Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Aynen Ağustos bebeleri erkenci:) benim kontrol dündü bebişlerin kiloları ortalama 2400 olmuş. Bir sıkıntı şimdilik yok dedi benim de karnım çok sertleşiyor taş gibi yamuluyor bide. Bende Temmuz 20 yi geçersek ne zaman doğum tatihimiz dedim plan yapmayalım dedi Çünkü belli olmaz o Zamana kadar dedi bakalım dayanacakmıyız o zamana kadar.
:nazar::nazar::nazar: maşallah tatlım bizimkiler aceleci çıktı seninkiler beklesinler 20 temmuzu bende çok istedim ama kısmet 2300 gr benim ki hiç değilse 2500 olsun diyodum ama kısmet böylesi daha stresliymiş nescim suyunu çok kafama taktım sağlıkla doğsunda dünyada büyüsün diyorum :KK16::KK16:

:nazar::nazar::nazar: maşallah tatlım bizimkiler aceleci çıktı seninkiler beklesinler 20 temmuzu bende çok istedim ama kısmet 2300 gr benim ki hiç değilse 2500 olsun diyodum ama kısmet böylesi daha stresliymiş nescim suyunu çok kafama taktım sağlıkla doğsunda dünyada büyüsün diyorum :KK16::KK16:

Kısmet canım bakalım. Sen hiç canını sıkma sağlıklı gelsinde varsın kilosu düşük olsun o arayı çabuk kapatıyorlar bebişler. Suyun bitti mi azaldı mı o düşünceler adamı yorar gelsin Bakalım kızçemiz

Sinaniyorim farkindayim. zsabah 9:30 da aradilar taburcu olabilirsiniz tahlil sonuclarini bekliyiruz hazirlikli gelin diye. Kosa kosa geldim Arasimi taburcu etmiyorlar. Enfeksiyon hala gecmemis yeni bir tedavi uygulanacakmis. Girdim besledim yavrumu yine yutkuna yutkuna. Millet bebeklerini alil giderken yanimda aglamayacagim dedim. 40 i cikaak cocugumun hastanede. Sarpim eve geliyo. Bir canimi alil bir canimi ardimda birakil cikacagim bugun hastaneden. Haftaya buhun cikil cikamayacagi netlesecek yine. Bu nasil bir adamet yavrumu kucaklayil eve gorurecegime sevineniyorum bile. Ne olur 1 hafta uyutsunlar beni zira kalbime agir gelmeye basladi. Moon ve purmelal bir haber verin. Yuregim oyle agirki endiseleniyorum sizin icin daha da agir oluyor

ha gayret canım. goksle senin durumun çok zor, çok sıkıntı çektiniz. ama azıcık daha... Rabbim kullarına kaldıramayacağı yük vermezmiş, siz çok güçlü ve dirayetlisiniz. sevincin yarım kalmış , inşallah oda haftaya tamamlanıcak. senin yaygaracı oğlan hemşirelere biraz daha çektirecek :KK34:

Kısmet canım bakalım. Sen hiç canını sıkma sağlıklı gelsinde varsın kilosu düşük olsun o arayı çabuk kapatıyorlar bebişler. Suyun bitti mi azaldı mı o düşünceler adamı yorar gelsin Bakalım kızçemiz
öyle canım gelsinler artık çok heycanlıyım korkuyorum anlatılmaz bişeymiş bu ya:KK52::KK52:

kızlar benim karnım bayağı aşağı indi. görenlerde hemen söylüyor. hatta teyzem demesin mi erken doğurmayasın sen diye? :18: yakında doğuracağımı sanmıyorum çünkü sancım hiç yok, arada kasılmalar sertleşmeler oluyo. sizin nasıl göbüşünüz? herkesin iniyomu benim gibi normal bir süreçmi merak ettim.

kızlar benim karnım bayağı aşağı indi. görenlerde hemen söylüyor. hatta teyzem demesin mi erken doğurmayasın sen diye? :18: yakında doğuracağımı sanmıyorum çünkü sancım hiç yok, arada kasılmalar sertleşmeler oluyo. sizin nasıl göbüşünüz? herkesin iniyomu benim gibi normal bir süreçmi merak ettim.
canım benimkide bayağı aşağıda bence korkma çok kafana takıyosan çok dolaşma dinlen bol bol doktorunada sor canım bence bişiicik olmaz tatlım sıkma canını

benim karnım da aşağı indi sanırım her gören senin bebiş zamanından önce gelir diyor. Hayırlısı bakalım :KK1::KK1::KK1:
çarşamba günü dr kontrolümüz vardı bebeğim biraz aşağı inmiş iğne ve nidilat ilaç verdi. Onları kullanıyorum. uzun süre oturursam ağrılarım oluyor baskı yapıyor sanırım oğluşum :KK1::KK1:
bu arada bebeğim 1 hafta önden gidiyor bakalım ne olacak :KK52::KK52::KK52::KK52:

bu arada kızlar biz artık 10 günde bir gidiyoruz dr a sizde durum nedir??
bir de nst ye bağlanıyor musunuz her seferinde ??
bir de grup b streptokok die bir test varmış 35-37. haftalar arası yapılan. aranızda bunu yaptıran var mı acaba???

Son düzenleme:
bu arada kızlar biz artık 10 günde bir gidiyoruz dr a sizde durum nedir??
bir de nst ye bağlanıyor musunuz her seferinde ??
bir de grup b streptokok die bir test varmış 35-37. haftalar arası yapılan. aranızda bunu yaptıran var mı acaba???
bende her hafta gidiyorum artık ama suyum azalınca haftada 2 kez görücek bundan sonra nst ye 34. haftadan beri her gittiğimde bağlıyolar ne testiymiş ki canım o hiç duymadım

bende her hafta gidiyorum artık ama suyum azalınca haftada 2 kez görücek bundan sonra nst ye 34. haftadan beri her gittiğimde bağlıyolar ne testiymiş ki canım o hiç duymadım

normal doğum düşünenlerin yapması tavsiye ediliyormuş ben de öyle nette gezinirken tesadüfen okudum. yapılmadı ama yaptıran var mı diye merak ettim. Doğum kanalından bebeğe geçen bir bakteri varmış sanırım Allah korusun bebeklerimizi tabiki de..

bu arada iyi geceler cnm yatıyım ben ilacımın saati de geldi içip yatıyım artık. Sana da iyi uykular :KK3::KK3::KK3:

Sinaniyorim farkindayim. zsabah 9:30 da aradilar taburcu olabilirsiniz tahlil sonuclarini bekliyiruz hazirlikli gelin diye. Kosa kosa geldim Arasimi taburcu etmiyorlar. Enfeksiyon hala gecmemis yeni bir tedavi uygulanacakmis. Girdim besledim yavrumu yine yutkuna yutkuna. Millet bebeklerini alil giderken yanimda aglamayacagim dedim. 40 i cikaak cocugumun hastanede. Sarpim eve geliyo. Bir canimi alil bir canimi ardimda birakil cikacagim bugun hastaneden. Haftaya buhun cikil cikamayacagi netlesecek yine. Bu nasil bir adamet yavrumu kucaklayil eve gorurecegime sevineniyorum bile. Ne olur 1 hafta uyutsunlar beni zira kalbime agir gelmeye basladi. Moon ve purmelal bir haber verin. Yuregim oyle agirki endiseleniyorum sizin icin daha da agir oluyor
Gokcecim canımm ben kendi durumumu insn tanımlayamıyorum artık...senin sarp ı almana cok sevindim,aras da en kısa zamanda sapasaglam kucagında olcak annesi.sabretmek cok zor biliyorum hepimiz ayrı sekilde sınanıyoruz.kendimi bilmem ama senin icin mutluluk cok yskında.sarpı kokla sarıl sevgin daha cok artar senin sevginle hasretinle aras daha cabuk toparlar annesi.iyilesmeden veremezler ki..iyilesicek guzel oglun hem cok sukur ciddi bi sorunu yok sadece ilaclsrını kullanıcak sonra eve gelince sarpla bir seni cıldırtıcsklar geceleri koro halinde bagırarak :) az kaldı canım.GECENİN EN KARANLIK ANI SABAHA EN YAKIN AN MIS. Bu sozu cok severim sen de dusun.artık dayanamıyorum diyorsun cunku kotu gunlrr bitmek uzere Allahın izniyle.
Benim durumuma gelince cektigim sancının haffi hesabı yok artık 150-160 vuruo nst ler.cok olay yasadık da herkes dogursun oyle anlatıcsm.suan bebegim iyi cok sukur.onemli olan da bu.bugun baska bi hastaneye gidiyoruz.insallah daha hayırlı olur bizim icin.aksama durumu yazarım.dua edin nolur tahammulum kalmadı artık..artık sabah olsunn bebegim yanımda olsun hersey geride kalsın

Nasılsınız kızlar Dr dan geldik bebiş iyi keyfi yerinde 3040 gr 49 cm suyu iyi dudaklarını büzüp gözlerini kırptı bize .sancım var ama doğuracak kadar değil haftaya yine kontrol var son kontrol artık Dr um ayın 10-15 arası yok o yüzden 16 sı sabah 8.30 da yatışım yapılacak odamızı ayırttık anestezi Dr. u muayene etti benim genel anestezi olacak hayırlısı ile kurtulalım inşallah.

canım anestezi uzmanı kntrol etti derken nasıl oluyor ne yapıyor yani? bende 2 hafta sonra gidicem tekrar ama ne gelicek başıma bilmek istiyorum:) kan mı alıyorlar nasıl muayene ediyorlar

merhabalar kızlar... uzun süredir giremiyordum. annemin yanındaydım. gittim annemi aldım geldim. dünden beri temzlik şu bu derken bugü girebldim.. hepinizi çok merak ediyordum.. bende şimdilik durumlar iyi çok şükür.. bebişim 34 +4 2500 çıktı çok şükür... artık zaman azalıyor.... annecim saolsun dünden beri ev temizliğine girdi.. o olmasa ne yapardım. rabbim bizi düşünen ve karşılıksız bizim için bişeyler yapanları başımızdan eksik etmesin... sizdeki durumları okuycam. gökçe ve göksü çok merak ediyorum durumları iyidir inşallah.. hepinizi çok öpüyorum kızlar..

kızlar bende uzun zamandır giremedim.. temizlik vardı evde. aman Allahım hiçbirşey yapmamama rağmen nasıl bu kdar yorulabiliyorum anlayamıyorum:) gellen kadın şu nerde bu nerde şu şöylemi olsun böylemi onun peşinde 9dan akşam 7 ye kadar gezdim ara ara uzattım ayaklarımı ama genede yok.. son günlerim olduğunu her anımda hissetmeye başladım. 2-3 gündür çamaşır işiyle meşgulum yıka tak yıka tak. valizim için pek birşey kalmadı eksik.. birtek minik bir biberon göğüs pedi ve hasta bezi lazım.. odası bitti halılarım komple yıkamada gelsinler bebek odamın resimlerini çekip paylaşıcam sizinle..

gokçe inşallah diğer bebeğini de en yakın zamanda evine alırsın.. az kaldı gerçekten nerden nereye geldin bir ayda. çok az daha sabret tatlım. yaşamadığm için elbette anlayamıyorum ama anlamaya çalışıyorum boş yere denmemiş cennet annelerin ayakları altında diye.

goks sende inşallah biran önce alırsın prenslerini yanına. zaman geçmiyor biliyorum. ama dua etmekten başka çare yok. rabbim sağlık versin zaman hızlıca akıp gidiyor birşekilde.. daha dün gibi.. arka arkaya sorunlarımız kanamalarımız oluyordu hele bir 3 ayı geçsin diyorduk.. hele bir tepsin.. 250 gr. 300 gr 500 gr:) büyük rakamlrdı bizim için:) Rabbim sabır ve sağlık versin inşallah.. bize de bebeklerimize de..

kace ağrılar kesin olacak diye bir şey yok tatlım. kişiden kişiye değişiyor. bünye meselesi. bir kadının iki ve üç hamileliği bile birbirinden farklı iken kimi kime göre kıyaslayabilirizki:)

doğum yapacak sezeryan tarihi almış olan arkadaşlar sizinle aynı heyecanı paylaşıyorum gerçi bnmki 1 ağustos ama olsun:)

moonsherose umarım bebişin zamanında sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir. Rabbim bu zorlu yolda sona bu kadar yaklaşmışken hepimizin yardımcısı olsun şu mübarek günlerin yüzü suyu hurmetine inşallah..

salı günü gitmiştik bugün yine nstye gel demişti. bugünki kontrolde tarih verelim artık dedi doktorumuz ağrılarım oluyo dedim gece ve gündüzleri. veeeeeeeeeeeeeee inşallah Allah'ım nasip ederse 9 Temmuz da doğum var:)))))
o güne kadar magnezyumunu ihmal etme maden suyu iç her gün dedi. salıya inşallah kazasız belasız sağlıkla kavusurum kızlarıma. sizlerin dualarınızı bekliyorum.
bundan önce hep yanımdaydınız. dualarınızla da bizimle olun .

göks gökçe ve diğer arkadaşlarıma da Rabbim güç versin , bu bi sınav kızlar. sabredin Yaradan yardımcınız olsun.

dağ gün almışsın sen de. sanırım 1 hafta arayla doğurcaz. dualaşalım kuzum.

moons sana da sabırlar ve güç diliyorum. bebişin sağlıkla gelsin ve hepimiziiiiiiiiiiiiiin bebişleri.

hepinizi çok seviyorum.
:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Canım doğummu basladı yada ben kacırdım neden erkenden alıyolar sancıların durmuyormu.. ters giden durum nedir...

Kızlar o kadar yorgunum ki anlatamam :KK43: İşler bitmek bilmiyor.Yüzdüm kuyruğuna geldim artık gerçi ama öte yandan da bittim.
Bugün ani bir gelişme olsa doğum başlasa vallahi normal doğum yapacak gücüm yok.Asıl ondan korkuyorum.Yoksa herşey yolunda giderse Allah'ın izniyle kendimi hem fiziksel hem psikolojik olarak doğuma hazırlayabileceğim koskoca 1 ayım var.Ama şu belirsizlik öyle kötü ki..Bir de burada yaşanan erken doğumlar,çevremden duyduklarım hep tetikte olmama neden oluyor.En ufak bir sancıda ağrıda gidip bakıyorum nişan nişan var mı diye..
Dün özellikle çok yoruldum.Ütülerimi bitirdim.Hastane çantamı hazırladım.Paso çamaşır yıkıyorum zaten.Koltuk kılıflarına kadar yıkadım dün.akşamüstü öyle bir sancı girdi ki rahim ağzından,aklım çıktı.Sonra bir daha,bir daha..Wc ye gidip bakmaya korktum nişan gelmiştir diye.Neyse ki birşey olmadı ama kızım bana iyi bir ders verdi.Otur artık oturduğun yere,beni de kendini de yorma demek istedi sanırım.:)

Bugün de biberon,emzik,süt sağma mak.aksesuarları,göğüs kalkanı vs sterilize ettim,kilitli buzdolabı poşetlerine koydum.Dünden yıkadığım ana kucağı kılıflarını taktım,o da hazır.Kızımın ablasından ona geçen odası perdeleri hariç hazır,ama ilk 3-4 ay benim yanımda uyuyacağı için Park yatağımızı yatak odasına kurdum.
Yorgun ama huzurluyum.En azından hazırlıklar bitti.Bir de perdeye karar verebilsem ..

Çok merak ediyoruz minik prensesimizi.Ablası hergüne konuşuyor,gel artık seni çok özledim diyor sürekli..
Acaba kardeşine sipariş ettiği hediyeyi mi özledi diye takılıyoruz eşimle :)

Cnm benimm rahat la bak hersey hollolmus ama annesi icerdeki minik kizin yorulmus senin tempondan..dikkat et nolur...Birak kalan hersey kalsin yerinde..Bidigini kucagina al bi , ozamanda hallolur.Nede olsa yatak odanda yatacakmis olmadi dogunca kizinla gider secersin :KK66:

Ooooof of sütüm yok denecek kadar az.sabah akşam 3 saate bir sağıyorum 24saat boyunca toplam sütüm 200cc/ml....millet bi sağmaya 300-400cc sağıyor hastanede 41 kere maşallah.benim yarın doğum yapalı 4hafta bitiyor.pazar günü tam 30gğn olacak ama sütüm yok yok yok.inşallah sizlerin bol sütü olur da benim gibi sıkıntı çekmezsiniz.
İküçük kızımda da idrar yolu enfeksiyonu çıktı.antibiyotik tedavisi veriyorlarmış.zaten ona canım sıkkın.bi de sütümün olmayışı.allahım sen yardım et.Ne olur..

Cnm stres yapma nolur , sutu cok etkiliyormus o ..Ondandir..Nolur dayan az kaldi insallahh.Bak 1 hafta 10 gune kadar artik eve gececekler insallah sende hastane ve misafirhanelerden kurtulacaksin insallah cnmcmm ..Dualarimiz hep sizlerle..

Selam kızlar kabuz gibi bir günden sonra geldim yine evime.

Moonn umarım hayırlı haberlerle gelirsin ve umarım 20 sine kadar beklersin.

Sarp ve Aras küvezde kaldığı süre içerisinde sarılık oldu ve fototerapi gördü. Bilmeyenler için söyleyim bir çeşit ışın tedavisi. Bu tedaviyi görürken gözleri maske ile örtülüyor ve bir süre ışının altında yatırılıyorlardı. Fototerapi gözlere etki etmiş mi etmemiş mi diye göz muayenesi adı altında rop muaynesi yapıldı bugün.

Çocukların gözlerini bir aparatla açıp gözün altındaki kırmızı bölgeye başka bir aparatla bastırılarak yapılıyormuş. Bugün Sarp' a yapıldı. Önce gözbebeğini büyütmek için damla damlatıp yarım saat beklettiler. Sonra içeri aldılar bizi. Gözüne aparatı yerleştirdiler pek sesi çıkmadı. Dr gözüne bastırmasıyla son gücüyle ağlamaya başladı. Ben çocuğumun neredeyse 1 aydır böyle ağladığını görmedim. Muayene kısa sürüyor ama o ağladı ben ağladım 1 dk sonra kucağıma verdiler yavrumu. Sarıldım sarıldım ağladım. Daha neler yaşayacaklar merak ediyorum. Özür dilerim annecim dedim. Neyseki işlem biter bitmez sustu. O sustu ama beni susturabilene aşkolsun. Sakinleşene kadar kucağımda kaldı. Sonra besledim. Bıraksalar günlerce haftalarca aylarca ağlayabilirim. İçimin parçalanmasını anlatamam. Önümüzdeki haftada Aras' a yapılacak. Ben bugündn ağlamaya başladım çocuğumun canı yanacak diye. Aile hekimliğine bebeklerin durumlarını bildirmişler onlarda arayıp duruyor çıkınca getirin topuk kanı alacağız diye. Götürmeyeceğim canların yakacaklar diye dedim ama bugünki muayeneden sonra topuk kanı alınmasına razıyım. Herhalde 10 kere topuk kanı alınsa yine de bu kadar canı yanmazdı yavrumun. Allahım güç versin yavrularıma ama bana daha fazlasını versin. Çünkü bunlara dayanacak gücüm kalmadı artık.

ay cnm benim yaa, ben yigenime igne vurdururken dayanamiyordum senin isin ne kadar zor :KK43: Az kaldiama insallah bak kotu gunler gecmek uzere insallah ..nolur azicik daha dayn..Sen ne kadar guclusun ki kac hafta oldu bak..insallah sarp ta gelecek kucagina tam olacak mutlulugunuz..

X