veriyordum. bebek güneş görmüyor sonuçta bence vermelisin.. ben verdim bi tuhaflık olmadıçok şükür.

canım kabızlık yapmıyor buarada. benimkinin hastane çıkışından beri veriyoruz kabız olmadı yani.

kızlar bu arada elevit kullanan varmı. ben şuan sadece kan hapı kullanıyorum ama güneşe pek çıkmadığım için ve kabız olucam korkusuyla herşeyi yemedğim için sanki elevite ihtiyacım var gibi.. kullanan varmı?

aynen ben de asla kan ilacı kullanamıyorum hepsini denedim kabız oluyorum .. ama elevitin kansızlıkla ilgisi yokmuş minaral eksikliklerini tamamlıyormuş . kullanırsan bi zararı olmaz sanırım ben de kullanıyorum. kan içinse ben de kansızlık çok fazlaydı e malüm kan ilacı da kullanamıyorum ben de her sabah aç karnına küçük su bardağı ılık suya yarım limon sıkıp 2 yemek kaşığı pekmez karıştırıp içtim tadı da limonlu olunca fena olmuyor hani

Son düzenleme:

ya evet kızlar beklemek çok zormuş dün çektiğim ağrılar boşuna değilmiş zaten devam etseydi doğum olurdu ama düzene girmedi maalesef dün sinirimden ağladım sanırım ağrılardan bebek hareketlerinide hiseedemedim isyana doğru gidiyordumki durdum sakinleştim şimdi iiyim bugün kontrole gittik bir parmak açılma olmuş ağrılar işe yaramış ama dünkü ağrıların hiç biri bugün yok nasıl bi durumdur anlamadım allah hayırlısını versin perşembe yatış suni sancı olmassa sezaryen beklesemmi diorum ama yok ben bunu kaldıramıcam inş hayırlısıyla ağrılarım gelir ve kzımı bana verir rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inş hepimize
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

beklemek çok zor biliyorum ama çok başarılı bir epi sez. geçirmiş biri olarak benim nacizane fikrim normal doğumu bekle.. benim düşün hiçbi sıkıntım olmadı çok şükür ameliyatla ilgili dr.um çok iyiydi ameliyatım başarılı geçti hemen ayağa kalkabildim ama genede normal doğum yapmış olsaydım şuan eski hayatıma çoktan dönmüştüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…