Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Bu arada, søyle bi topige baktigimda kizlarin geneli sezeryan icin gun aliyor. Ben yurtdisinda kaliyorum, doktor bi anormallilik olmadigi surece sezeryan yapmiyorlar. Hatta onlar karar veriyor doguma

Bu arada, søyle bi topige baktigimda kizlarin geneli sezeryan icin gun aliyor. Ben yurtdisinda kaliyorum, doktor bi anormallilik olmadigi surece sezeryan yapmiyorlar. Hatta onlar karar veriyor doguma
Canım burda böyle sezeryan olmak kolay yurtdışında biliyorum doktor karar veriyormuş hatta gideceğin hastaneyi bile devlet seçiyormuş burda istediğin yerde yaptırabiliyosun

Canım burda böyle sezeryan olmak kolay yurtdışında biliyorum doktor karar veriyormuş hatta gideceğin hastaneyi bile devlet seçiyormuş burda istediğin yerde yaptırabiliyosun

Evet burda kaldigin yere hangi hastahane bagliysa orda dogum yaparsin. Yani secenek yok canim.

Ve soldan saga sirayla son iki ay icindeki hallerim
saolsun esim kendi boyuna göre yukardan cektigi icin minicik cikmisim
birde bir haftadir karnim asagi düsmüs durumda

Son düzenleme:

maşallah arkadaşıma çok yakışmış hamilelik kilo almamışsın canım birde benim göbüşte aşağı düştü dönmüş benimki ona yoruyorum artık iniyorlar yavaş yavaş kanala

Günaydınnn Anneler ve anne adayları..

Kontrole gitmiştim yazmayı unutmuşum.. Hic sancım cıkmadı nst de yani 28 lerde falan cıktı ama önemli değil.. çok mutlu oldum tabi.. ilaclara aynen devam. Bebeğim 2100 gr bana biraz düsük geldi ama doktor iyi dedi.. haftada 1 kontrolllere devam ..
Bugün odamızın siparişi verilecek 1 ay sonra gelicekmiş .. Bide yapan adam demiş ki torunuma yaptım 4-5 ay yatırmadm odada demş kokusu yüzünden.o yuzden gec gelmesininde bi önemi yok..Düz beyaz bişey begendim umarım güzel olur..

sıra boyada ama karar veremiyorum dolap beyaz, kulplar kahve karar veremedm sizce ne renk boya yaptırayım.. ?

olsun güzelim sağlıkla gelsin de bu kadar bile dayandın, sen zorluklar atlattın unutma.
kilosu filan da öyle kafaya takılacak gibi değil.. maşallah kuzuya , doktorun en iyisini bilir .
benimkilerin de suyu azalmış. suyu eksik etme dio doktor.

merhabalar kontrolüm vardı canım çok sıkıldı bebek 2300 gr çıktı 35+2 de doktor zayıf dedi ne yapsamda kilo aldırsam var mı duyan bilen?

maşallah arkadaşıma çok yakışmış hamilelik kilo almamışsın canım birde benim göbüşte aşağı düştü dönmüş benimki ona yoruyorum artık iniyorlar yavaş yavaş kanala

Cicek'im canim saol♥♥ kilo aldim ama o kadar istahli olmama ve sık sık yemek yememe ragmen suana kadar sadece 10 kilo aldim. Benim sezeryan yerim oturup kalkarken falan agriyor, gecen hafta dr sordum normal dogum yapabilirmiyim diye sezeryan üzerinden 5 sene gecti hicbir sakincasi yok cocugun durumuda musait yapabilirsin dedi ama simdi bu agrilar yüzünden korkmaya basladim dogum esnasinda eski dikis yerlerinde yirtilma falan olur diye... bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin insallahhhh.....

Kiloyu hic takma kafana cnm benim.. Son zamanlarda bir anda kilo aliyo ya bebisler..Oda alir..Benim bildigim muz , yumurta , sut , ceviz bebege kilo aldiriyor..Gece yatmadan balli sut ic..sabahlari mutlaka yumurta ye.. Aralarda ceviz falan..Masallah toparlacik olur..Ama ondan onemlisi saglikli yaa , ne olacak kucuk olsun :) Benim arkadasim 2.450 gr. dogurdu.cocuk 4 aylikken 8 aylik gibi masallah bir guclu bir tostop gormelisin.Kucuk cocuklar daha cabuk toplaniyo diyolar hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…