- 25 Eylül 2012
- 3.532
- 4
Canım daha iyi ya daha zamanın var üzmüyor annesini kuzunYa kizlar yazdiklarinizi okuyorum da, benim sizin gibi kasilma sanci agri falan hicbirsey yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım daha iyi ya daha zamanın var üzmüyor annesini kuzunYa kizlar yazdiklarinizi okuyorum da, benim sizin gibi kasilma sanci agri falan hicbirsey yok.
Ya kizlar yazdiklarinizi okuyorum da, benim sizin gibi kasilma sanci agri falan hicbirsey yok.
Canım daha iyi ya daha zamanın var üzmüyor annesini kuzun
bende bile yok daha bişey
Canım burda böyle sezeryan olmak kolay yurtdışında biliyorum doktor karar veriyormuş hatta gideceğin hastaneyi bile devlet seçiyormuş burda istediğin yerde yaptırabiliyosunBu arada, søyle bi topige baktigimda kizlarin geneli sezeryan icin gun aliyor. Ben yurtdisinda kaliyorum, doktor bi anormallilik olmadigi surece sezeryan yapmiyorlar. Hatta onlar karar veriyor doguma
Canım burda böyle sezeryan olmak kolay yurtdışında biliyorum doktor karar veriyormuş hatta gideceğin hastaneyi bile devlet seçiyormuş burda istediğin yerde yaptırabiliyosun
Görümcem ingilterede 3 gün sancı çektim diyo yinede almamışlar sezeryana burda yok öle bişey istediğin gibi doğur tabi özellerdeEvet burda kaldigin yere hangi hastahane bagliysa orda dogum yaparsin. Yani secenek yok canim.
Eki Görüntüle 748282 Eki Görüntüle 748283 Eki Görüntüle 748284 Eki Görüntüle 748285 Eki Görüntüle 748286
Ve soldan saga sirayla son iki ay icindeki hallerim
saolsun esim kendi boyuna göre yukardan cektigi icin minicik cikmisim
birde bir haftadir karnim asagi düsmüs durumda
Eki Görüntüle 748282 Eki Görüntüle 748283 Eki Görüntüle 748284 Eki Görüntüle 748285 Eki Görüntüle 748286
kız cadı sen nerdesin kaç gündür
Kızlar biz geldik kızım 2300 gr mış küçük yani suyum azalmış 1 hafta idare eder daha fazlasına garinti veremem Çarşamba acil sezeryana alabilirim dedi o zamanda en fazla 2500 gr olur kuzum eğer Çarşamba olmazsa 20 şinde kesin yatış dedi hastaneyle görüştük eve geldik ki lekelenmem oldu pembe pembe yaşayan oldu mu hiç lekene bekleyelim dedi doktorum suyun gelirse hemen alırız dedi inşallah bişey olmaz benden bu kadar
Masallah cok guzel cikmissin..
masallah sana guzel gorunuyosun ve cok kiloluda durmuyosun,sadece karnin buyumus gibi ..
maşallah arkadaşıma çok yakışmış hamilelik kilo almamışsın canım birde benim göbüşte aşağı düştü dönmüş benimki ona yoruyorum artık iniyorlar yavaş yavaş kanala
Dün doktora gittik. Bebeğim hala ters duruyor.31. hafta bitti. 1100 gram olmuş daha. bir hafta geri çıktı gelişimi.Doktor minyon bi bebek olacak dedi kilosu iyi dedi ama bence üzülmeyeyim diye öyle dedi. nts de sancım çıktı. hem de çok yüksek dercede sancıların var bunları hissetmemen çok ilginç dedi.
Gerçekten hiç hissetmiyorum. Sadece bazen karnım sertleşiyor. meğerse bunlar sancıymış. Yani erken doğum yapacaklar furyasına ben de katıldım. magnezyumu günde iki sefere çıkardı.Ekstradan düşük önleyici bi ilaç da verdi. Haftaya bi daha gel dedi nts için dedi. Bebek çok küçük erken doğarsa çok zor olacak. Kilo alsın diye ne yapmalıyım bilmiyorum. İştahım çok açık yemek yiyorum ama kilo almıyorum.Kilo alan arkadaşlar nasıl besleniyorsunuz.