kızlar kalça çıkıklığı ultrasonografisini ne zaman yaptırıyorsunuz? yada yaptıracakmısınız? herhangi bir çocuk dr.dan mı randevu alıcaz bilgisi olan varmı?[/QUOTE
ultrasonda mi cekicez canim ? ben bilmiyodum..5 günlükken gittik..öyle elle kontrol ettiler..benimde bilgim yok..senin sayende bilgi sahibi olalim.
kızlar;
ameliyat kesimi üstten elleyince iç kesi elime şişmiş geliyor...sert sert geliyo...acaba ödem falan mı olduki...kendimi hiç korumadım bebeği hep indirip kaldırdım ondan mı acaba
Kizlar minigim karsimda simdi.dogum yapmayan arkadaslar gercekten cok iyi dinlenin dogum sonrasi buna firsatiniz olmiycak
selam kızlar
kadir gecesi günü doğum yaptım, 15 günlük oldu kızım. normal doğum yaptım. 18 saat sancı çektim. kendim hep kolay olacak umuduyla korkmadan istemiştim normal doğumu. doktor da çatın iyi yaparsın diyordu. ama çocuğun kilolu olduğunu söylemedi. 3,820 doğdu kızım. haliyle çok zor bir doğumdu. açılmam da 18 saat geçmesine rağmen tam olmadı. kilolu bir hemşire üstüme çıktı resmen çocuk çıksın diye. bir de doğumdan önce başladı yırtılmalarım. çok kan kaybettim, doğumdan sonra bayıldım, iki ünite kan verildi. bir gece yattım hastanede. velhasıl sanırım ilk olduğu için zor bir doğumdu. Allaha çok şükür 5. 6. gün toparlandım dikişlerimin acısı azaldı. doğumdayken çok pişman oldum normal yaptığıma ama şimdi düşünüyorum ikinciyi de herhalde normal yaparım. ben iyiydim ama ailem çok endişelenmiş. onlar izin vermeyebilir normal yapmama:) şimdi kızımı büyütüyorum, uyku düzeni almaya çalışıyoruz. yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz. ilk hafta çok kötü geçiyor ama sonra gelen giden de olunca rahatlıyorsun. şimdi tek derdim göbeğim. hala hamile gibiyim yaa. 6 aylık hem de. karnım çok fazla kaldı. iner diyolar ama benim umudum yok. kendimi çok kötü hissediyorum. şişliklerim var ama hala. ayaklarım hala hamileleiğimdeki gibi.
doğum yapacaklara Allahtan kolaylık diliyorum. hele normal yapacaksanız bol bol dua etmeyi unutmayın. gerçekten hayatın dönüm noktası o çektiniz sancılar.
kızlar kalça çıkıklığı ultrasonografisini ne zaman yaptırıyorsunuz? yada yaptıracakmısınız? herhangi bir çocuk dr.dan mı randevu alıcaz bilgisi olan varmı?[/QUOTE
ultrasonda mi cekicez canim ? ben bilmiyodum..5 günlükken gittik..öyle elle kontrol ettiler..benimde bilgim yok..senin sayende bilgi sahibi olalim.
kızlar kalça çıkıklığı ultrasonografisini ne zaman yaptırıyorsunuz? yada yaptıracakmısınız? herhangi bir çocuk dr.dan mı randevu alıcaz bilgisi olan varmı?
bir yada bir buçuk aylıkken yapılıyo diye biliyorum ben
hayirli ugurlu olsun..allah anali babali saglikli bir ömür nasip etsin insallah...
Dun berbat bi agri vardi sag gogsumun altinda yan tarafimda sirtim agriyo.aglaya aglaya hareket ediyorum.nefes alirken bile batiyo.sizlerde boyle seyler yasadinizmi
Dun berbat bi agri vardi sag gogsumun altinda yan tarafimda sirtim agriyo.aglaya aglaya hareket ediyorum.nefes alirken bile batiyo.sizlerde boyle seyler yasadinizmi
canım üşüttün belkide ceyrana kalmış olabilirsin, nefes alıken bıçak gibi batar öyle...
canım bende de tam iki göğüs kafesi arasında midemin üst kısmında olmuştu ayaktayken konuşamıyordum sanki.. nefes alırken batıyordu. dahiliye dr.u muayene etti hemde öyle bir bastırdıki karnıma mideme.. sırtımıda dinledi. hava sıkışması olmuş ameliyatta bi sorun yok geçer 1-2 güne dedi. hakkaten geçti. sende bir görün istersen..
merhaba kizlar..topik sessiz herkes bebisiyle ugrasiyor anlasilan :) dogumu bekleyen arkadaslar allah kolaylik versin,,hayirli gunde kucaginiza alin insallah..
kizim sakin bir cocuk..beni cok üzmüyor..tek sikintim ilk gunler sut akisi iyi degildi,hastahanede mama takviyesi yaptilar..sonrasinda evde bende yapmak zorunda kaldim..simdi sütüm var cok sükür..kaliteside iyi...ama tutmuyor sipaucu biberona göre kücük geliyor tabi..bi de sinirliyiz..sacimizi cekiyoruz alamayinca :))) sagiyorum bende..süt ziyan olmasin diye..ama emse daha iyi olacak..bakalim ne yapicaz..alisir insallah....
benimde ameliyat kesimin uclarin da siskinlik var..doktor 40 gün sonra gel dedi bana..ama yarin arayip soracagim..bir de ben üsüttüm sanirimannemi dinlemedim..ayagim ciplak gezdim..dün ölüyorum sandim bi ara..sag tarafim cöktü..sicak tutun kendinizi..
azda olsa lohusalik bunalimi bende geciriyorum heraldebugun iyiyim..ama annemle cok kavga ettim..kocam kizimi sevdikce agliyorum...dogru tut,kizi uyandirma,kizi rahatsiz ettin...her gun telefon edip beni soran adam kizim ne yapiyor seni sormuyorum sakalari...kendimi degersiz hissettim,sanki cocuk yaptim isim bitti..kulaga mantikli gelmedigini biliyorum..ama inanin yasamayan arkadaslar lohusalik tamda böyle biseymis..kac gun gizli gizli agladim..dun artik bögüre bügüre aglayinca esim ne oldu dedi..bende bagirdim..böyle böyle hissediyorum diye..kendince gönlümü aldi garibim..
bizden haberler simdilik bu kadar aksama resim yuklerim..firsat bulursam :) hepinizi kucaklar öperim...
Sivi birikimi olmus canim ilaci degistirdik bide bu ara gaz sorunum var oda yapmis olabilir sanki
geçmiş olsun canım.. bende ne güzel hiç kabızlık sorunum yoktu. bgn 3. gün oldu lavaboya çıkamadım. kayısı suyu içmekten ve kepek ekmek yemekten kusucam. ne yapsam ya. siz napıyosunuz kızlar..
Karin icinde sivi birikiyomus doktorum dedi.agri kesici yetersiz kalmis ilaci degistirdik.oturur pozisyonda uyu dedi
senin ne kadar kaldi doguma.sabirsizlik zirve yapmistir eminim