Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar iki gündür bu saatlerde adet ağrısı gibi ağrılarım oluyo normalmı:18:

Ben simdi dr. dan geldim cnm 32 hafta calisabilir raporu aldim.Dr. eger gunde 5 kereden fazla degilse problem degil bu sancilar dedi..Rahim kendini doguma alistiyor dedi..

canım normaldir herhalde ya bende bu aralar akıntıya taktım kafayı sizlerde akıntı durumu nasıl

cnm kokusuz , renksiz ise cokta olsa korkma diyorlar.Ama kafana takiliyorsa dr.a gittiginde sor..Benimde fazlalasti...Hele gecen bacaklarimdan akti..Suyum diye cok korktum..

ayy bidiklara bak senn ..simdiden kafa kafaya vermisler :) Cnm dayanirlar insallah..Iyi dusunelim iyi olsunlar :) Sen 2 taneyle masallah iyi idare ediyorsun ben simdiden kalkamiyorum , yatamiyorum ..Ozellikle sana ve tuum ikiz hamilelere sonrada hepimize rabbim yardim etsin.. Saglicakla alalim kuzularimizi :)

cnm ben bilerek 1 paket aldim.Bazi bebekleri tahris ediyor ya bezler..Ablama molfix yaramamisti , teyzeme prima.. Bende 1 tane denemelik alalim sonrasina bakariz dedim ama bakalim.. Benim sipaya hangisi iyi gelecek :)

cnm sancilarinda basladi artik ve 35. haftanin icindesin..Bence ilk onceligin cantan olsun..digerleri sonrada olur..

ayy rabbim kimseye gostermesin bu durumu .. tuum hasta bebislere sifa , ailelerinede sabir vesin insallah ..

icine sinen bir oda bulmussun cnmm :) Cok sevindim senin adina..Artik gelince resmini paylas bizle..Bakalim eylul prenses nerde yatacak :) Ayy rabbim saglickla kullanmayi nasip etsin insallahh :)

ayy hadi saglicakla gelsin , sende saglicakla hemen ayaga kalk insallah cnm .. Masallah senin tosbige :) Benimki hep kapatiyo yuzunu gozunu Bugun gittik sadece elini gordum :)

cok sık olmuyor dun ılk defa oyle asagı tarafımda yanı vajına bolgemde oldu ıcten kesılır gıbı agrı.
Onun dısında kasılmalarım oluyor ama duzensız onları takıp edıyorum

cnm 1 kere olduysa problem yok ama ara ara oluyorsa ozaman dr.la gostermek lazim diye dusunuyorum ben ama artik sonlara yaklastigimiz icin evham yapiyoruz hepimiz.. Benimde ayaga hizlica kalktigimda oluyo..

Darisi basimiza insallahh ..Bebek nasil peki ? suru gelmis mi hemen..Benim surekli kafamda bunlar dolaniyo ..

amannn .. cnm yaa .. lekelenme oldu ama eliz iyi di mi ? Ben heyecan yaptim simdi bak..

Rabbime emanet nede olsa..iyi dusunelim iyi olsun dimi ?

Az kaldi cnm yaa.. Saydigin icin ve sabrin bittigi icin artik dayanamiyorsun ama gececek insallah bunlarin hepsi huzunlu bir ani olarak kalacak .. Sen cok guclusun , su 2 gunu daha nasil gecireceksin gor bak..

Oyy masallah kizinaa .. :) Hadi hayirlisi insallahh :)

Kızlar nişan mı diyosunuz gelen bilmiyorum ya ben şokttayım hala nasıl olucak küçük zamanı var diyorum sonra suyu az bişii olursa diye korkuyorum Allah yardımcım olsun

Rabbim korur onu..biseycikler olmaz insallah gor bak.. Citi piti ama afet ve guler yuzlu bi kizin olacak insallah cennet kokulu soyle oohh .. bide agzi acikti surekli ya ..Gulerek karsiyordu seni hep.. hala oyle mi :)

oyy oyy masallah masallahh .. Tosbige bak sen :)

sağol bitanem ya, evet can yakıo yaramazlar. hepimizin yardımcısı olsun Allah. duanı eksik etme
öptüm kuzunu ve seni

cnm biraz renk ver istersen , kiz ise pembemsi, hali avize falan , erkek ise cagla yesili yada hafif mavi , halilar falan guzel olur bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…